Doğuma Hazırlık Gelin tombul kızımın adını beraber seçelim..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım bebeğim daha doğmadı,taaa Aralık'ta doğacak inşallah Allah izin verirse,ben elimi öper karnıma koyarım senin için,çok sağol
Doğmadığını biliyorumda ne zaman doğacağını bilmiyordum,onuda öğrendim:).Öpün derken doğuncayı kastetmişdim.

ecrin nisa(Allahın verdigi kız-kadın anlamıda)
kızım olursa koycam inş:))

Seçtiğin isimlerden İpek en kibar ve kulağıma hoş gelen o oldu :) . Ben henuz cinsiyetini öğrenemedim ama kız olursa 'Semina' ismini koymak istiyorum. anlamlı ve güzl. Hemde çok sık duydulan bşy diil. senin de kulağına hoş gelirse koyabilirsin :)

ÖYKÜ veya İPEK ÇOK hoş birde alternatif olarak bu aralar GÜLSE ismi hoşuma gidiyorr.......

teşekkürler canım,Semina ne demek? güzelmiş,Selena gibi kız çocuğuna yakışır bir isim,beğendim,düşüneyim.

ecrin nisa(Allahın verdigi kız-kadın anlamıda)
kızım olursa koycam inş:))
Anca Ecrin Kerim şeklinde iki isim halinde olursa o zaman Allahın verdiği hediye anlamına geliyor..Tek başına Ecrin sadece ücret demek...

Avrupa yakasındaki Selin ile alakam yok valla

teşekkürler canım,Semina ne demek? güzelmiş,Selena gibi kız çocuğuna yakışır bir isim,beğendim,düşüneyim.

Semina isminin kelime anlamı İşitme , Işık.
Dİğer güzel anlamı da , Hurma ağacını ilk diken kızın adı ve Hz. Adem in 2. kızının adı.

Benimde bu yüzden hoşuma gitti ilk duyduğmdan beri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…