- 11 Haziran 2019
- 669
- 1.424
- 43
- 31
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
Siz haklısınız..... Dememizi mi bekliyordun ??? Yuh artık yani. Kız da amma safmış. Annen de ne yaparsan yap diye bağırırken kocası neredeymiş acep hem suçlusunuz hem güçlü.Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?