Doğuma Hazırlık Gelin tombul kızımın adını beraber seçelim..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
isimleri okuyunca hemen hepsini her şekilde seslendim.Gülce çok güzel bir isim sizde deneyin hepsini kulağınıza hangisi hoş gelirse onu tercih edin.

Gülce kızım
Gülce hanım
Gülcem..

isimleri okuyunca hemen hepsini her şekilde seslendim.Gülce çok güzel bir isim sizde deneyin hepsini kulağınıza hangisi hoş gelirse onu tercih edin.

Gülce kızım
Gülce hanım
Gülcem..

günlerdir deniyorum,gerçekten Gülce adı çok yakışıyor her yaşa,teşekkürler canım

Sevgili anneler ve anne adayları çok teşekkür ederim hepinize,Öykü ve Gülce önde gidiyor şimdilik,diğer arkadaşlardan da yorum bekliyorum,inşallah ihmal etmezler bizi

En güzel isim Selin ..Valla kendi adım diye demiyorum...

Kızıma da ilk ismini Selin koyduk :)

Selin de düşündüğüm isimler arasındaydı :) çocukluğumdan beri çok severim .ama aklıma hep avrupa yakası2ndaki selin' i getiriyor diye vazgeçmiştim ikizlerden birinin adını deniz inan koyup diğerinin adını avrupa yakasındaki zengin tikkysi selini hatırlatan ismi koyunca kendimce çelişkiye düşerim diye tereddüt ediyorum bi an önce şu avrupa yakası olayından kurtulmam lazım çünkü selin ismine bayılıyorum

sağol tatlım sonradan değiştirdin galiba kızının ismini?

canım değiştirmek durumunda kaldım rahmetli annemin evlenmeden önceki soyadı ipek annemi de kaybettiğimden sürekli annem gelir aklıma da üzülürüm diye vazgeçtim

bence de kurtul canım yaa,sen söyleyince aklıma geldi benim,unutmuşum bile,kimse hatırlamaz kolay kolay zaten,ne istersen onu koy kızına bence,içinde kalmasın

Buse, Nehir, Irmak, Derin benim en beğendiklerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…