gelincik evi :) 06.09.2013 te vizyonda :) :) :)

şimdi hemen soruna cevap vereyim beyazdan başlık olur.. kumaş da olur.. kapitone kumaştan yaptır deterjansız ıslak bezle sil çıkıyor lekesi kiri
sonracıma biz snoopy'le alışverişe çıkarken anlaştık dedik ki.. kim ne beğenirse beğensin dudak bükmek dalga geçmek kesinlikle yok hele hele tartışmak asla asla yok.. herkes beğendiği ürünün kodunu fiyatını yazdı bir kenara sonracıma oturduk istişare ettik karar verdik aynından yapın sorun olmaz

Renkli paneller benim çok hoşuma gitti şeker gibi olmuş renk katmış kuşum

canımın içiiiii

herkesin zevki başka tabi.. buluşmak zor

amaç snoopy'le benim zevkimin ortak olmasıydı evcaazımız için.. bizde bunda karar kıldık beğenen de sağolsun beğenmeyen de kuzum

biraz bilinçli olunca farklı olur tabi hemen yazdım kapitone kumaşı defterime bizde bugün konuşucaz uzun uzun bu söylediklerini mutlaka dile getiricem fotolarız hangisi kullanışlı hangisi daha şık karar veririz ayh heycanlandım yahu

hem tadınız kaçmayacak hem de keyfine varacaksınız canım söylediklerim aklının bir köşesindede olsa dursun işine yarayacaktır

herşeyiniz çook güzel güle güle mutlulukla kullanın yanlız o gri koltukların kırlentlerini renklendirirseniz çook daha güzel olur....rabbim agzınızın tadını bozmasın....

yatak odanın rengi çok cici ve farklı canım herşey çok hoş ağız tadıyla oturursun işallah....

Son düzenleme:
herşeyiniz çook güzel güle güle mutlulukla kullanın yanlız o gri koltukların kırlentlerini renklendirirseniz çook daha güzel olur....rabbim agzınızın tadını bozmasın....

çok teşekkür ederim önerinizi muhakkak dikkate alacağım

Allah razı olsun

Öncelikle Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin Evin tertemiz misler gibi yeni gelin evi ne kadar da güzel
Ben begenmedigim birkaç noktayı paylaşıcam seninle , öncelikle salondaki renkli perde gibi birşey var o olmamış yani tam ortada duruyor salonu şıklığını bozmuş göçebe çadırı gibi
İkinci olarak salon çok renksiz olmuş ( p renkli perdeyi saymazsak) , herşey gri gri gri , perdeler ve kırlentlere enk verrsen biraz daha hayat vaar görüntüsü verebilirsin
Üçüncü olarak oturma odasındaki yerde minderler var ? Oda dagınıkmış görüntüsü veriyor koltuklarına koysan daha güzel olmazmıydı ?

çok teşekkür ederim canım dileklerin ve önerilerin için
ama salonda "cingen çalıyor arap oynuyor" tarzını sevmediğim için naturel renk kullandım gri beyaz.. sonradan renksiz olduğu kanısıyla renkli panel kullanmak makul geldi amacım salonu hem ikiye bölmek hemde renk kazandırmaktı ondan dolayı tercihimi bunlardan yana kullandım.. oturma odasındaki minderlerde kırlent boyutunda değil 80*80 cm.. kanepe üzerine koymak abes olur.. kanepelerin kırlentleri var zaten birbirinin renklerinde ama kilerdeyken çekmişim fotoğrafı..

yorumuna beğenine sağlık teşekkürler

güle güle otur her sey hoş ama salondaki tablon kel alaka ne yeri ne de rengi uygun değil..bir de o yemek masanı ayırdıgın kısım salonunu daraltmış onlar daha cok magazalarda tercih edilen mobilyacıların kullandıgı plastik renkli şeyler salonu bozmuş tabi ki benim fikrim bunların dışında kapı yazına bayıldım kırmızı aksesuarlara da..yalnız o mutfaktaki kavonozlar var ya gülen adamlar onlar orda öylece durmasın 3 tane boy boy diz ama kalanlarını erzaklığına kaldır canım..güle güle otur mutluluklar naçizane tavsiyelerim için de kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…