çok teşekkür ediyorum canım söz çeyizler içinde bir gün ayıracağım
hihhh yanlış anlaştıkkk
asıl ben üzüldüm şimdi.. sen geri kafalı dedin diye demedim ben canım benim.. genel yargı odur ya insanlarda ondan dillendirdim senin yorumunun üzerine.. yoksa fikrin önemsiz olur mu hiç? ne diye koydum ki yoksa? üzdümse kusura bakma inan ben kırılmadım senide kırmak istemem..
o zaman merakla bekliyorum bi iki haftaya bende eşya bakmaya gidiyorum çok heycanlıyım bakalım nolucak
anlaştık o zaman
renklerin olduğu evler görmeye bayılıyorum
siz de benim gibi her yere isminizi koyma hastalığına tutulmuşsunuz galiba
güle güle oturun çiçek gibi evinizde
eviniz cok güzelmiş salondaki jildalar cok güzel olmuş.güle güle oturun
HERKEZ cok guzel mıss gıbı
ama bırkac seyı soylıyım dedım oncelıkle salonun cok guzel beımde hemen hemen aynı gorunumde salonum yanı oturma odam daha buyugu ama o ayırdıgın separatormu ney renklı ınan hıc hosuma gıtmedı gıtmedıgı gıbı 2 ay omur verıyorum eve coluk cocuk geldıkce onları koparacaklardır hanı tas tugla vs olsa anlardımda hıc hosuma gıtmedı sade olan renklerın ıcıne renk bombası dusmus gıbı bırde onun dısında evı begendım ben gule gule oturmayı nasıp etsın Allah
Rabbim mutlulukla oturmayı nasip etsin canım..kırılmanı hic istemem öncelikle ama benimde gözüme hic hos gelmedi salondaki o renkli bölüm bunun dısında hersey cok güzel
Allah mutlu mesut etsın cnm evın cok guzel olmus bı omur boyu mutluluk ıcınde oturun ıns
amin canm benim inşallah o gunlerı gorursemRabbim daha iyilerini daha güzellerini nasip etsin çok teşekkürler
amin canm benim inşallah o gunlerı gorursem
ummadığın anda paldır küldür sorgusuz sualsiz geliyor o gün aha da buraya yazıyorumtecrübeyle sabittir canım
her eşyaya alıcı gözüyle bak.. sürgülü aldığın çekmecelerde dolaplarda fren sistemi var mı diye bak? yatak alırken ciddi ciddi kimseden utanmayıp üzerine uzan.. lake mobilya alacaksan üzerinde elini gezdir ve pürüzsüzse satın alçç sonracııma koltuklarında bazanın da yerden yüksek ayaklı olanlarını al temizliği kolay olsun.. koltuk takımının renk karterlerine muhakkak bak bizim ilk gördüğümüzde ürün buydu Eki Görüntüle 783990
ben gri haline getirttim örneğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?