Gelinimiz benim fotoğraflarıma tahammül edememiş

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
kızlar ya biraz önce abimlerden geldik ve sinirim tepemde.orada fotoğraf çektirme durumları oldu güzel güzel çektirdik neyse.ben de fotoğraf makinelerinden fotoğraflarına bakmak istedim.onlara iki ay önce gittiğimizde yine foto çektirmiştik.o gün saçımı yeni boyatmıştım,makyajım,kıyafetim süperdi,elektriğimde güzelmiş ki fotolar çok güzel çıkmıştı (eşimle benim fotom).ben de onları face atarım diyordum.o fotoları aramaya başladım ama gelinimiz o fotoğrafları silmiş.çok kötü oldum.oğlunun,annesinin yüzlerce fotosu var,hepsi de birbirinin aynı onlar duruyor ama benim 2-3 tane fotomu silmiş.bu kadar mı nefret etmiş benden.ben onun sırlarını sakladım,hiç bir kötülüğüm olmadı,aksine hep yardımcı oldum.hep görümce görümce diyorsunuz ya alın size masum gelin.çok üzüldüm.

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar"başlığına taşınmıştır.

fotolar o kadar güzeldi ki ben dedim ki bunu mailime atabilir misin?o da yarım ağız hıı olur atarım demişti.atmayacağını anladım ama çıkartırlarsa alırım diye düşünmüştüm.ama o herhalde unutur diye düşündü.fotoları aracağımı tahmin edemedi demek ki.

Aman amaan!
Kendini ne zannediyor o?
İki fotoğrafınız mı çok görünmüş gözüne?
Annesini çeker, oğlunu da çeker buna biz karışamayız da sizin fotoğraflarınızı silince durum farklı bir yöne gidiyor.
Sormadınız mı nerede bu fotoğraflar diye.
Bugün iki fotoğrafı çok gören ileride düşünemiyorum yani
Abinizle aranızı açmayın dikkat edin derim.
Kendinize iyi bakın..

fotolar o kadar güzeldi ki ben dedim ki bunu mailime atabilir misin?o da yarım ağız hıı olur atarım demişti.atmayacağını anladım ama çıkartırlarsa alırım diye düşünmüştüm.ama o herhalde unutur diye düşündü.fotoları aracağımı tahmin edemedi demek ki.

Ne istemis iki fotograftan canım ilginc valla böyleleri de var iste.

en çok da bir kötülüğüm dokunmadı aksine bir sürü iyiliğim var nasıl böyle yapar ona yanıyorum.
fotolardan sadece birini silmemiş o da yanımda annem olan,annem sorabilir diye düşündü galiba.
ben herkesle iyi ama mesafeli olmayı tercih ediyorum.onun için sorsam mı diye tereddüt ettim ama sonra sordum."benim fotolarım vardı onlar nerede" dedim.o da kızardı önce sonra ya onlar kötü çıkmıştı ondan sildim dedi.ben de "aslında çok güzeldi onlar face koyacaktım hatta dedim.eveledi geveledi.en sonunda "sen başka yere eşin başka yere bakmış ondan sildim" gibi salakça bir açıklama yaptı.

aman caniiiim bosver kendin diyorsun belliydi verdigi cevaptan yine hazirlanip cekilirsin face koyarsin moralini bozdugun seye bak

en çok da bir kötülüğüm dokunmadı aksine bir sürü iyiliğim var nasıl böyle yapar ona yanıyorum.
fotolardan sadece birini silmemiş o da yanımda annem olan,annem sorabilir diye düşündü galiba.
ben herkesle iyi ama mesafeli olmayı tercih ediyorum.onun için sorsam mı diye tereddüt ettim ama sonra sordum."benim fotolarım vardı onlar nerede" dedim.o da kızardı önce sonra ya onlar kötü çıkmıştı ondan sildim dedi.ben de "aslında çok güzeldi onlar face koyacaktım hatta dedim.eveledi geveledi.en sonunda "sen başka yere eşin başka yere bakmış ondan sildim" gibi salakça bir açıklama yaptı.

Siz sonuıcta alacagınızı söylemissiniz..
Foto' lar size ait olduguna göre degerlendirmesi de size ait..
Güzel olmus veya olmamıs siz istemissiniz bir kere yaptıgı ayıp!

Biz başka yönlere bakınca daha güzel çıktığımızı düşünüyoruz deseydin. :1: Allahım ne komik açıklama!

aman caniiiim bosver kendin diyorsun belliydi verdigi cevaptan yine hazirlanip cekilirsin face koyarsin moralini bozdugun seye bak

canım fotolar çok hoşuma gitmişti ama o önemli değil ,yüzlerce fotonun içinden benim2-3 fotomu silmiş.kendi anasının esnerkenki halleri bile var ama benimkileri silmiş.

Sen şimdi ne yapmayı düşünüyorsun? Geline savaşmı açacaksın?

peki kızlar bundan sonra ne yapayım? ben bu lafları söylerken abim de oradaydı.ama hiç sesi çıkmadı ya dikkati bizde değildi ya anlamadı ya da karışmak istemedi bilmiyorum.benim makine de duran 2 fotoğrafım batmış ona ya.
şimdi ben ne yapayım güzel bir akıl verin."benden bu kadar nefret ettiğini bilmiyordum"falan mı desem acaba?yoksa hiçbir şey demesem mi?yoksa abime eşine kırıldım benim fotolarımı silmiş mi desem.

canım fotolar çok hoşuma gitmişti ama o önemli değil ,yüzlerce fotonun içinden benim2-3 fotomu silmiş.kendi anasının esnerkenki halleri bile var ama benimkileri silmiş.

Kendi anasının esnerkenki halleri :):)
Bayıldım buna.
Ama o ANNESİ
Siz ise klişeleşmiş olarak ne kadar iyilik yapsanız da GÖRÜMCE olarak adlandırılan ve arkadaşları tarafından size karşı doldurulan dış kapının dış mandalısınız.
Tek derdiniz böyle kendini bilmezler olsuun, durum daha vahim olursa,
Abinizi size karşı doldurursa ve sizin bundan haberiniz olmazsa,
O zaman gelininize savaş açın derim :)

Vallahı hıc takma kafana canım,o senı sevse ne olur sevmese ne olur,kendı degerını bıcmıs,bu butun yaptıklarını ona su yol elektırık olarak gerı dondurursun sen canım.

peki kızlar bundan sonra ne yapayım? ben bu lafları söylerken abim de oradaydı.ama hiç sesi çıkmadı ya dikkati bizde değildi ya anlamadı ya da karışmak istemedi bilmiyorum.benim makine de duran 2 fotoğrafım batmış ona ya.
şimdi ben ne yapayım güzel bir akıl verin."benden bu kadar nefret ettiğini bilmiyordum"falan mı desem acaba?yoksa hiçbir şey demesem mi?yoksa abime eşine kırıldım benim fotolarımı silmiş mi desem.

zaten abinin karışmasıda doğru olmazdı.kendi aranızda halledin ayrıca makina onun diil mi istediğini siler cnm.

Bence uzatmayın ve bundan sonra daha da mesafeli olun. Abinize deseniz, arada kalmıs olur ve hatta araları bile bozulabilir. Ve kabak sizin basınıza patlar.

biliyorum dışarıdan çok basit bir olay gibi görünüyor gözünüze.zaten onlarca fotom var.ama benim düşündüğüm benle alıp veremediği ne.

Siz görümcesiniz:)
Tek derdi bu olmalı.
Nedir bu görümcedeki KÖTÜ damgası bilemiyorum!
Siz istediğiniz kadar iyi olun, adınız değişmeyecek:)
GÖRÜMCE :)

Back
X