Merhaba kizlar.Kuzenim görucu usulu bir kizla tanisti anlasti.Sivasta ikiside .Biz canakkaleliyiz ,kiz arkadasini aileyle tanissin diye getirecek.Teyzem kiza ne hediye etmeli, gelinimiz sivasli .Sivas in ayri adetleri var miKuzenimin nasil sivas ta oldugunu merak edenler icin orada görev yapiyor , kizi da aile dostumuz araciligiyla gorustuler Sivas ta.
Birkaç gun kalicak ama ben de dedim teyzeme hediyeyi simdi alma.Ayip olur felan dediSivasta gelinle tanışınca hediye verme gibi bir adet var mı bilmiyorum ama tanışmada hediye verildiğini hiç duymadım.
Gelinir, tanışılır, yemek yenir ve kapanış.
Merhaba kizlar.Kuzenim görucu usulu bir kizla tanisti anlasti.Sivasta ikiside .Biz canakkaleliyiz ,kiz arkadasini aileyle tanissin diye getirecek.Teyzem kiza ne hediye etmeli, gelinimiz sivasli .Sivas in ayri adetleri var miKuzenimin nasil sivas ta oldugunu merak edenler icin orada görev yapiyor , kizi da aile dostumuz araciligiyla gorustuler Sivas ta.
Ya zaten görucu usulu oldugu icin kizin ailesini taniyoruz ama kizi tanimiyoruz ,baska sehirdr okuyordu sadece isim olarak biliyoruz.Kiz daha resmen gelininiz bile olmamis sadece tanismaya geliyormus, isteme olmamis aileler tanismamis simdiden kendinizi adetti hediyeydi bunlara bogarsaniz ohooooo, evin yolu bulunmaz.
Bence ayıp olmaz.Birkaç gun kalicak ama ben de dedim teyzeme hediyeyi simdi alma.Ayip olur felan dedi
Ya zaten görucu usulu oldugu icin kizin ailesini taniyoruz ama kizi tanimiyoruz ,baska sehirdr okuyordu sadece isim olarak biliyoruz.
Tesekkurler :) kizimiz acik parfum guzel fikirHmmm bi düşünelim...
Bence teyzen bi hediye paketi yapsın. Kız açık ki kapalı mı oda bi konu tabi.
Kapalı ise şık kaliteli bir çanta. İpek bir eşarp ten çorap iğne oyası yazma ve kaliteli bir parfüm olabilir.
Açık ise gene şık ve kaliteli bir çanta gene kaliteli bir parfüm. Güzel bir cüzdan ve gene çorap.
Bunlar bence iyi bir fikir
Aynen haklisiniz hem hosluk olur .Hatira kalir ileride de hatirlarAdet degil ama hoşluk olsun diye canta, ayakkabi, parfum gibi seyler alinabilir.
Boyle seyler basit gorunur ama insan kendisine deger verildigini hisseder. Guzel ani birakir ileride.
Ama sadece parfüm almayın tabi ayıp olur :) içinde bir kaç hediye olan bir paket yapın hani bohça gibiTesekkurler :) kizimiz acik parfum guzel fikir
Aynali çarsida cok hos aynalar var gümüs .tarakli vs. Bir de deniz kabuklarinda yapilmis esyalar vs var onlarla bir paket nasil olur acaba , hem hatira hem canakkaleyi yansitacakAma sadece parfüm almayın tabi ayıp olur :) içinde bir kaç hediye olan bir paket yapın hani bohça gibi
Evet güzel olur. Bikaç şeyden oluşan bi hediye paketi çok güzel olur. İçine istediğinizi doldurun :)Aynali çarsida cok hos aynalar var gümüs .tarakli vs. Bir de deniz kabuklarinda yapilmis esyalar vs var onlarla bir paket nasil olur acaba , hem hatira hem canakkaleyi yansitacak
Bizde de oyleMilli hediyemiz borcam olmasin da ne olursa olsun artık koyacak yer bulamıyorum şaka gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?