Gelin yatak örtüs aldinizmi ceyizinize? Renk ve Model tavsiyeleriniz..

ben almayı düşünmüyorum.
çalışan biri olacam zaten sürekli onunla uğraşamam herhalde

daha sade kullanışlı yatak örtüleri var onlardan alırım belki.

yada zaten bi sürü pike takımları aldım onları kullanırım bilmiyorum :26:

ama o süslü taşlı kabarık tül örtülerden almayacağım kesin

bende sade bişiy istiyorum kabarık tüllü falan o tarz seylerden hoşlanmıyorum bunu almayı düşünüyorum çok zarif duruyor şuan indirimde 299 TL belki senin içinde fikir olur canım
TUĞCE

anliyorum:) bende calisan bir bayan olacam ama yinede toplasan 10 saniyede yatagin üstüne örtülür diye düsünüyorum..
yani pek cok zamanimi almaz , tercih meselesi tabiki:)ben almayi düsünüyorumm ama modele karar veremiyorumm henüzz
yorum icin tsklerr

burdaki arkadaşlar sana model göstermek yerine caydırmaya çalışmışlar bende modası geçti diye düşünüyorum ama sen bizden alsammı diye yorum beklemiyosun...
bende senin gibi alıcam mecburluktan çünkü annem ısrar ediyo
ama markafonide indirime giriyo bazen oradan bakabilirsin birde avmlerden alma sakın çok pahalı böle ucuz yollu çeyizcilere bak gerçekten uygun fiyata yakalanıyor model olarak çok beğendiğim olursa mutlaka eklerim buraya

Daha önceleri bende hiç düşünmüyordum almayı ama avangard yatak odası tutkum başlayınca almaya karar verdim.
Yatak odama yakışacağını düşünüyorum tarz olarak.
Benim yatak örtüm bu,

Eki Görüntüle 597880

ben bunu aldım burdan çok belli değil ama çok güzel işlemesi falan =) gelin home markası

böyle bir şey olabilirdi, gelin gibi tüllü pullu şeyler hiç kullanışlı değil ya. ne 10 saniyesi ne kadar uzun sürüyor, sonuçta iki kişilik yatak bu :44: neyse caydırmaya çalışıyorum ben de ya. daha sade şeyler bakabilirsiniz süslünün yanında. yine saten alıyorsanız alın. ama yıkamasını sermesini ütüsünü yastığını ne bilim her şeyini düşünün yani. benimki çok spor bir yatak örtüsü, onu bile kullanamıyorum

bu hem sade hem şık ben ve arkadaşlarım cok begendik kullanmadım ama tavsiye edebilirim makinede falanda rahatlıkla yıkanıyomuş =)

bende cumartesiğ günü aldım çok taşlı ve tüllü sevmediğimden
Jua New Rose Saten Yatak Örtüsü-Kırmızı bu ürünü aldım hem kırmızıyı seviyorum hemde yatak odam bellona victoria uyumlu olur diye düşündüm :)

cnm bende hıc sevmıyorum taslı pullu fırfırlı fln almayı dusunmuyorum hıc ama ıste ılla gelın evıne serılecek dıyor annem mecbur bu nedenle alsam bıle sade bıse alırım ama gıdıp de oyle kullanmayacagım sey ıcın 500 tl veremem
bende bırkac model eklım fıkır olur belkı

Eki Görüntüle 598290

Eklentiler

• $126_1.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 163
canım bende annem istiyor diye aldım. sade bir şey.. ne tam beyaz ne tam krem .. kırık beyaz mı desem.. renklilerdende hoşlanmıyorum.. yatak odam beyaz olsun istiyorum.. benimkide böyle.

Ben bundan aldım 400 tl verdim ki bu komple takım pike seti var çarşaf var nevresim var yatak örtüsüde dahil tam set üstelik her zaman kullanabilirm

canım teyzem çok sever allı pullu şeyler, hevesle 750 liraya bir yatakörtüsü aldı, sadece 1 hafta kullandı. çok kullanıssız oluyorlar, sermesi temizlemesi kullanması hepsi ayrı dert. 200 liraya okadar güzel yatak örtüleri varki. allı pullu ürünler şıkta durmuyorlar. onun yerine çeyizine daha farklı ihtiyaclarını koyabilirsin diye düşünüyorum

Daha önceleri bende hiç düşünmüyordum almayı ama avangard yatak odası tutkum başlayınca almaya karar verdim.
Yatak odama yakışacağını düşünüyorum tarz olarak.
Benim yatak örtüm bu,
bu yazat ortusu cok guzel ya marka model fıyat ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…