peki ben bunu aileden biriyle paylaşayım mı?
ne gerek buna!!!bir foto için abartmaya insanların canını sıkmaya değermi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki ben bunu aileden biriyle paylaşayım mı?
konuyla alakası bi meşguliyeti var mı yok mu? böyle boş şeyleri düşünmeye bol bi zamanı mı var? bi işle meşgul olmayan insanlar bunun gibi konulaarla ilgilenir.
şu verdiğin cevap bile yeterli inankitakılırm canım çünkü haketmediğim bir saygısızlığa maruz kaldım.ama seni de anlıyorum farklı şeyler yazmak istiyorsun.
konuyla alakası bi meşguliyeti var mı yok mu? böyle boş şeyleri düşünmeye bol bi zamanı mı var? bi işle meşgul olmayan insanlar bunun gibi konulaarla ilgilenir.
bu gibi hareketler çoğaldıkça tabi uzak duruluyor sonra araya soğukluk giriyor, akrabalık bitiyortakılırm canım çünkü haketmediğim bir saygısızlığa maruz kaldım.ama seni de anlıyorum farklı şeyler yazmak istiyorsun.
Ondan büyüğüm diyorsunuz o zaman büyüklük sizde kalsın.. onun bende sırları var söylesem mi diyorsunuz bu çok çirkin düşünmeniz bile hata bence.. Değilse ondan 10 kat daha beter bi insan olursunuz..
takılmayın boşverin silerse silsin.. biraz alındığınızı belli edin mesafe koyun o zaten anlayacaktır.. Sırlarını size vermişse demekki oda sizi bişey yerine koymuş ki vermiş o yüzden böyle ah lanıp vahlanmayın.. İnsanlar ne şirretliklerle uğraşıyor..
Çok sinir bir durum, resmen kıskançlığından silmiş. Küçük bir mesele ama insanın morali bozuluyor.
Eşimin abisi fotoğraf makinası almıştı, hediye olarak 50 tane fotoğraf basımı vermişler fotoğraf seçiyorlar bana sen de seç dediler baktım zaten fazlasıyla foto seçmişler.
Dedim ki nişan fotoğraflarından da bastıralım, kardeşi bana soruyor hangi nişan diye ben de kaç tane nişan oldu dedim tabi ki bizim nişanımız.
Ablamın da nişanı var ya diyor üzerinden 5-6 sene geçmiş ben niye onu istiyim ki.
Gitmişler abuk sabuk gereksiz fotoğraf bastırmışlar bizim nişan fotoğraflarından bastırmamışlar.
Umrumda değil istersem gider kendim bastırırım ama insanın siniri bozuluyor.
canım söylesem mi asla demedim.asla söylemem dedim.iyiliğimi bilmeliydi diye yazdım buraya.
sırlarını da bana kendi vermedi.
ama haklısın ne şirretliklerle uğraşıyor insanlar.bu masum bile kalır.
kıskançlık ya tamamen eşinle mutluysan inş öylesindir onu falan kıskanmıştır eşinle olduğun fotoyu sildiğine göre