En güzel isim Selin ..Valla kendi adım diye demiyorum...
Kızıma da ilk ismini Selin koyduk :)
Ya da Berra Liva...
Allahım kısmet ederse ben kızım olursa bu ismi koyacağım. Berra ber sıfatından türetilmiş, doğru sözlü hayır işleyen kimse demek. Liva da peygamberimizin ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak demek...
isimleri okuyunca hemen hepsini her şekilde seslendim.Gülce çok güzel bir isim sizde deneyin hepsini kulağınıza hangisi hoş gelirse onu tercih edin.
Gülce kızım
Gülce hanım
Gülcem..
Alagül ....Eşimin favori isimlerinden biri....:)
Gulce bence cok guzel bir isim..
İpek Selin
Zeynep
Elif
Bi öpün bebeği nolur
ipek bence :) ben de ipek ismini düşünüyordum bi ara
En güzel isim Selin ..Valla kendi adım diye demiyorum...
Kızıma da ilk ismini Selin koyduk :)
sağol tatlımsonradan değiştirdin galiba kızının ismini?
Selin de düşündüğüm isimler arasındaydı :) çocukluğumdan beri çok severim .ama aklıma hep avrupa yakası2ndaki selin' i getiriyor diye vazgeçmiştim ikizlerden birinin adını deniz inan koyup diğerinin adını avrupa yakasındaki zengin tikkysi selini hatırlatan ismi koyunca kendimce çelişkiye düşerim diye tereddüt ediyorumbi an önce şu avrupa yakası olayından kurtulmam lazım çünkü selin ismine bayılıyorum
canım değiştirmek durumunda kaldım rahmetli annemin evlenmeden önceki soyadı ipek annemi de kaybettiğimden sürekli annem gelir aklıma da üzülürüm diye vazgeçtim
Merhaba değerli KK üyeleri,şimdiden tombul olan kızımın adını birlikte seçmeye ne dersiniz? Benim aklımda 5 isim var,sizin görüşlerinizi de almak isterim,hoşunuza giden başka isimleri de bilmek isterim,ilginiz için şimdiden teşekkürler
İPEK
GÜLCE
ÖYKÜ
ASYA
GÜNSELİ ya da ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?