- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
canım beni zorlu bi süreç bekliyo zaten beğenmicem diye korkuyorum sevdiceğimle aramda sürtüşmeler olur kesinben beyaz yatak odası istiyorum ama şuan o konuda şunu düşünüyorum ben başlığı nasıl alıcam beyaz kumaşdan istiyorum ama pislenir nasıl temizlicem mobilya olsa her modeli beğenmem baasit durur biraz...sonra koltuk takımım ne renk olucak yemek masam beyaz istiyorum sandalyeler beyaz olursa yatak odası başı gibi pislenirse naparım renkli yapsam sıkılır mıyım köşe oturma grubum nasıl olur aklımı kurcalayıp duruyor bakalım neyde karar vericem burda paylaşırım benim eşyalarım diye
ay biz de biran önce evimizi kursak da burada paylaşsam. Çok heveslendim. Maşallah hepsine :)
Renkli paneller benim çok hoşuma gitti şeker gibi olmuş renk katmış kuşum
Sıcacık huzur dolu olmuş herşey çok güzel güle güle oturmak nasip olsun
kalbin yansımış bakarken demek ki
Rabbim en iyilerini nasip etsin çok teşekkür ederim..
her şey çok güzel,mutlu huzurlu günlerde otur inşallah...
şimdi hemen soruna cevap vereyim beyazdan başlık olur.. kumaş da olur.. kapitone kumaştan yaptır deterjansız ıslak bezle sil çıkıyor lekesi kiri
sonracıma biz snoopy'le alışverişe çıkarken anlaştık dedik ki.. kim ne beğenirse beğensin dudak bükmek dalga geçmek kesinlikle yok hele hele tartışmak asla asla yok.. herkes beğendiği ürünün kodunu fiyatını yazdı bir kenara sonracıma oturduk istişare ettik karar verdik aynından yapın sorun olmaz
biraz bilinçli olunca farklı olur tabi hemen yazdım kapitone kumaşı defterime bizde bugün konuşucaz uzun uzun bu söylediklerini mutlaka dile getiricem fotolarız hangisi kullanışlı hangisi daha şık karar veririz ayh heycanlandım yahu
Canım benim çok güzel renk seçmişsin güle güle otur mutlulukla otur,Koçişinle huzurla otur canımherkese özenirdim maşallah diye diye bakınırdım.. artık benimde bir evim var
15 gün sonra kullanıma hazır cicilerim
salonum..
Eki Görüntüle 783522 Eki Görüntüle 783523 Eki Görüntüle 783524 Eki Görüntüle 783525 Eki Görüntüle 783526 Eki Görüntüle 783527 Eki Görüntüle 783528 Eki Görüntüle 783529 Eki Görüntüle 783530
Eki Görüntüle 783531
mutfağım oturma odam yuvamın kapısı ve yatak odam..
Eki Görüntüle 783532 Eki Görüntüle 783533 Eki Görüntüle 783534 Eki Görüntüle 783535 Eki Görüntüle 783536 Eki Görüntüle 783537 Eki Görüntüle 783538 Eki Görüntüle 783539
Canım benim çok güzel renk seçmişsin güle güle otur mutlulukla otur,Koçişinle huzurla otur canım
herkese özenirdim maşallah diye diye bakınırdım.. artık benimde bir evim var
15 gün sonra kullanıma hazır cicilerim
salonum..
Eki Görüntüle 783522 Eki Görüntüle 783523 Eki Görüntüle 783524 Eki Görüntüle 783525 Eki Görüntüle 783526 Eki Görüntüle 783527 Eki Görüntüle 783528 Eki Görüntüle 783529 Eki Görüntüle 783530
Eki Görüntüle 783531
mutfağım oturma odam yuvamın kapısı ve yatak odam..
Eki Görüntüle 783532 Eki Görüntüle 783533 Eki Görüntüle 783534 Eki Görüntüle 783535 Eki Görüntüle 783536 Eki Görüntüle 783537 Eki Görüntüle 783538 Eki Görüntüle 783539
herşeyiniz çook güzel güle güle mutlulukla kullanın yanlız o gri koltukların kırlentlerini renklendirirseniz çook daha güzel olur....rabbim agzınızın tadını bozmasın....
yatak odanın rengi çok cici ve farklı canım herşey çok hoş ağız tadıyla oturursun işallah....
Öncelikle Allah huzur içinde oturmayı nasip etsinEvin tertemiz misler gibi yeni gelin evi ne kadar da güzel
Ben begenmedigim birkaç noktayı paylaşıcam seninle , öncelikle salondaki renkli perde gibi birşey var o olmamış yani tam ortada duruyor salonu şıklığını bozmuş göçebe çadırı gibi
İkinci olarak salon çok renksiz olmuş ( p renkli perdeyi saymazsak) , herşey gri gri gri , perdeler ve kırlentlere enk verrsen biraz daha hayat vaar görüntüsü verebilirsin
Üçüncü olarak oturma odasındaki yerde minderler var ? Oda dagınıkmış görüntüsü veriyor koltuklarına koysan daha güzel olmazmıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?