Doğuma Hazırlık Gelin tombul kızımın adını beraber seçelim..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Öykü ismini sevmiyorum, bence Asya ya da Gülce oldukça hoş

sağol tatlım,eşime kalsa Gülce koyacaz hemen,ama ben biraz ayrıntıcıyım,tombul kızıma en yakışanı olsun istiyorum,bir bebeğimi kaybedince böyle oldum galiba,hayırlısı böyleymiş,Allah'a şükür şimdi tombulumun karnımda

Maşallah o zaman hanımefendiye :) Umarım sağlıkla doğar biran önce, sağlıklı mutlu bir yaşam sürdükten sonra isim teferruat zaten. Kim olduğunu, neler yapacağını kendi karakteriyle, anne babasının nasıl yetiştirdiği belirleyecek.

ben İpek diyorum farklı olarakta
ayça
miray
ilayda
zümra
ecrin sevdıgım ısımler

canım senin yazdıkların arasında gülce güzel bence
tek isim seviyorum bende
yiğenimin adı ecrin ve çok revaşta bir isim
birde ben cemre isminide beğenirim

neden tombul dedins ki bebişinize merk ettim dogrusu daha dogmadan nekdr tommmbiş "ÖYKÜ" kıızınızzzzzzzzz

neden tombul dedins ki bebişinize merk ettim dogrusu daha dogmadan nekdr tommmbiş "ÖYKÜ" kıızınızzzzzzzzz

canım daha hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün tombulum diye seviyordum bebeğimi,eşim de öyle,içimizde tombul bir bebeğimiz olması arzusu çok fazla da geçen haftaki kontrolümüzde doktor kızımızın kilosunu 2 hafta ileri söyledi,maaşallah dedik biz de ,arzumuz gerçek olacak galiba

maşşallaahhh kızımıza ozmnnn
hayırlısıyla kuçagınıza alıp kokusunu cekin inşallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…