gelinimden çok çekiyorum

Benim annem çekiyor. Hatta bununla ilgili bir konum bile var.

kk ya takılanların yaş ortalaması,kayınvalide olmak için oldukça küçük,belkide ondandır

Vay anasını kaynanaya bak çok nadir yalnız...

ne diyosun kadının bi okey sitesinde 3 farklı nickde kaydı var...internetin başından kalkmadığına evini ...k götürüyo...

yalan yok Allah şahit çok güzel şeyler paylaştık.karşılıklı 4-5 saat tavla okey oynadığımızı bilirim...ama net üzerinden...

belki benim isyanım yaşadığım hayal kırıklığı içindir. o kadar inanmıştım ki beni sevdiğine o kadar GERÇEKTEN seviyordum ki. ama evlat ayırdığı için yaşadıklarımızdan sonra ve bana verdiği tepkiden sonra inancımı kaybettim. kaynanamın kankasının gelini bzim mutlu günlerimizde 5 seneye gerçek yüzünü görürsün dedi.tesadüfmü bilmem ama öyle oldu...

keşke bu yaşadıklarımızın hiçbiri olmasaydı da 2 yıl öncesi gibi olabilseydik.emin olun bunu çok isterdim ama eşimin tabiriyle bize onları yok sayarak yolumuzu çizmeye o mecbur bıraktı...

çamur at lekesi kalsın işte ninenin annene yaptığı..gelini kıskanıyorlar heryerde karalamasının nedeni kimse iyi bilmesin gelini çünkü bu mikrop kaynanaları hasta ediyor..benim eşimin 2 ayaklı şeytan anasıda böyledir.karının bir değil iki gözü birden toprağa bakıyor yinede yapacağını yapıyor..

pardon yanlış kişiye yazdım

"deveye diken, insani s.ken" demisler...ve kotulere birsey olmuyor, dunyanin yarisi onlarin olmus

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/630193-kaynim-evleniyordugune-gitmiyoruz.html

anlatmak manevi olarak zor geldi diye ekledim linki canm...ki bu sorunları yaşamamızın en büyük neden kaynanamın kaynımı okumamış eve çalışmış,eşiminde okuyup evlenip kendi düzenini kurmuş olmasını hazmedememesidir. tüm eylemleri bu yönde oldu...

Allah kimseye yaşatmasın hala olayların etkisindeyim.hatta biraz önce forumda böyle şeyler paylaştığımı gören eşim ne gerek var böyle şeylere olaya sorun olarak bakma ilişkimiz sallantıdaydı şimdi herkesin düşüncesi belli oldu ve netlik kazandı.ben şahsen onlar hayatımızda olmadığında daha mutluyum lütfen sende unut ve mutlu olmaya çalış dedi.

eşimin davraışı bana anomal geliyo kesinlikle ama çok şey yaşamış.

1 tane olay anlataym kısaca.eşim çok başarılı bi öğrenciymiş lise kaydı yapılacağı zaman annesi amcasından rica etmiş git en masrafsz bi meslek lisesine yazdır demiş.eşim süper lise falan gitmek istiyomuş annesi üniversiteye gönderemeyiz seni abin ablan gibi liseden sonra çalışırsın demişler.adamın içinde kalmış.neyse ki sallamamış bunları 2 yıllık okula geçiş yapmış da meslek yüksek okulu mezunu.açıköğretimden de devam ediyo..hayatımı mahvetti annem diyo

Son düzenleme:

Güzel bir konu :)))

Şimdinin genç kayınvalideleri de internete girmeye başlayınca seyreyleyin manzarayı. 2 cambaz tek ipte oynayacak. Hayli de komik olacak:)) Şimdilik teknolojik durumlardan ötürü sadece tek cambaz izliyoruz.

Ben hep ne ekersen onu yaşanacağını düşünürüm. Kayınvalideye çemkir, surat as, oğlanların evlenince evlatlıktan istifa etmesi gerektiğini düşün, anne babayı bir yere alıp bırakmayı bile dert et vs vs. Sonra kayınvalidem beni sevmiyor de. Sıcaklık bekle, yakınlık bekle, sevgi saygı bekle.

Keza terside gelinler için geçerli ama şu an itibariyle sadece gelinlerin yakınmalarını bildiğimiz için onları örnek veriyorum.

Gerrçek sıkıntısı olanları tenzih ederim ama buradaki kayınvalide dertlerinin 8/10 'u şımarıklık.

kaynanalar hatalı tamam onlar cahil onada tamam
hele onları dinleyen dolduruşa gelen kocayı ne yapmak lazım

Son düzenleme:
aslında annelerin topiklerinde biraz gezseniz size geleceğin k.valideleri hakkında süper bilgiler verir.. mesela henüz 4-5 yaşında olan çocuklar için; "oğlumla aynı yerde oturmak isterim" diyen mi istersiniz, yoksa; "babası bile öpse kıskanıyorum... bana gelmiyor ama babaannesine gidiyor diye kahroluyorum" diyen mi.. yoksa "ben oğlumu değil evlendirmek başka biriyle düşününce bile çıldırıyorum" diyen mi ama aynı tepkiyi 20 yıl önce yeni anne olan, günümüz k.valideleri yapınca "k.validem çok karışıyor, oğlunu dolduruyor, beni kabullenmiyor, kıskanıyor" diyorlar.. özetle 20 yıl sonra kk çok şenlikli bir yer olacak gibi görünüyor..

anaaaa benimkiler tam bir komediler lotodan cikdilar neler yaparlar agzimi acip tek kelime demem hatta birkac gun once konu acmisdim gorumcemler kustu benle diye kv kp de kuslerdi kizlari tatile gitmisler onlara ulasamayinca yana yakila bizi aradilar oglum ben msn sifremle e mail adresimi unuttum neydi benim e maille sifrem esimde dedi iyide ben nerden bileyim sizin msn sifrenisi bir bagirdi esime karinin biliyonda benim niye bilmiyorsun esim sokdaneyse aradan 10 dk gecti gecmedi tekrar aradilar esime direk bana vermesini soylemis sonra bana sordu benim sifrem ne diye ben ne bileyim dedim nasil bagiriyor ayyyyy cok fesatsin iyiki universite okudun bii yerlerin kalkmis insan anneye babaya yardim etmezmi ablanlarla msnden gorusecem sirffff kiskandigindan benim sifremi soylemiyon anaaaaaaa bide suclu cikdim heeee sonra esim aradi baba ben size yeni alirim dedi bu kac paraya mal olur dedi esimde 1000 dedi espiri olsun diye ama akilli kp posta ofisine gitmis yeni e maille sifre almis artik kim yardim ettiyse bide posta ofisi ne alakaysa amca bu devletin gizli cok ozel sifresi e mali kimseye soyleme demis 100 $ para almis gondermis neyse actik konusuyoruz kazikci gelinle kazikci oglum ben 100$aldim 1000 $kazik atacakdiniz dedi biz esimle koptuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkk

canım verdıgın ornekte sonuna kadar haklısın hayatının donum noktasında maddıyat yuzunden mudahale edılmesı hos karsılanılacak bı durum degıl . bende bı oncekı sayfada gelınımızden bahsettım sende ıntersen bı onu oku benım demek ıstedıgım butun kaynanalar kotu gelınler ıyı gıbı kalıplastırmak bana yanlıs gelıyo sonucta bı ınsandan bahsedıyoruz ve ınsanın her yerde her sıfatta ıyısıde var kotusude ben kardesımın esı kotu dıye butun gelınlere kotu dıyemem cunku bende gelınım kayınvalıdelerınde hepsı kotu degıldır ama ogullarını kıskandıkları bı gercek ama orta yolu bulabılene ne mutlu ...

benim de kv bana çok çektirir
kafamı görse yeter
tatilden tatile gittiğimiz ve az kaldığımız halde iş yıkmaya çalışır sürekli
amaaaaaaaaaaaaaa
kızına gelirsek
yılda 1 kere kvalidesinin evine gider o zamanda sadece 1 gece yatar,geri döner
anne kız o kadını çekiştirir
eine gelse ikisi birlik olur kadına surat yaparlar
sonra da biz sadece kendi hakkımızı savunsak bile suçlu oluruz

ya inanmıyorum yaptıklarına
hem güldüm hem sinirlendim
seninkilerde benimkiler gibi sıyırmış anladığım kadarıyla
benim kv de de hep bizim kızını kıskandığımızı söyler,sürekli onu,işini,eşini över
kayınbabam gerine gerine her yerde kızını,damadını,torunlarını anlatır
bize gelince de her şeyimize burun kıvırırlar

ah canim ayni bizde oyleyiz yeminle kizlari butun gun onlarda yer icerler aksam sadece evlerine giderler cocuklarinida kp kv bakar 2 haftada bir gun evlerine gider cocuklari bazen gorumceler aylarca evleri ugramazlar biz kalkmaya kalkissak evinize der kp yer yok der hemen oyle ust uste 2 aksam gitsek surat yapiyorlar bide ovune ovune damatlarini anlatiyorlar yetmiyor bide biz gitsek oglum universite mezunusun hicbir seyin yok enistenlerin ilkokul diplomalari bile yok nasil mallari var neymis diploma sacmalikmis akilla para kazanilirmis onlarda kasim kasim kasilirlar esim en son patladi beles yiyip iciyorlar yetmiyor kv kpleri yardim ediyor bizde yok malasef cocuklarin masrafina karsilayacak kv kp dedi dedi ne oldu esim guya onlara laf soktu kabak benim basima patladi oglum bile anladi ananla babanin ogluna yedirdigini sana vermedigini dediler eee ben nedeyimki bunlara artik bu arada bizdede gelin var onceligimiz hep o 3 gundur kardesim ufacik bebeklerini anneme birakmis gelinin evini temizliyorlar annemde utulerini yapiyor kendi evinde ben bile dedim ablam guzel hosda gelin anliyormu bu iyiliginizi bize gorumcelerimiz yapmadi abla ben elimden geleni yapiyorum oda anliyor biliyormusun evimde ne eksik abime aldirttiriyor dedi neymis iyilik yaparsan iyilik bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…