Gelin yatak örtüs aldinizmi ceyizinize? Renk ve Model tavsiyeleriniz..

bu cok güzel marka model ve fiyat ne acaba bayıldım ayrıca renk gorundugu gibi biraz ekru dimi

Teşekkür ederim ben izmirden bir mağazadan aldım ilez collection adı ama internette hiç rastlamadım modelini görünce bende direk atladım:9:
Evet ekru, beyaz değil. Tekstil paketi olarak almıştım ben içinde bu yatak örtüsüde vardı. Yanlış hatırlamıyorsam tek fiyatı 500 küsürdü:44:

Canım ben elart-sindirella yatak örtüsünü aldım ama harika ötesi bişey cok begenerek aldım.
Bakmalısın tavsiye ederim.

Ama onu hergece törenle serip törenle kaldırmak lazım :)

3 senelık evlıyım dayımın hedıyesiydi ve kesınlıkle kullanılmıyor ve cok abartıı duruyor bu gelınlık modellerı

Eklentiler

• $untitled.webp
    $untitled.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 53
vallaha bende aldım krem rengi ama cok abartılı öyle gelinlik gibi olanlardan değil sade şık english homedan almıştım.
2senelik evliğim sadece 7 kere serdim onun dışında linensden sportıf gunluk yatak örtüsü var.
şimdiki aklım olsa almazdım.

indirimle 1099,99 tl HM secret yatak ortusude gordum ya daha bırsey demıyorum bu nedır yahu

ben daha almadım yatak örtümü sadece gündelik olarak aldım ve açıkcası 400-500 lira vermek istemiyorum yatak örtüsüne kayınvalidem ben alırım dedi ama almazsada illa al diye tutturmam kullanmıyacağım bişeyi evimde istemem:9:

Eklentiler

• $2001234592536_0_304x424.webp
    $2001234592536_0_304x424.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 60
ben aldım ve gerekli olduğunuda düşünüyorum...
ama zevk meselasi gidip fırfırlı bilmem neli alınırsa onları hiç sevmiyorum..

benim gelin yatak örtüm home sweet home dan. 1200 liradan 1080 liraya düşmüştü aldığımda...
üzeri baştan ayağa işlemeli fransız güpürü...yanlarda başta sağda solda tek bir fırfır yok zaten olsaydı almazdım...
dümdüz bir yatak örtüsü düşünün üzeri organze ipek tül kaplı ve üzerinde tamamen fransız güpür islemesi var ...
ben hayran kalarak almıştım ...
merak edenlere söyliim... home sweet home- mademoiselle modeli...

birde bu örtüye yakışır 450 tl den 300 tl ye indirime giren yine fransız işlemeli pamuk saten nevresim takımı aldım ..
tavsiyemdir alın bence şık birşey herkesin ve sizin gözünüzü kamaştıracaktır.

benim örtümün bir kısmının resimleri telefon ile tabi biraz kalitesiz fotolar

$IMG00414-20121118-1539.webp

$IMG00415-20121118-1540.webp

Son düzenleme:
Kızlar benden size tavsiye yatak örtüsüne dünya para vermeyin boşuna heleki benim gibi çalışan bayansanız. 2 dakikalık iş nolcak sererim diyen arkadaşa da sesleniyorum. Zor canımmm :))) İnan yatak örtüm bazanın altında duruyor ayyy hele yastıkları dünya yer kaplar yaaa. Bunun yerine güzel saten koyu renk nevresim tk alın ne bilim pike takımı hele yazın tiril tiril oh mis gibi.
Ben bi kervandan almıştım hevesle şık bi yatak örtüsü biri gelince atıyorum.. Onun dışında bi çiçekli contry tarzım var oda çok şık ama daha bi kere bile sermedim. 2,5 senelik evliyim. Pazar günleri dahi özel misafirim gelmicekse nevresimle kapalı duruyo yatak hiçde kötü durmuyor da. Eminim bi çok bayanınkide öledir benim gibi yakın 2 arkadaşımda aynı bu şekildir. Hiç sermez..

Ev hanımı olsam bu fikirde değilim tabi bitanede olsa çok şık bi yatak örtüm olsun isterim ama yine sade bi şıklık taşlı pullu fırfırlı olmaz katiyen bide onu kuru temizlemeyemi verecem yaw.

yanlıs oldu 2. resımdekını almayı dusunurorum bende 1.si var ama begenmedıgım için kullanamıyorum

Merhaba,

Bu 2.resimdeki çok güzelmiş, modelin adını buldum ama fiyatı bulamadım :) fiyatı konusunda bilginiz var mı demiştim mesajı düzenlemeden önce ama fiyatını da öğrendim, 400tl miş nakit :) markayı duymamıştım, sayenizde öğrendim teşekkürler :)

Son düzenleme:
Back
X