gelincik evi :) 06.09.2013 te vizyonda :) :) :)

bu cici evi çok beğendim çok güzel bir gelin evi olmuş ki maşalllah canım

bişey soracaktım kapı isimliliğinizi nereden aldınız çok hoşuma gitti bende öyle birşey istiyorum çok güzel

Allah razı olsun canımm çok teşekkürler.. isimliği bir arkadaşım yapıyor 25 liraya.. arzu edersen görüştürebilirim?

ne güzel ne hoş dilekler Allahım gönlünün muradını versin canım Allah razı olsun..

dilerim bende sizin gibi gülümseyerek hatırlarım 8. seneyi 18. seneyi.. herşey bahane.. gönüller bir olsun yeter.. Allahım dileklerinizin karşılığını kat be kat sunsun size teşekkür ederim ablacım saygıyla..

hersey cok guzel ve sade gule gule oturörtulerı kaldır bence cok daha guzel olur hem vıtrındekı hem yatak odasındakı onun dısında hersey cok iiiitabıııı bu benım fıkrım.sevgıler

hersey cok guzel ve sade gule gule oturörtulerı kaldır bence cok daha guzel olur hem vıtrındekı hem yatak odasındakı onun dısında hersey cok iiiitabıııı bu benım fıkrım.sevgıler

çok teşekkür ederim fikriniz için.. de onların hepsinde bir hatıra bir el emeği var.. ister demode ister geri kafalılık olarak adlandırılsın yaptığım ama anacığımın göz nuru olan şeyleri sandıkta küflendirmek benim tarzım değil.. bu şekilde güzel gördüm serdim

dilerim siz gönlünüzden geçenin daha iyisini yaparsınız tekrar teşekkürler..

Bayıldım evine canım arkadaşım

Mutlulukla huzurla sağlıkla geçsin bu evde yeni hayatın.
Bir ömür boyu mutlu olun inşallah

Bu arada mutfak sandalyen benimkinin aynısı :)

Bayıldım evine canım arkadaşım

Mutlulukla huzurla sağlıkla geçsin bu evde yeni hayatın.
Bir ömür boyu mutlu olun inşallah

Bu arada mutfak sandalyen benimkinin aynısı :)

hiiiihhh

yerim seni yeriiimm.. canım benim Allah razı olsun dileklerin bin olup sana dönsün..
tesadüfe bak işte kalp kalbe

tamam canım ben kırılmanı ıstemedım ama sadece nacızane fıkrımı söyledımayrıca gerı kafalılık nıye olsun kı bendede var herkezın ceyızınde var....gonlunden ne gecıyorsa onu yap sonucta senın evın karısmak bıze düşmez uzuldum sımdı yorumuna

Hadi bakalim simdiden hayirli ugurlu olsun insaAllah. Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insaAllah.

Iki gun sonra nasipse bende yeni evimde olacagim. Yuva yapmak coooookkkk zor.

Karsilikli olarak kurdugumuz yuvanin kiymetini bilelim. Her birimiz insaAllah. Mutluluklar dilerim.

hihhh yanlış anlaştıkkk
asıl ben üzüldüm şimdi.. sen geri kafalı dedin diye demedim ben canım benim.. genel yargı odur ya insanlarda ondan dillendirdim senin yorumunun üzerine.. yoksa fikrin önemsiz olur mu hiç? ne diye koydum ki yoksa? üzdümse kusura bakma inan ben kırılmadım senide kırmak istemem..

çok teşekkür ederim gelinim Rabbim yeni yuvanda huzuruna huzur katsın dilediğin istediğin ne varsa kavuş inşallah

renklerin olduğu evler görmeye bayılıyorum
siz de benim gibi her yere isminizi koyma hastalığına tutulmuşsunuz galiba
güle güle oturun çiçek gibi evinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…