Geline ne hediye edilir ?

Ay kızlar benim kocam da sivaslı ama ben tanısmaya gittigimde bana hediye falan filan verilmedi. Öyle bi adetmi var Sivas'da. Varsa eğer hemen uyandırıp istiycem?

Kızı yolcu ederken ufak ama kullanıslı bir hediye verilebilir
Ya da gezip dolasirkem gorup begendigi birseyi alip hediye edebilir
Cok pahali birseye su asamada gerek yok

hediye verilir niue verilmesin ki. kuzenim kiz arkadasini bizle tanistirmaya getirdiginde bluz hediye etmisti annemle teyzem. şık guzel biseydi. mutlu eder insani.

Ay kızlar benim kocam da sivaslı ama ben tanısmaya gittigimde bana hediye falan filan verilmedi. Öyle bi adetmi var Sivas'da. Varsa eğer hemen uyandırıp istiycem?
Canakkaleliyiz canim biz ,kiz Sivas li:)

Bence cuzdan olabilir, ayna olabilir, ceyizine de koyabilecegi bsy olabilir.
Taki olayina girmeyin.
Ama fikriniz hos anisi kalir ben destekliyorum

dışardan gelen kişi hediye getirir
hiç gereği yok bence,ayıp falan da olmaz
söz, nişanda alınacak zaten fazla fazla

Ben eşimin ailesiyle tanışırken şans bileklikleri modaydı böyle yuvarlak bir altinplaka üzerinde baş harflerjmiz yazılmış benim çok hoşuma gitti hem uygun fiyatlı hemde hatıra 3 yıldır hep bileğimde.

Kardeşimin kız arkadaşı tanışmaya geldiğinde hepimize tek tek hediye getirmiştiki biz bayağı kalabalığız 6 kardeş anne baba yeğenler
Babama şık bir kravat annem eşarp ablalara kapalı olanlara şal diğer ablamlara kolye bana minyatür mikroskop ufaklıklara çok tatlı pijamalat
Biz birşey almadığımıza pişman olmuştuk
Gittikten sonra hepimiz hediye aldık eşarp cüzdan çanta kardeşimde sık seyahat ettiği için mini boy bakım ve makyaj malzemeleri alıp eklemiş kargoyla göndermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…