Gelinimiz benim fotoğraflarıma tahammül edememiş

konuyla alakası bi meşguliyeti var mı yok mu? böyle boş şeyleri düşünmeye bol bi zamanı mı var? bi işle meşgul olmayan insanlar bunun gibi konulaarla ilgilenir.

Hımm..Peki öğretmenim:))
ama boş şey dediğiniz şey,manevi açıdan önemli..
Sonuçta hatıra..Gençlik hatırası denen birşey vardır bilir misiniz?
Neyse konu dağılmasın..

takılırm canım çünkü haketmediğim bir saygısızlığa maruz kaldım.ama seni de anlıyorum farklı şeyler yazmak istiyorsun.
şu verdiğin cevap bile yeterli inanki ;) takma etme boşver dendikçe kendini kinlendiriyorsun. dediğim gibi herkes hak ettiği kadarını bulur...

konuyla alakası bi meşguliyeti var mı yok mu? böyle boş şeyleri düşünmeye bol bi zamanı mı var? bi işle meşgul olmayan insanlar bunun gibi konulaarla ilgilenir.

haa demek ki sen çalışıyorsun ve hiçbir şey görmüyor ,işitmiyorsun.kendine sahte dünya yaratıp orada mutlu oluyorsun..bence sende yorum yapma boş konuya boş yorumlar yazıp değerli zamanını boşa harcama.

Ne enteresan insanlar var Allahim. Baskasinin mutlulugunu, guzelligini, iyiligini kiskaniyorlar. Bari icinde tutsalar, disari vurmasalar...

Son düzenleme:
takılırm canım çünkü haketmediğim bir saygısızlığa maruz kaldım.ama seni de anlıyorum farklı şeyler yazmak istiyorsun.
bu gibi hareketler çoğaldıkça tabi uzak duruluyor sonra araya soğukluk giriyor, akrabalık bitiyor

kendimi kinlendirmiyorum.zaten uygun bir mesafem vardı o çizgimden de çıkmayacağım.ama canımı sıktı bu olay ve yüksek müsadelerinizle burada paylaştım ve rahatladım.belki o sinirle abime ya da aileden birine söyleyip tatsızlığa neden olacaktım ama şimdi baya yatıştım.teşekkür ederim herkese :71:canım kk kadınları:kkk:

Ondan büyüğüm diyorsunuz o zaman büyüklük sizde kalsın.. onun bende sırları var söylesem mi diyorsunuz bu çok çirkin düşünmeniz bile hata bence.. Değilse ondan 10 kat daha beter bi insan olursunuz..

takılmayın boşverin silerse silsin.. biraz alındığınızı belli edin mesafe koyun o zaten anlayacaktır.. Sırlarını size vermişse demekki oda sizi bişey yerine koymuş ki vermiş o yüzden böyle ah lanıp vahlanmayın.. İnsanlar ne şirretliklerle uğraşıyor..

Ondan büyüğüm diyorsunuz o zaman büyüklük sizde kalsın.. onun bende sırları var söylesem mi diyorsunuz bu çok çirkin düşünmeniz bile hata bence.. Değilse ondan 10 kat daha beter bi insan olursunuz..

takılmayın boşverin silerse silsin.. biraz alındığınızı belli edin mesafe koyun o zaten anlayacaktır.. Sırlarını size vermişse demekki oda sizi bişey yerine koymuş ki vermiş o yüzden böyle ah lanıp vahlanmayın.. İnsanlar ne şirretliklerle uğraşıyor..

canım söylesem mi asla demedim.asla söylemem dedim.iyiliğimi bilmeliydi diye yazdım buraya.
sırlarını da bana kendi vermedi.
ama haklısın ne şirretliklerle uğraşıyor insanlar.bu masum bile kalır.

Çok sinir bir durum, resmen kıskançlığından silmiş. Küçük bir mesele ama insanın morali bozuluyor.
Eşimin abisi fotoğraf makinası almıştı, hediye olarak 50 tane fotoğraf basımı vermişler fotoğraf seçiyorlar bana sen de seç dediler baktım zaten fazlasıyla foto seçmişler.
Dedim ki nişan fotoğraflarından da bastıralım, kardeşi bana soruyor hangi nişan diye ben de kaç tane nişan oldu dedim tabi ki bizim nişanımız.
Ablamın da nişanı var ya diyor üzerinden 5-6 sene geçmiş ben niye onu istiyim ki.
Gitmişler abuk sabuk gereksiz fotoğraf bastırmışlar bizim nişan fotoğraflarından bastırmamışlar.
Umrumda değil istersem gider kendim bastırırım ama insanın siniri bozuluyor.

Çok sinir bir durum, resmen kıskançlığından silmiş. Küçük bir mesele ama insanın morali bozuluyor.
Eşimin abisi fotoğraf makinası almıştı, hediye olarak 50 tane fotoğraf basımı vermişler fotoğraf seçiyorlar bana sen de seç dediler baktım zaten fazlasıyla foto seçmişler.
Dedim ki nişan fotoğraflarından da bastıralım, kardeşi bana soruyor hangi nişan diye ben de kaç tane nişan oldu dedim tabi ki bizim nişanımız.
Ablamın da nişanı var ya diyor üzerinden 5-6 sene geçmiş ben niye onu istiyim ki.
Gitmişler abuk sabuk gereksiz fotoğraf bastırmışlar bizim nişan fotoğraflarından bastırmamışlar.
Umrumda değil istersem gider kendim bastırırım ama insanın siniri bozuluyor.

sinek ufak ama mide bulandırıyor.tam bu konunun lafı.

canım söylesem mi asla demedim.asla söylemem dedim.iyiliğimi bilmeliydi diye yazdım buraya.
sırlarını da bana kendi vermedi.
ama haklısın ne şirretliklerle uğraşıyor insanlar.bu masum bile kalır.

Boşverin takılmayın hiç.. mesafe koyun yeter.. Bi yerde yazdığınızı okumuştm abim eşinin yanında bizi küçük düşürüyor diye siz şimdi bi laf söyleseniz abin yine eşinin tarafında olucak daha çok siniriniz bozulacak.. Hiç takmayın bile kafanıza yarın birgün yine resim olayı olur ozaman lafı sokarsınız biz senin makinede çekilmeyelim sonra sana güzel gelmeyince siliyorsun diye:34: Böylesi çok daha güzel olur..

canım boşver.sen çizgini koru ne uzak dur ne yakın :20:
zaten biz görümcelerin adı çıkmış:50:
abine şikayet falan eder.herşey snn üstüne kalır o kendi rezilliği ile kavrulsun :71:

Bu arada ben çalışıyorum fazlasıyla meşguliyetim var ama ben de takıyorum böyle şeyleri ne alaka anlamadım.
İnsanın başına gelince yok işim var diyip unutamıyor.

bazan bazı insanları anlamak o kadar zor ki..en iyisi fazla samimi olup gereğinden fazla değer vermemek,fazlaca bir beklentiye girmemek...beklentiler karşılanmayınca ve ummadığınız durumla karşılaşınca hayal kırıklıkları da kaçınılmaz oluyor..altı üstü fotoğraf diye düşünülüyor uzaktan ama o kadar da basit değil olay...bazan kimine göre küçük sayılabilecek bir ayrıntı bile büyük üzüntüler,yaralar açabiliyor insanın maneviyatında...aileden kimse ile paylaşmak çözüm değil...en iyisi o insanla araya mesafe koymanız..böylece daha az hayal kırıklıkları yaşarsınız..........

kıskançlık ya tamamen eşinle mutluysan inş öylesindir onu falan kıskanmıştır eşinle olduğun fotoyu sildiğine göre

ben fotoğraflara çok çok önem veririm, anı biriktirmek, eskiyi yadetmek en sevdiğim şeylerden biridir. zamanında yaz tatili esnasında çekildiğim fotoğraflarım yanlışlıkla silindiğinde böğüre böğüre ağlamıştım =) tamam biraz abartılı ama napayım böyleyim. sanki bütün yazım bianda çöpe gitmişti elimde hiçbir şey kalmamıştı. çok üzülürüm böyle şeylere seni çok iyi anlıyorum. bide sadece fotonun silinmesi değil o fotoğrafların ona fazla gelmesi daha da koyar insana. bence yeri geldikçe sok lafını anlasın hatasını

kıskançlık ya tamamen eşinle mutluysan inş öylesindir onu falan kıskanmıştır eşinle olduğun fotoyu sildiğine göre

eşim,oğlum ben vardık resimde.:59:nickimouse arkadaşımız çok dikkatli ,teşekkür ederim ilginize.evet abim öyle davranıyordu ama onunla konuştum ve artık baya dikkatli.kırmıyor artık beni ve yeğenimi.
yalnız dediğin gibi abime söylesem bunu, korkarım iftira bile der.:25:

bence aynı kıyafetinizi giyin süslenin eşinizle oğlunuzla güzel bir foto çekinip facenize koyun.

anlayana davul zurna...

hiç laf söyleyip işi uzatmayın da... onu sorunlu bir kişilik olarak görün.

Valla bir kaç sene önce pc ye format atılması gerekti..ben de pc deki resimleri yedeklememiştim...pc yi formatlayan da babamın eski bir tanıdığıydı..normalde müşteri talep etsin etmesin yedekleme yaparlar..ama salak adam hiç bir şeyi bırakmamış silinmiş..halbuki sevdiğim fotoğraflar vardı....her insanın değer verdiği şeyler farklı...amaann bir iki fotoğraf için diye küçümsememek gerekir...bunun çalışıp çalışmamakla da alakası yoktur.....incelik meselesi sadece....

Son düzenleme:
Back
X