Doğmadığını biliyorumda ne zaman doğacağını bilmiyordum,onuda öğrendim:).Öpün derken doğuncayı kastetmişdim.canım bebeğim daha doğmadı,taaa Aralık'ta doğacak inşallah Allah izin verirse,ben elimi öper karnıma koyarım senin için,çok sağol
Buse, Nehir, Irmak, Derin benim en beğendiklerimm
Doğmadığını biliyorumda ne zaman doğacağını bilmiyordum,onuda öğrendim:).Öpün derken doğuncayı kastetmişdim.
Çılga ....
ecrin nisa(Allahın verdigi kız-kadın anlamıda)
kızım olursa koycam inş:))
İpek ve Öykü çok güzel.Ben Rüya,Hayat ve Gece isimlerini de çok beğenirim.
ilginç bir isimmiş,ne demek acaba? :26:
Seçtiğin isimlerden İpek en kibar ve kulağıma hoş gelen o oldu :) . Ben henuz cinsiyetini öğrenemedimama kız olursa 'Semina' ismini koymak istiyorum. anlamlı ve güzl. Hemde çok sık duydulan bşy diil. senin de kulağına hoş gelirse koyabilirsin :)
ÖYKÜ veya İPEK ÇOK hoş birde alternatif olarak bu aralar GÜLSE ismi hoşuma gidiyorr.......
Anca Ecrin Kerim şeklinde iki isim halinde olursa o zaman Allahın verdiği hediye anlamına geliyor..Tek başına Ecrin sadece ücret demek...ecrin nisa(Allahın verdigi kız-kadın anlamıda)
Selin de düşündüğüm isimler arasındaydı :) çocukluğumdan beri çok severim .ama aklıma hep avrupa yakası2ndaki selin' i getiriyor diye vazgeçmiştim ikizlerden birinin adını deniz inan koyup diğerinin adını avrupa yakasındaki zengin tikkysi selini hatırlatan ismi koyunca kendimce çelişkiye düşerim diye tereddüt ediyorumbi an önce şu avrupa yakası olayından kurtulmam lazım çünkü selin ismine bayılıyorum
teşekkürler canım,Semina ne demek? güzelmiş,Selena gibikız çocuğuna yakışır bir isim,beğendim,düşüneyim.
ecrin nisa(Allahın verdigi kız-kadın anlamıda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?