• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelini hiç sevmeyen bir GÖRÜMCEYİMM. Sebeplerini yazıyorum sizce haklı mıyım ve neler yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abin yeterince tanımadan emin olmadan evlenmiş o zaman diyecektin abicim neden biraz daha tanımıyorsun gelin hanımı kendinden emin olduğun sevgi dolu bir evliliğin olsun diye
belki tanıdıkça sevdi adam hediyeler aldığına kavga etmediklerine hala sizle yakınlaştırmaya çalıştığına göre
yok tersi durum varsa da ortaya çıkar zaten
biraz samimi ol dertleşmek için yaklaş gizli şeyleri öğrenmek ve kendi savına ipuçları bulmak için değil hem abine hem yengene karşı
VallA kavga sebeplerini söyliyim kapıcıya sutyensiz meme uçları belli olan beyaz yapışan atletle kapıyı açması falan. Gram beyin olmayan hareketler bu tarz ne diyim

ay daha şuan gündemde bir konu var. gelin kaynananın çorbasını bitirmedi diye evlilik yolunda ilişki bitti. nolursa olsun kızla ilişkini düzeltmeye çalış bu kadar yargılayıcı olma

ay daha şuan gündemde bir konu var. gelin kaynananın çorbasını bitirmedi diye evlilik yolunda ilişki bitti. nolursa olsun kızla ilişkini düzeltmeye çalış bu kadar yargılayıcı olma
Bu arada ilişkimiz bozuk değil. Çünkü muhattap olmuyprum samimiyet namına adım atmıyorum. Ama abim de rahatsız oluyo

VallA kavga sebeplerini söyliyim kapıcıya sutyensiz meme uçları belli olan beyaz yapışan atletle kapıyı açması falan. Gram beyin olmayan hareketler bu tarz ne diyim
ondan da önemlisi sen bunu niye biliyorsun ya?? :110: yaz günü gece karanlığında bakkala siyah atletle çıkmıştım memelerim küçük görünmez sandım yoldan geçen adam iki mememe de selam çaktı merhaba merhaba diyerek bu da böyle bir anımdır. belki kız o an düşünemedi a*****
Bu arada ilişkimiz bozuk değil. Çünkü muhattap olmuyprum samimiyet namına adım atmıyorum. Ama abim de rahatsız oluyo
tamam da sen samimi değilsen karşıdan ne bekliyorsun onu anlamıyorum sen onu sevmiyorsun o da zorla muhatap olmaya çalışmıyor seninle ne güzel işte bu hikayede yanan abin olmuş adamı mutsuz eden karısı değil hepinizsiniz belki de geline sorsak ya ben de onlara şöyle böyle kırıldım diyebilecek durumda gibi geldi bana bir de ona sormak lazım

ondan da önemlisi sen bunu niye biliyorsun ya?? :110: yaz günü gece karanlığında bakkala siyah atletle çıkmıştım memelerim küçük görünmez sandım yoldan geçen adam iki mememe de selam çaktı merhaba merhaba diyerek bu da böyle bir anımdır. belki kız o an düşünemedi a*****

tamam da sen samimi değilsen karşıdan ne bekliyorsun onu anlamıyorum sen onu sevmiyorsun o da zorla muhatap olmaya çalışmıyor seninle ne güzel işte bu hikayede yanan abin olmuş adamı mutsuz eden karısı değil hepinizsiniz belki de geline sorsak ya ben de onlara şöyle böyle kırıldım diyebilecek durumda gibi geldi bana bir de ona sormak lazım
Kendi anlattı ne var bunda adamı tanımıyoruz sonuçra diye

demek ki konuşuyor kız sizle sohbet ediyor :D ben anlamadım seni
Kız zaten konuşabiliyo. Benle problemi de yok ya da negatif enerji aldığından değil her ortamda böyle. Sen konuşursan konuşuyo. Ben onla konuşsam konuşur. Ama sağlıklı diyalog böyle midir? Adı üstünde diyalog 2 kişiyle olur. Neden sürekli ben konu açayım onu konuşturayım?

Neyse bacım biz gelini görmeden sevdik ideal gelin ideal mesafe ideal cümleleri varmış
Kimsenın kıyafetını yargılamak size düşmez çok üstünüze vazife olmayan şeylerle uğraşıyorsunuz okudum falan diyorsunuz ama kendınızı ifade edecek cümleler bulamadığınız anda hakarete geçiyorsunuz ?

Sevmıyorum eskileri konuşmayı ama örnekleme yapmak istedim kusura bakmayın . Mesela gecmıs zamanda bekarken ilişki yaşamak üzerinden yada kendınızden 10 yaş bırısıyle büyük ilişkinizden falan bahsetmişsiniz kimse sizi yargıladı mı ? Yargılamamış neden sizin bedenınız sizin kararınız çünkü .saygı duyulması gerekirdi değil mi duyulmuş da 10 yaş büyük kişiye de saygı duymus Annenız gelmıs tanışmış

Kıyafeti Eğer bi sorun teşkil edecekse bu abinizi ilgilendirir bırakın onlar çözsün bu sorunu . Bugün aldatmış bile olsa yine abinizin sorunu . Babanız annenızı üzse oda annenızın sorunu karışmamanız gerekir . Saygı ve üslub çokk önemli
Karsınızdakininde bir birey olduğunu saygı duymanız gerektıgını unutmayın sınırlarınız kendınıze olduğu kadar başkasının hayatına da olsun

Bu konuda çok kişi banlanır. images-6.webp

Kendiniz bikaç ayda bir İstanbuldan antalyaya gidiyorsunuz ama onun ailesi yada o 3 ayda bir yanyana mı geliyor.Zaten insanların en büyük problemi günümüzde kendine mübah olan herşeyi başkasına yasak görmesi😂Yazdıklarınız o kadar kıskançlık içeriyor ki okurken Allah o gelinin yardımcısı olsun dedim.Hani kişilik/karakter dediğimiz kavramlar vardır.Kişiler bazen soğuk -mesafeli bir yapıya sahip olabilir.Ya da sadece sizle mesafeli olmak istiyor olabilir ki bence buraya bile bu denli net hakaretler yazıp kendinizi böyle ifade ediyorsanız kızın yüzüne de pek güler yüzlü değilsinizdir gibi geldi bana çünkü Siz olayları anlatırken asosyal,moron diye kıza saydırıyosunuz.Kızı bi salın be bacım ,anneniz için bişey diyemem ama siz valla o kızı salın.

Kız zaten konuşabiliyo. Benle problemi de yok ya da negatif enerji aldığından değil her ortamda böyle. Sen konuşursan konuşuyo. Ben onla konuşsam konuşur. Ama sağlıklı diyalog böyle midir? Adı üstünde diyalog 2 kişiyle olur. Neden sürekli ben konu açayım onu konuşturayım?
Soru sormadan konuşmayan bi eşim ve eş ailesi var bana tavsiyen var mı bu konuda ?

Neyse bacım biz gelini görmeden sevdik ideal gelin ideal mesafe ideal cümleleri varmış

Kimsenın kıyafetını yargılamak size düşmez çok üstünüze vazife olmayan şeylerle uğraşıyorsunuz okudum falan diyorsunuz ama kendınızı ifade edecek cümleler bulamadığınız anda hakarete geçiyorsunuz ?

Sevmıyorum eskileri konuşmayı ama örnekleme yapmak istedim kusura bakmayın . Mesela gecmıs zamanda bekarken ilişki yaşamak üzerinden yada kendınızden 10 yaş bırısıyle büyük ilişkinizden falan bahsetmişsiniz kimse sizi yargıladı mı ? Yargılamamış neden sizin bedenınız sizin kararınız çünkü .saygı duyulması gerekirdi değil mi duyulmuş da 10 yaş büyük kişiye de saygı duymus Annenız gelmıs tanışmış

Kıyafeti Eğer bi sorun teşkil edecekse bu abinizi ilgilendirir bırakın onlar çözsün bu sorunu . Bugün aldatmış bile olsa yine abinizin sorunu . Babanız annenızı üzse oda annenızın sorunu karışmamanız gerekir . Saygı ve üslub çokk önemli
Karsınızdakininde bir birey olduğunu saygı duymanız gerektıgını unutmayın sınırlarınız kendınıze olduğu kadar başkasının hayatına da olsun
Benim annemle babam arasında 27 yaş var. 10 yaş fark neden problem olsun bekar insanlar arasında ? Anlamlandıramadım

İftiraya da başladı Hıhh karalamaya çalışma tepki aldın destek almak için abinin eşine neler diyorsun keşke abin bunları görse de karısını sizden tamamen uzaklaştırsa

Sen çok tehlikelisin sen evlenmedin diye acaba başına falan mı vurdu

Kız bunun ne mal olduğunu anlamış muhattap olmuyor bu da kuduruyor helal olsun kıza hiç bir şey yapmadan çok şey yapıyor idolümüzsün gelin 🤞😅
Girdiği her ortamda kimse onla muhattap olmuyo göz komtağı kurmuyo diye abime şikayet etmesinden belli idollüğü.

Bu arada bizi beğendiğini sürekli dile getiriyor. Annemin ne kadar mükemmel oldığınu, benim ne kadar güzel ve başarılı olduğumu vs ama işte eksik bi şeyler var ahh olay kıskançlık olsa keşke. Kız çok sıkıcı ve banal. Maalesef bu kadar işsiz olması bile bana saçma geliyo. 32 yaşında bir insanın bir şeye ilgisi olmalı. Teknoloji çağındayız. İnternetten müzik resim spor öğrenmek bir şeylere yönelmek o kadar kolay ki. Kızın belki de konuşçak şeyi olmadığı için konuşmuyor. Çünkü bütün güm sosyal medyada
Burda sizi ilgilendiren kısım ne? Madem çok sıkıcı biri neden oturup kalkmak istiyorsunuz? Abiniz sevmiş evlenmiş. Demek ki abiniz de çok sıkıcı biri ki ortak nokta bulmuşlar.
Siz eğlenceli biriyle evlenin olsun bitsin.

İftiraya da başladı Hıhh karalamaya çalışma tepki aldın destek almak için abinin eşine neler diyorsun keşke abin bunları görse de karısını sizden tamamen uzaklaştırsa

Sen çok tehlikelisin sen evlenmedin diye acaba başına falan mı vurdu
Gerçek olamayacak kadar anormal değil mi sizce de. İftira olsa keşke

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X