- 6 Mart 2024
- 12.574
- 25.112
- 518
Annem de de bende de eşe izin vermediler . Dediğiniz gibi heryer aynı olmayabilirHepsi aynı değildir diye düşünüyorum çünkü benim yanımda eşim kalmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem de de bende de eşe izin vermediler . Dediğiniz gibi heryer aynı olmayabilirHepsi aynı değildir diye düşünüyorum çünkü benim yanımda eşim kalmıştı
Bi dürüm bi çorbayla attı gitti bizi nerde bunca saattir die ertesi gün aramış . Ben çıkamıyorum hastanede kaybolurum die de eklemiş .İnsanlar dürüm beklerken gidip yatıp uyumak nasıl bir şey???
Bu kadar mı geniş bu kadar mı gamsız bu kadar mı sorumsuz olunur.
Pes gerçekten.
Böyle damadım olsa ben de sinirlenirim
Çok saçma gerçekten refakatçi anne de olsa sen hastane içinde beklersin. Bir gün uykusuz kalsan ölmezsin. İki kadın bir ihtiyaçları olur belki diye düşünür oturursun hastanede.Dürümleri aldı bize geldi ertesi gün oldu demiş, kaç saat durdu ki anlamadım. Konu sahibi kelimeleri vermiş cümleyi biz kuruyoruz anlaşılmıyo bir şey
İşte ertesi gün olmuş bir daha selam sabah yok kocadanDürümleri aldı bize geldi ertesi gün oldu demiş, kaç saat durdu ki anlamadım. Konu sahibi kelimeleri vermiş cümleyi biz kuruyoruz anlaşılmıyo bir şey
Ay o kadarda olamaz heralde gamsızlığın nirvanasıİşte ertesi gün olmuş bir daha selam sabah yok kocadantekrar dürüm bekliyorlarmış heralde vakit öğlen falan oldu.
E tamam dürümü bırakıp yatması da sinir bozucu ya. Karısı hastanede adam en azından sabah erken kalkar gider karısının yanına. Ben ameliyat olsam eşim yanımda dursun bir ihtiyaç olursa diye isterim. Gamsız gamsız gidip uyumasın yani.Bi dürüm bi çorbayla attı gitti bizi nerde bunca saattir die ertesi gün aramış . Ben çıkamıyorum hastanede kaybolurum die de eklemiş .
Taburcu olurken haber verseler gidip alırdı adam ya gereksiz olay yaratmışlarAy o kadarda olamaz heralde gamsızlığın nirvanası![]()
Zaten günlerce yatacak bi hastalıkta değil ki biri dinlensin biri hastanede dursun, adamın en kötü geç saate kadar hastane içinde beklemesi sabahta erkenden gelmesi gerekirdi. Sabah doktorlar odaları geziyor belki taburcu edecek belki ekstra bi şeye ihtiyaç olacak.Çok saçma gerçekten refakatçi anne de olsa sen hastane içinde beklersin. Bir gün uykusuz kalsan ölmezsin. İki kadın bir ihtiyaçları olur belki diye düşünür oturursun hastanede.
Benim anneannem rahatsızlandığında odaya alınmayanlar da kantinde oturur beklerdikD boş bırakmazdık.
Adam gamsız. Gitmiş anasının evine uyumaya. Pes gerçekten
Ben yeni evliyken bir ameliyat oldum. Doktorum o dönem annemin yaşadığı şehirde olduğu için orada oldum. Kocam işten refakatçi izni aldı onun da bir günü yola gitti yine de geldi. Yani zaten annen var ben o kadar yok gidip gelmeyeyim dese içimden canavar çıkardı sanırım. Ben böyle uyumaya yer arayan düşüncesiz erkek sevmiyorum sanırımZaten günlerce yatacak bi hastalıkta değil ki biri dinlensin biri hastanede dursun, adamın en kötü geç saate kadar hastane içinde beklemesi sabahta erkenden gelmesi gerekirdi. Sabah doktorlar odaları geziyor belki taburcu edecek belki ekstra bi şeye ihtiyaç olacak.
Ben 1 hafta hastanede yattım üstüne 2gün sezeryandan yattım eşim hastanede arabada yattı kalktı evde poposunu devirip yattığını düşünemiyorum![]()
Siz nerelisiniz suriyeli mıMerhaba hanımlar. Bir gelinimiz var, 1 buçuk yıl oldu. Safra ameliyatı olacaktı. Neyse, ameliyat günü geldi. Annesi yanında kalacaktı, kaldı da. Kardeşim o gün dürümleri olsun, falan filan hepsini aldı, bize geldi. Ben bir görümceyim.
Neyse, ertesi gün oldu. Beni annesi aradı: “Bu nerede kaldı? Ben burada kaybolurum diye çıkmıyorum. Ben burada bir dürüm, bir çorba bekliyoruz.” diye bayağı sinirli bir şekilde konuştu. Ben de “Tamam, bir şey olmaz.” dedim. Gittim, kardeşimi uyandırdım. Yatıyordu. Kardeşim de kalktı falan.
Bir baktım, kardeşimin telefonu çalıyor. Kayınbabası arıyor. Hemen babasına yetiştirmişler gitmediğini. Kardeşimle buna çok sinirlendi. Neyse, konuştu kayınbabasıyla da. “Neden tek tek bıraktın?” falan diye hesap sordular. Ben de “Bir şey olmaz.” dedim.
Kısaca aslında kadın bu yüzden ikinci arayışında. Dedim ki: “Aramızda bir program yok, hemen herkese neden şikâyet ediyorsun?” Kadın bana diyor ki: “Ben iyiyim ama ortalığı yakarım.” Ben önemsemedim, güldüm. Dedim: “Sen ortalığı yakacağına daha çok bozuyorsun.”
Kardeşim hastanede yüzüme bakmadılar dedi. Çorbasını falan almışlar. Dedim: “Bir şey olmaz, sen de meyve suyu, bir şeyler al.” Aldı.
Kadın akşamına babamı arayıp benim onu tehdit ettiğimi söylemiş. Ve ben bir şey demedim diye yeminler ediyorum. Ben de geline “Anneni Allah’a havale ediyorum.” yazdım. İki dakika geçmedi, beni aradı. Açmadım. Ses kayıtları hakaret doluydu. Ve bunlar ailecek durmuyorlar; anneme, kardeşime hakaret ediyorlar.
Mahkemeye versek sonuç alır mıyız?
Birde mahkeme falan kızıştırmışta kızıştırmış, mahkemelerde her şey bitti dürüm getirmeyen kocayla gelin görümce kavgası çözeceklerBen yeni evliyken bir ameliyat oldum. Doktorum o dönem annemin yaşadığı şehirde olduğu için orada oldum. Kocam işten refakatçi izni aldı onun da bir günü yola gitti yine de geldi. Yani zaten annen var ben o kadar yok gidip gelmeyeyim dese içimden canavar çıkardı sanırım. Ben böyle uyumaya yer arayan düşüncesiz erkek sevmiyorum sanırım
tribi kaynana atmış eşi değil ki . Kaynana tüm haklılığını görümceye laf saydırarak kaybetmiş şahsen annem görümceme laf saydırsa ben kendım rahatsız olurdum .E tamam dürümü bırakıp yatması da sinir bozucu ya. Karısı hastanede adam en azından sabah erken kalkar gider karısının yanına. Ben ameliyat olsam eşim yanımda dursun bir ihtiyaç olursa diye isterim. Gamsız gamsız gidip uyumasın yani.
Valla mahkemeye verse yeğen varsa yeğenden olur. Kim annesini mahkemeye veren halayı babaanneyi sever?Birde mahkeme falan kızıştırmışta kızıştırmış, mahkemelerde her şey bitti dürüm getirmeyen kocayla gelin görümce kavgası çözecekler
Önce damadı ararlar ama. Damat uyuduğu için telefonu açmamış belli ki kadının sinir tepesine çıkmış görümceyi aramış. Valla akşam dürüm atıp dönüp eve öğlene kadar uyuyan, ihtiyaç var mı diye bile aramayan, aradığımda açmadığı için görümceden ulaştığım bir damadım olsa ben de yapabilirdim. Taş olsa çatlar bu gamsızlığatribi kaynana atmış eşi değil ki . Kaynana tüm haklılığını görümceye laf saydırarak kaybetmiş şahsen annem görümceme laf saydırsa ben kendım rahatsız olurdum .
Gelinin annesiyle damadın kardesı ve ailesi mahkemelik olma sürecine nası gelmıs ben daha orayı anlamadım bi dürüm yüzünden değildir bence konu sahıbı eksik anlatmış
Eve gidip yatan benım eşim olsaydı ben eve döndüğümde yatacak yer bulamazdı![]()
Mahkeme ne alaka anlamadim da ama böyle dengesiz bir aileyi kardeşinin susturmasi gerekir benceMerhaba hanımlar. Bir gelinimiz var, 1 buçuk yıl oldu. Safra ameliyatı olacaktı. Neyse, ameliyat günü geldi. Annesi yanında kalacaktı, kaldı da. Kardeşim o gün dürümleri olsun, falan filan hepsini aldı, bize geldi. Ben bir görümceyim.
Neyse, ertesi gün oldu. Beni annesi aradı: “Bu nerede kaldı? Ben burada kaybolurum diye çıkmıyorum. Ben burada bir dürüm, bir çorba bekliyoruz.” diye bayağı sinirli bir şekilde konuştu. Ben de “Tamam, bir şey olmaz.” dedim. Gittim, kardeşimi uyandırdım. Yatıyordu. Kardeşim de kalktı falan.
Bir baktım, kardeşimin telefonu çalıyor. Kayınbabası arıyor. Hemen babasına yetiştirmişler gitmediğini. Kardeşimle buna çok sinirlendi. Neyse, konuştu kayınbabasıyla da. “Neden tek tek bıraktın?” falan diye hesap sordular. Ben de “Bir şey olmaz.” dedim.
Kısaca aslında kadın bu yüzden ikinci arayışında. Dedim ki: “Aramızda bir program yok, hemen herkese neden şikâyet ediyorsun?” Kadın bana diyor ki: “Ben iyiyim ama ortalığı yakarım.” Ben önemsemedim, güldüm. Dedim: “Sen ortalığı yakacağına daha çok bozuyorsun.”
Kardeşim hastanede yüzüme bakmadılar dedi. Çorbasını falan almışlar. Dedim: “Bir şey olmaz, sen de meyve suyu, bir şeyler al.” Aldı.
Kadın akşamına babamı arayıp benim onu tehdit ettiğimi söylemiş. Ve ben bir şey demedim diye yeminler ediyorum. Ben de geline “Anneni Allah’a havale ediyorum.” yazdım. İki dakika geçmedi, beni aradı. Açmadım. Ses kayıtları hakaret doluydu. Ve bunlar ailecek durmuyorlar; anneme, kardeşime hakaret ediyorlar.
Mahkemeye versek sonuç alır mıyız?
+DÜRÜMKonu başlığını değiştiriyorum.
DAMAT VE GÖRÜMCE