Mevlidde genelde kuran okunmuyor kaside şeklinde peygamber efendimize yazılmış şiirler okunuyor. Çok nadir kuran okunuyor diye biliyorum.İlk kez duyuyorum gelin mevlütü
Ama evde Kuran okunması iyidir
İnsanları çağırıp kısır günü kıvamına gelmedikçe mevlüt okutmayı seviyorum
Bizde eşim okur Cuma geceleri, huzur veriyor insana
Ama onun mevlüdü, bunun mevlüdü adetleri takip etmiyorum
Mevlidde genelde kuran okunmuyor kaside şeklinde peygamber efendimize yazılmış şiirler okunuyor. Çok nadir kuran okunuyor diye biliyorum.
orası öyle kader kısmet tabi kiNeden ayrıldığınıza bağlı bence olan olmuş öyle düşünme kadere inanirim olmuyorsa da kader
Anladım bölgelere göre değişiyor o zaman.Bizde Kuran okunur, dua edilir
Dediğiniz şekilde de yapılıyor ama bizde amaç evde Kuran-ı Kerim okunması
Millet kına yakmaya yer arıyor.aha bunuda ilk defa duydum..
biri yazmış 6 aylık kınası diye ..
ben uzayda yaşıyorum zaar
Her şey Aşk -ı memnu nihal in kinasindan sonra başladı. Eskiden iyy kına mı ne öyle çok banal diyenler şimdi kaftanli tahtli kına yapmadan evlenmiyor. Bir de bebek kınası çıkmış galiba.Yoksa bereket için huzur için kur'an okunması çok güzel bir şey tabi. Ama şu mezuniyet kınası bugün aklımdan silmek isteyeceğim tek şey.
nasilsa 1 sene dolmamis gelinlik duruyorsa simdi yapin :) bende yapamadim icim de kaldi ama ben artik 3 senelik evliyim bu saatten sonra yapmam imkansiz :)))Kızlar aradan geçmiş onca zaman ( 9 ay )gelin mevlüdünü yapmadığımı eşimin kuzeninin gelin mevlüdünü duymamlaa farkettimm... şimdi hem anneme hem kayınvalideme içten içe kızmakla meşgulümmm benim mevlüdümmm nedennn olmadıııı..ben unuttum onların el ayak olması lazım değil miydi.. en baştan hatalı ben miyim ya da
aman canm olmadiysa olmadi boswer onlarinda aklina gelmemistr belki illa olacak dye bi kural yok kiKızlar aradan geçmiş onca zaman ( 9 ay )gelin mevlüdünü yapmadığımı eşimin kuzeninin gelin mevlüdünü duymamlaa farkettimm... şimdi hem anneme hem kayınvalideme içten içe kızmakla meşgulümmm benim mevlüdümmm nedennn olmadıııı..ben unuttum onların el ayak olması lazım değil miydi.. en baştan hatalı ben miyim ya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?