- Konu Sahibi Trabzonlu60
iyi de arkadaşım bunun için geç değilmi.ne güzel farklı bir şehirde yaşıyormuşsunuz zaten.ne diye adam askerdeyken kendi memleketini yazıp tayin istiyorsun ki.o da mecbur isteyecek gelecek diye düşündün ama işte hesaplar tutmadı.sen öyle yapınca o da kendi memleketine mecbur bırakmaya kalktı seni işte.keşke huzurluca orda otursaydın
burda herkes beni yanlış anlamış anlamadan yargılamış ya da ben anlatmışım.ben şuan HAMİLE DEĞİLİM maalesef haziran ayında bebeğimi aldırdım bizim tayin işleri de nisan ayında oldu tayin bi anda olmuyor zaten başvuruyorsun 3-4 ay sürüyor çıkması.ben hamile iken eşime dedimki o zaman askerde değildi daha ağustosta gitti askere askerlik konusu da yoktu tecil ettirecekti gidemezdi çünkü ben doğum yapacaktım.eşime tayinlerin son günü dedim ki bende memleketime tayin isteyeyyımmı dedim o da tabi iste dedi. ben de istedm tabi o ara bebeğimi aldrmak zorunda kaldım eşim de bebek olmadığına göre ben de askerliği aradan çıkaraym dedi.ben eşimden habersiz tayın ıstemedm yani.o da çok sevindi tayinimin memleketıme çıkmasına çünkü yalnız kalacaktım.zaten şuan oraya gelmem demiyor gelirim ama bi kaç yıl sonra benim ailemin yaşadığı ilçeye gideriz dedi yani ömrümüzün sonuna kadar orda yaşayacakmışız ben de ilçede yaşamak istemediğim, ama kendi memleketının il merkezinde yaşayabıleceğimi söyledm.Ama şuan karar verdim ikimizde üzüldüğümzle kaldık şimdilik bişey demeyeceğim bakalım hayırlısı artık.herşeyi zamana bırakmak gerekiyor.gerçekten ikimizde birbirimizi çok seviyoruz zamanı gelince Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsn