bu cici evi çok beğendim çok güzel bir gelin evi olmuş ki maşalllah canım
bişey soracaktım kapı isimliliğinizi nereden aldınız çok hoşuma gitti bende öyle birşey istiyorum çok güzel
Çok ama çok çok çok güzel herşeyin, Allah sağlıkla, mutlulukla ve huzurla kullanmayı nasip etsin.Eşya ne ki, önemli olan sonrası. Bu güzel eşyalar yaşayacağınız tüm güzel hatıralara şahitlik etsin diliyorum.
Sonsuz mutluluklarrrrrrrrrrrrrr
Birden 8 yıl öncesine döndüm.hayaller,telaşlar,koşuşturmacalar Vee bitince şöyle bir bakıyorsun " bu benim evimmi?" Diyorsun..ne güzel heyecanlar..tadını çıkar bu günler çok güzel..beni uzaklara götürüp gözümde yaş bıraktın:). Rabbim evinizde mutluluğu,huzuru ,sağlığı ve sadakati eksiltmesin..birbirini tüketmeyen ve tükenmeyen bir bütün olun inşallah..evinizde çok ama çok güzel..evin sizi sabırsızlıkla bekliyor..sevgiyle..
her ev gelin evi..
benimki çoook yeni.. seninkisi biraz daha az yeni diyelim bence
Evet cnm ben 4gun sonra senelik oluyom
Ayni hevesle kullanmak nasip etsin rabbim
hersey cok guzel ve sade gule gule oturörtulerı kaldır bence cok daha guzel olur hem vıtrındekı hem yatak odasındakı onun dısında hersey cok iiii tabıııı bu benım fıkrım.sevgıler
Mutluluklar dilerim
Gülü-güle oturun inşaAllah
çookk teşekkür ederim canım Allah razı olsun
ay yıldızlı tabaklar keramikadan.. hatta şu sıralar indirimde bakıver bir canım
Bayıldım evine canım arkadaşım
Mutlulukla huzurla sağlıkla geçsin bu evde yeni hayatın.
Bir ömür boyu mutlu olun inşallah
Bu arada mutfak sandalyen benimkinin aynısı :)
hiiiihhh
yerim seni yeriiimm.. canım benim Allah razı olsun dileklerin bin olup sana dönsün..
tesadüfe bak işte kalp kalbe
çok teşekkür ederim fikriniz için.. de onların hepsinde bir hatıra bir el emeği var.. ister demode ister geri kafalılık olarak adlandırılsın yaptığım ama anacığımın göz nuru olan şeyleri sandıkta küflendirmek benim tarzım değil.. bu şekilde güzel gördüm serdim
dilerim siz gönlünüzden geçenin daha iyisini yaparsınıztekrar teşekkürler..
tamam canım ben kırılmanı ıstemedım ama sadece nacızane fıkrımı söyledımayrıca gerı kafalılık nıye olsun kı bendede var herkezın ceyızınde var....gonlunden ne gecıyorsa onu yap sonucta senın evın karısmak bıze düşmez uzuldum sımdı yorumuna
Hadi bakalim simdiden hayirli ugurlu olsun insaAllah. Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insaAllah.
Iki gun sonra nasipse bende yeni evimde olacagim. Yuva yapmak coooookkkk zor.
Karsilikli olarak kurdugumuz yuvanin kiymetini bilelim. Her birimiz insaAllah. Mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?