• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Net şekilde gelin haklı. Altınlarını güvenmiş size vermiş ama siz resmen sahiplenmişsiniz. Güveni suistimal etmişsiniz.
Gelinin tek suçu gidip bankaya kasa açtırıp altınları oraya koymamak altınlarını başkasına emaneten de olsa vermek.

Mecbur mu vermeye.ne dıye tavır yaoıyorsunuz ne hakkınız var. Kız ilk basta vermezdı sıze saklayın dıye guvenmeseydı..
Sız sımdı bırıne bı teklıfle gittiginizde o kısı o teklıfı kabul etmek istemıyorsa bunun neresı anormal? Anormal olan sizin hoturdugunuz teklıfe yanasmamasına sınırlenmenız.diktatör nusunuz? Haddınızı bılın bence. Insanların esyaları hakkında karar alma tasarrufuna sahıp degilsınız. Kıza ne sızın kardeısnızın dugununden? O kızın altınına mı guvendınız? Kızcagız bı de babamın aldıklsrını alayım demıs .sızın taktıınızdan gecmiş yanı laf etmeyın diye..
Öff het seye karısın het seye.bitmedınız gorumceler kv ler.. Eltıler kayınlar.. Sacmasınız . gelmıs kızcagız altınını vermek istemıyor dşye sinirlenıyor.. Sanane ya vermez vermez sana nı soracak sen nıye sınırlenıyorsun ortalıgı karıstırıyorsun bı de hetkesı dolduruyorsundur.. Fitneciler.işsizler.
👏🏻👏🏻

Hu hu konu sahibi... Buraları okuduğunu biliyorum gel de bir gül cemalini görelim:) Kaçtın gittin ama sen ya... Gel bak ben sende de çok suç görmüyorum ya da ailende. Gelin de izin vermesin bu kadar şeye diye düşünüyorum. Naiflik değil bu çünkü başka bir şey. Hakkını savunabilmeli bir insan.

Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Babasının aldığı takıyı takmak için size mi sorucaktı ne kadar pişkinsiniz pes doğrusu.Bir de azarlamışsınız kızı

Tmm kızlar daha fazla yazmayın ana fikir anlaşıldı konu sahibi yorum da yazamaz korkudan artık :)

Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?

Çok şaşırdım üstüne tavır aldınız...Kız gayet naif şekilde babasının takılarını vermek istememiş onun altınları güvenle ne alakası var...Bence kıza çok ciddi haksızlık etmişsiniz ailecek...Kızın kötü niyetli olduğunu hiç sanmıyorum ayrıca yeni gelin takılarını takmak istemesi çok doğal değil mi? Biraz empati yapın rolleri değiştirin o zaman doğru mu yanlış mı anlarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X