- Konu Sahibi Askininbirtanesi
-
ben almayı düşünmüyorum.
çalışan biri olacam zaten sürekli onunla uğraşamam herhalde
daha sade kullanışlı yatak örtüleri var onlardan alırım belki.
yada zaten bi sürü pike takımları aldım onları kullanırım bilmiyorum :26:
ama o süslü taşlı kabarık tül örtülerden almayacağım kesin
bende sade bişiy istiyorum kabarık tüllü falan o tarz seylerden hoşlanmıyorum bunu almayı düşünüyorum çok zarif duruyor şuan indirimde 299 TL belki senin içinde fikir olur canım
TUĞCE
gercekten sade ve güzelmiss:) aradigin seyi bulmana sevindim canimm :)
Eki Görüntüle 597880
ben bunu aldım burdan çok belli değil ama çok güzel işlemesi falan =) gelin home markası
böyle bir şey olabilirdi, gelin gibi tüllü pullu şeyler hiç kullanışlı değil ya. ne 10 saniyesine kadar uzun sürüyor, sonuçta iki kişilik yatak bu :44: neyse caydırmaya çalışıyorum ben de ya. daha sade şeyler bakabilirsiniz süslünün yanında. yine saten alıyorsanız alın. ama yıkamasını sermesini ütüsünü yastığını ne bilim her şeyini düşünün yani. benimki çok spor bir yatak örtüsü, onu bile kullanamıyorum
bende sade bişiy istiyorum kabarık tüllü falan o tarz seylerden hoşlanmıyorum bunu almayı düşünüyorum çok zarif duruyor şuan indirimde 299 TL belki senin içinde fikir olur canım
TUĞCE
Eki Görüntüle 597880
ben bunu aldım burdan çok belli değil ama çok güzel işlemesi falan =) gelin home markası
Bu yukardakileri cok begendim benn
Daha önceleri bende hiç düşünmüyordum almayı ama avangard yatak odası tutkum başlayınca almaya karar verdim.
Yatak odama yakışacağını düşünüyorum tarz olarak.
Benim yatak örtüm bu,
Eki Görüntüle 597802
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?