- 27 Ağustos 2022
- 6.194
- 10.784
- 178
İçerik prensesi ödülü aldım. Lazımdı da gece gece rahatsız ettim hepinize teşekkürler yorumlarınız için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçerik prensesi ödülü aldım. Lazımdı da gece gece rahatsız ettim hepinize teşekkürler yorumlarınız için![]()
Aynen.Konu tepki çekmek için açılmış zaten yemeyin hanımlar, gaza gelmeyin :)
Kardeşiniz demek ki seviyor. Bunun ötesi hikaye.Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam
Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri
Konu gerçek. Böyle insanlar var. Görümce olarak tamamen içimdekileri dökmüş.Konu tepki çekmek için açılmış zaten yemeyin hanımlar, gaza gelmeyin :)
Üniversite okumamasını eksiklik olarak söylemedim. Ailesinden ayrı kalmadığını söyledim.
Onu götürüp aldıklarımızı da kullandığını görmedim bugüne kadar.
Ağzı var dili yok diyosun ama abimin çevresindeki arkadaşlarının eşleriyle asla görüşmüyo çünkü sebep onla göz teması kurmuyolarmuş. Onu kaile almıyolarmış. Ve abimi güzelim insanlar hakkında dolduruyo sırf kendi asosyalliğinden. Pardon da ortamda asla konuşmayan biriyle millet niye göz teması kursun ? Yami ağzı var dili yok ama evde pasif bi tip te değil
kocasının parası olsa keşketüm detayları anlatmadığım için evet yorumuza hak verdim
Neye lazım olabilir acaba ?bı ceza yiyin de görün prensesiİçerik prensesi ödülü aldım. Lazımdı da gece gece rahatsız ettim hepinize teşekkürler yorumlarınız için![]()
Insanlarin kendi tercihi abin calismasini isteyen biri olsaydi zaten basta calisirsin diye konuşurdu ayrica ev kadinlari evde bos bos oturmaz sende bi gelin adayisin bir laf varya geline yapma kizinda bulursun üvey r yapma özünde bulursun karma denen birsey var gün gelir seni bulurBu açıdan bakmamıştım da neyi kıskanıyorum mesela açıkçası ben genelde benden başarılı insanlara imrenirim evet ama 3 senedir evde oturan birine de imrenemem diye düşünüyorum
Kocası karışmıyor size ne? ister sabahtan akşama kadar boş boş oturur.Bence gelininizin bu kadar konforlu yaşaması sizin gözünüze batıyor ve çekemiyorsunuz. Ayrıca herkes okuma zorunda mı ikide bir kızı aşağılayıcı şekilde konuşmuşsunuz. Bunu sözle belirtmeseniz bile hareketlerinizle belirtiyorsunuzdur bende olsam sizinle içli dışlı olmam.Bu arada bizi beğendiğini sürekli dile getiriyor. Annemin ne kadar mükemmel oldığınu, benim ne kadar güzel ve başarılı olduğumu vs ama işte eksik bi şeyler var ahh olay kıskançlık olsa keşke. Kız çok sıkıcı ve banal. Maalesef bu kadar işsiz olması bile bana saçma geliyo. 32 yaşında bir insanın bir şeye ilgisi olmalı. Teknoloji çağındayız. İnternetten müzik resim spor öğrenmek bir şeylere yönelmek o kadar kolay ki. Kızın belki de konuşçak şeyi olmadığı için konuşmuyor. Çünkü bütün güm sosyal medyada
Akıllı kızmış, sizin gibi biriyle samimi olup ne yapacak Allah aşkına, kızın iyiliğine ve ya kötülüğüne bırakın da erkek kardeşiniz karar versin, had bilmek güzeldir.Bu arada bizi beğendiğini sürekli dile getiriyor. Annemin ne kadar mükemmel oldığınu, benim ne kadar güzel ve başarılı olduğumu vs ama işte eksik bi şeyler var ahh olay kıskançlık olsa keşke. Kız çok sıkıcı ve banal. Maalesef bu kadar işsiz olması bile bana saçma geliyo. 32 yaşında bir insanın bir şeye ilgisi olmalı. Teknoloji çağındayız. İnternetten müzik resim spor öğrenmek bir şeylere yönelmek o kadar kolay ki. Kızın belki de konuşçak şeyi olmadığı için konuşmuyor. Çünkü bütün güm sosyal medyada
Konunuzu silmişsiniz ona rağmen yorumlayacağım. Yengen abinin parasını çatır çatır yediği için kıskanıyorsun çok büyük hasetlik sezdim senden :) bu arada herkes üniversite okumak zorunda değil !Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam
Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri
Kendi başını yer anca.Size ne??
Rahat bıraksanız oturacak, ona bile mânâ buluyorsunuz. Takmışsınız kadına. Kimse sizin ideallerinize uymak zorunda değil. Beğenen beğenmiş almış, size bişey düşmez.Mal mal oturcaksa evinde otırsun enerjimizi düşürmesin![]()