gelinimden çok çekiyorum

:) bundan şüphem yok

valla süpermiş neyse ki eşin kafana uygun canım ya çok sevindim buna

çevremde gelininden şikayetçi çok kaynana var genellikle aile arası oturmalarda yada kadınlar arasında şikayet eden sitem eden çok oluyor sadece o kuşak genç nesil kadar interneti bilgisayarı kullanmayı bilmedikleri için buralara pek yazmıyorlar tek fark bu yoksa gelinden hatta oğlundan dertli çok kişi var

valla süpermiş neyse ki eşin kafana uygun canım ya çok sevindim buna

ah tatlim esim oyle olmasaydi ben asla evliligimi bu zamana kadar getiremezdim birlikdede oturdum cocuk gibi esime beni sikayet ederlerdi esimde ayyyyy anne o benim esim ya beni onunla Kabul edecen yada ben evden ayrilacam karsidan izliyecen baska caren yok derdi ama kv kp bu vazgecermi yapacagindan esim yokken yaparlardi yapacaklarini neyseki odamiza gectigimizde esim bebek gibi nazlardi beni bebegim allah gunah yazmasin diye onlara saygisizlik yapmiyorum ama rabbim biliyorki senin gunahini cok aliyorlar artik o onlarin gunahi ama ben biliyorum senin ne kadar masum oldugunu gerisi bos diyordu esimin boyle demesi yetipde artiyordu bile simdide yaptiklari icin esimle komedi filmi izliyormusuz gibi konustukdan sonra yada gitdikden sonra hat kopuyor bizde cok komik bunlar cooookkkkkk

komikten ziyade zavallılar bence ellerine ne geçiyor böyle yapınca...

Maaşallah.özendim hayatınıza.Allah daha güzel günler nasip etsin.eşinle aynı yöne bakmak çok zordur.siz bunu tutturmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…