- Konu Sahibi umutcemarya
-
Benim kaynanam 60 civarında. İnternete girecek, kadınlar kulübüne üye olup bir de konu açacak, mümkün değil.
Zaten açsa da başlık şu olur " Ben bir şey yapmadım ki" daha ne diyim
Vay anasını kaynanaya bakçok nadir yalnız...
neler yasadıgınızı tabıkı sız bılırsınız bıze uzaktan kolay gelebılır ama buyuklerı yok saymak bı cozum degıl bence cunkı henuz var lar hayattalar belkıde yanlıs dusunuyorumdur bılmıyorum
ne biliyim frezyam yaa aslında bu konuda çok doluyum ama bastırıyorum hep..kendim kendime bile itiraf edemiyor ama ağır bir depresyon bile geçirdim bunun farkındayım..boşver lanet olsun kurban olduğum görüyor herşeyi..bu arada başın sağolsun bitanem annanenin mekanı cennet sizlerin de ömrü uzun olsun inşallah..
çamur at lekesi kalsın işte ninenin annene yaptığı..gelini kıskanıyorlar heryerde karalamasının nedeni kimse iyi bilmesin gelini çünkü bu mikrop kaynanaları hasta ediyor..benim eşimin 2 ayaklı şeytan anasıda böyledir.karının bir değil iki gözü birden toprağa bakıyor yinede yapacağını yapıyor..
ahahahaavalla canım sizinkileri bilmem ama benim kaynana 63 yaşında akşama kadar facebook da yine kendi yaş ortalamasına yakın kankalarıyla fasulye ekip patlıcan topluyo okey oynuyo...nesil diyosun da bir çok eğitimli kaynana var.
neler yasadıgınızı tabıkı sız bılırsınız bıze uzaktan kolay gelebılır ama buyuklerı yok saymak bı cozum degıl bence cunkı henuz var lar hayattalar belkıde yanlıs dusunuyorumdur bılmıyorum
niye böyle bi başlık yok.niye kaynanalar gelinlerinden dertli olmasına rağmen ne yapayım diye buraya bişey yazan yok.niye gelin yuvamı yıktı diye şikayet eden yok...
bu ne ya sorsan kimse gelininden memnun değil de niye kimse bununla ilgili bişey yazmıyo bi çözüm aramıyo
sırf büyük olduğu için hep haklı mı olması lazım.sorsan herkesin evinde kaynana sorunu var,ama gelin kalkıp kaynanaya karşı dikilince herkes niye gelini ayıplıyo
haksızlık değil mi ya
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/630193-kaynim-evleniyordugune-gitmiyoruz.html
anlatmak manevi olarak zor geldi diye ekledim linki canm...ki bu sorunları yaşamamızın en büyük neden kaynanamın kaynımı okumamış eve çalışmış,eşiminde okuyup evlenip kendi düzenini kurmuş olmasını hazmedememesidir. tüm eylemleri bu yönde oldu...
Allah kimseye yaşatmasın hala olayların etkisindeyim.hatta biraz önce forumda böyle şeyler paylaştığımı gören eşim ne gerek var böyle şeylere olaya sorun olarak bakma ilişkimiz sallantıdaydı şimdi herkesin düşüncesi belli oldu ve netlik kazandı.ben şahsen onlar hayatımızda olmadığında daha mutluyum lütfen sende unut ve mutlu olmaya çalış dedi.
eşimin davraışı bana anomal geliyo kesinlikle ama çok şey yaşamış.
1 tane olay anlataym kısaca.eşim çok başarılı bi öğrenciymiş lise kaydı yapılacağı zaman annesi amcasından rica etmiş git en masrafsz bi meslek lisesine yazdır demiş.eşim süper lise falan gitmek istiyomuş annesi üniversiteye gönderemeyiz seni abin ablan gibi liseden sonra çalışırsın demişler.adamın içinde kalmış.neyse ki sallamamış bunları 2 yıllık okula geçiş yapmış da meslek yüksek okulu mezunu.açıköğretimden de devam ediyo..hayatımı mahvetti annem diyo
forumda gezerken öyle şeyler okudum ki keşke diyorum zamanında görseydim de daha uyanık olsaydım diye...ama bir tane de kaynana görsem derdini yazan kendimde de suç arayacaktım.göremedim.yazık değil mi bize ya.acaba bu kaynanaların kendi kızlarının kaynanaları ile ilişkisi nasıl.benim görümce 37 yaşında bekar (maalesef) o yüzden bilemiyorum.hani acaba kızının kötü bi kaynanası olsa bizim ki de el insaf deyip eleğini asar mı acaba
anaaaa benimkiler tam bir komediler lotodan cikdilarneler yaparlar agzimi acip tek kelime demem hatta birkac gun once konu acmisdim gorumcemler kustu benle diye kv kp de kuslerdi kizlari tatile gitmisler onlara ulasamayinca yana yakila bizi aradilar oglum ben msn sifremle e mail adresimi unuttum neydi benim e maille sifrem esimde dedi iyide ben nerden bileyim sizin msn sifrenisi bir bagirdi esime karinin biliyonda benim niye bilmiyorsun esim sokda neyse aradan 10 dk gecti gecmedi tekrar aradilar esime direk bana vermesini soylemis sonra bana sordu benim sifrem ne diye ben ne bileyim dedim nasil bagiriyor ayyyyy cok fesatsin iyiki universite okudun bii yerlerin kalkmis insan anneye babaya yardim etmezmi ablanlarla msnden gorusecem sirffff kiskandigindan benim sifremi soylemiyon anaaaaaaa bide suclu cikdim heeee sonra esim aradi baba ben size yeni alirim dedi bu kac paraya mal olur dedi esimde 1000 dedi espiri olsun diye ama akilli kp posta ofisine gitmis yeni e maille sifre almis artik kim yardim ettiyse bide posta ofisi ne alakaysa amca bu devletin gizli cok ozel sifresi e mali kimseye soyleme demis 100 $ para almis gondermis neyse actik konusuyoruz kazikci gelinle kazikci oglum ben 100$aldim 1000 $kazik atacakdiniz dedi biz esimle koptuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkk
ya inanmıyorum yaptıklarına
hem güldüm hem sinirlendim
seninkilerde benimkiler gibi sıyırmış anladığım kadarıyla
benim kv de de hep bizim kızını kıskandığımızı söyler,sürekli onu,işini,eşini över
kayınbabam gerine gerine her yerde kızını,damadını,torunlarını anlatır
bize gelince de her şeyimize burun kıvırırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?