gelinimiz düğünden önce hamile

19luk azerbeycanli gelin dusunsun canim bunlari , bunu yaoabildine gire sonucunada katlansin
19luk azerbaycanli gelin tek başına mi yapmış acaba bu bebegi ya da adama tecavüz mu etmiş de o düşünecek yalnizca
Üstelik ortalikta düşünülmesi gereken bi kabahat da yok o ayri

Son düzenleme:
19luk azerbaycanli gelin tek başına mi yapmış acaba bu bebegi ya da adama tecavüz mu etmiş de o düşünecek yalnizca
Üstelik ortalikta düşünülmesi gereken bi kabahat da yok o ayri
Canim o kadar kiziyorum.bize turklere karsi Boyle degilizki.bazilari gercekten Azerbaycanli gordumu saldiriyor.simdi turk kiz olsa adama demediklerini birakmazlardi.resmen hakarete ugradik.umarim yonetim Mune halka hakaret ettigi için gerekeni yapar.sen bosver hemsom bebisler uzulmesin

Ya sonucta 100lerce yorum yapılmış. 2 kisi haricinde sağolsun kimse de azerbaycanlilara laf etmemis
Hatta kizi desteklemisler
ama arkadaş kendinin de dedigi gibi kusmus resmen
Konu kizin azeri olması değil ki kiz fransiz da ola bilir
Yorumla alakasi yok konunun
Kiz azerbaycanli lafini duyuca atlamis hanfendi hakaretler havada ucusmus
Ben kibledim umarim gereken yapilir
Kimse benim ulkemin insanina hakaret edemez

Aynen canim çok haklisin.benim burda azeriden çok turk arkadasim var.o kadar iyiyizki.ne onlar bizden ne biz olardan sikayetciyiz.karsimiza hep iyilerimi cikti.tabiiki hayir . bizim turkler Boyle filan konusmak aklimiza bile gelmedi . cunki her yerde var bu tip insanlar .Bende kibledim.umarim cezalanir

Umarım gerçekten hakeden cezasını alır. Brn görüşümü belirttim. sizleri sevmiyorum. Benim sevgime ve görüşlerime aldırmadığınıza göre sorun yok sanırım

tepki alacağını bildigi için bu tarzda yazmış olabilir mi?
nasl yazsam da tepki almasam die düşündüm tabi. sonra böyle yazayım da kimse bana kzmasın dedim.. böyle şeyler düşünecek olsam senarist olurdum bayan merak etmeyin ama şüphecilere pek rol vermezdim. zira benim için gerçekler önemli. ben burada bir durum açıkladım, fırsat buldukça da yorumlara cevap veriyorum. ben kardeşimle konuştuğumda kız hamile dedi ilk. marketten her türlü yiyecekten al,evlerine götür.. ceviz al, her gün ceviz yesin. ilk fırsatta kadın doğuma gidin dedim. bana biz zaten birlikte yaşıyoruz dedi. nikahtan birliktelikten haberim olmayınca ilk hamileliği duymak güm etti tabi. anneme birlikte yaşamaya başladıklarını söyledim. tamam evliler, her şeyi yapabilirler, ama az haberimiz olsun dii mi?ayrıca doğum turkiyede olacak mecburen. azerbaycanda gelinin annesi köyde ve yaylacılık yapıyor. o yüzden biz ilgileneceğiz..

Nikahları olduğuna göre ben bir sorun göremedim... evli olduklarına göre beraber yaşamaya karar verdiklerinde sizden izin almak zorunda ya da size bildirmek zorunda da değiller... elalem halay çekmeden, göbek atmadan karı-kocalık birliği başlayamıyor mu ?

ben Azerbaycanlıları da çok severim, böyle de genellemeyin lütfen:) bir kişinin hadsizliği sadece

Az haberimiz olsun ne yahu?
Abla resmi nikahli karimla sevisebilir miyim diye sorsun bir dahakine
Bu kafayla zor anacim

Anlatamadik anacim

doğum turkiyede olacak mecburen. azerbaycanda gelinin annesi köyde ve yaylacılık yapıyor. o yüzden biz ilgileneceğiz..

Bence kardesinizde gelininizde dogru davranmislar, en azindan birlikte oturmak icin nikah yapmislar kimsenin haberi olmadan. Ailenize bu sekilde anlatin'birlikte oturduklari icin nikah yapmislar' deyin. Nikah olduktan sonra hamile kalmasida büyütülcek bir mesele degil, kardesiniz ufak degil sonucta sorumluluk alsin bi zahmet.
Asil sorun o 19 yasindaki kizin kendi ailesinin karsisinda nasil duracagidir tahminim. Madem dogum türkiyede olucak erken gelsinler, dogumu yapar yapmaz ailesine haber vermeyin.
Dügün nerde olucak peki türkiyedemi?

Benim de bir arkadasim hamileyken evlendi, annesi olan olmus saten cik git oglana dedi. Babasi gitti geri aldi kizini ben seni bu evden telli duvakli cikaricam diye dügün yapti.

Düğünden aylar önce dini nikah yapılması çok saçma..yakın bi zamanda neyse ..nasılsa nikahımız var deyip kaç kişi böyle ilişki yaşıyor..Hani düğünün ve nikahın anlamı herkese duyurmaktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…