gelincik evi :) 06.09.2013 te vizyonda :) :) :)

HERKEZ cok guzel mıss gıbı
ama bırkac seyı soylıyım dedım oncelıkle salonun cok guzel beımde hemen hemen aynı gorunumde salonum yanı oturma odam daha buyugu ama o ayırdıgın separatormu ney renklı ınan hıc hosuma gıtmedı gıtmedıgı gıbı 2 ay omur verıyorum eve coluk cocuk geldıkce onları koparacaklardır hanı tas tugla vs olsa anlardımda hıc hosuma gıtmedı sade olan renklerın ıcıne renk bombası dusmus gıbı bırde onun dısında evı begendım ben gule gule oturmayı nasıp etsın Allah

anlaştık o zaman

Rabbim mutlulukla oturmayı nasip etsin canım..kırılmanı hic istemem öncelikle ama benimde gözüme hic hos gelmedi salondaki o renkli bölüm bunun dısında hersey cok güzel

o zaman merakla bekliyorum bi iki haftaya bende eşya bakmaya gidiyorum çok heycanlıyım bakalım nolucak

her eşyaya alıcı gözüyle bak.. sürgülü aldığın çekmecelerde dolaplarda fren sistemi var mı diye bak? yatak alırken ciddi ciddi kimseden utanmayıp üzerine uzan.. lake mobilya alacaksan üzerinde elini gezdir ve pürüzsüzse satın alçç sonracııma koltuklarında bazanın da yerden yüksek ayaklı olanlarını al temizliği kolay olsun.. koltuk takımının renk karterlerine muhakkak bak bizim ilk gördüğümüzde ürün buydu

ben gri haline getirttim örneğin

renklerin olduğu evler görmeye bayılıyorum
siz de benim gibi her yere isminizi koyma hastalığına tutulmuşsunuz galiba
güle güle oturun çiçek gibi evinizde

çok çok çookk teşekkür ederim

evet korkarım öyle bir hastalık var ve bende yakalandım ona
beğenmenize de çok sevindim Allah razı olsun..

çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. herkesin zevki kendine.. öyle hastane gibi gri beyaz sade hoşuma gitmedi böyle uygun olacağını düşündüm içime de sindi ne yalan söyleyeyim.. ama fikrinizdir saygı duyarım

Rabbim mutlulukla oturmayı nasip etsin canım..kırılmanı hic istemem öncelikle ama benimde gözüme hic hos gelmedi salondaki o renkli bölüm bunun dısında hersey cok güzel

ne kırılması olur mu öyle şey? fikir vermek fikrini söylemek herkesin hakkı.. ama benim beğenim bu.. bana göre en iyisi de bu
eminim sizin eviniz daha daha güzel döşenmiştir(döşenecektir) çok teşekkür ederim amiinnn

canım beni zorlu bi süreç bekliyo zaten beğenmicem diye korkuyorum sevdiceğimle aramda sürtüşmeler olur kesin ben beyaz yatak odası istiyorum ama şuan o konuda şunu düşünüyorum ben başlığı nasıl alıcam beyaz kumaşdan istiyorum ama pislenir nasıl temizlicem mobilya olsa her modeli beğenmem baasit durur biraz...sonra koltuk takımım ne renk olucak yemek masam beyaz istiyorum sandalyeler beyaz olursa yatak odası başı gibi pislenirse naparım renkli yapsam sıkılır mıyım köşe oturma grubum nasıl olur aklımı kurcalayıp duruyor bakalım neyde karar vericem burda paylaşırım benim eşyalarım diye

Renkli paneller benim çok hoşuma gitti şeker gibi olmuş renk katmış kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…