gelinimiz düğünden önce hamile

Orada zaten diktirme de kürtaj da moda. Hiç o kızın adına üzülme. Gelininizi tanımıyorum allah yardım etsin zaten eşi sayılır ama o ülkede evli bekar genç yaşlı demeden istediklerini yaşıyorlar. Çok bilmiş ve pişkin oluyorlar. Allah hayırlısını versin.
 
Bunu herkese demediniz sanirim
 
6 aylık doğdu derler erken doğum da 3 ay falan farkediyor ya evlendikten sonra hemen hamile kalsa 6 aylık doğdu derler evlenince milletin agzı kapanıor zaten sonra ne yaptıgınızla ilgilenmiyorlar sevgililik dönemi olsa kötü olurdu .
 
Aman millet ne diyecek diye mi yaşıyorsunuz çocuk kimin kardeşinin babası benim kadin benim karım diye sahip cikiomu daha ne adam çocuğu babasız kızı kocasiz birakmio hani açıkta biraktida ortada kaldı neyse ama adam sahip cikio çocuğuna karısına kime nee
 
destek olmadığım için aldırmayı mı düşünmüş. bunu mu anladınız??? geriye dönüp tekrar okumanızı tavsiye ederim.. elalem ne der derdinde olan ben değilim. kendileri. bu yüzden kabullenemediler sanırım.. bir arkadaşım vardı. düğün fotolarını gösterirken ben burada 3 aylık hamileyim demişti. onu anlattım mesela. normal dedim. ve yönlendirmeye çalıştım. müdahale etmeyin diyenler olmuş da. biri 19 yasında tecrübesiz bir kız. biri hamilelik annelik nedir bilmeyen bir erkek. onların iyiliğini isteyen bir abla olarak tavsiyede bulunmam, destekk oolmam, acil doktora gidin, kıza iyi davran demem sorun herhalde. müdahale etmiyorum, karışmıyorum deyince daha iyi olacaktır öyle mi??
 
Yuzlerce kisinin onunde sulalece halay cekmeden hamile kalmalari gercekten cok ayip olmus
iyi de şu tarafı da var.. anne babanın nikahtan haberi yok. birlikte yasadıklarından haberi yok. ablayı arayıp pat kız hamile. anne baba ne yapsın şimdi. hala bilmiyorlar. ister misiniz evladınız sizden habersiz nikah ev çocuk halletsin.. kimse bilmiyor ki nikahı millet doğunca tahmin edecek olanı biteni. herkes 3 ay önce nikah kıydılar die tek tek de anlatamıcaz..
 

Karismiyorum demek iyi degil oyle birsey kastetmedim.Kardesinizi de gelininizi de rahatlatmaya calisin.Sadece bunu yapmak kafi gelecektir.
 
Bu nasil bi yorumdur
Elim ayagim titredi yemin ederim
Kac. Yil yasadiniz Azerbaycan'da acaba?kac azeri tanidiniz da bu kanaate geldiniz?
Beb burda binlerce konu ve konu icinde gecen yorumlardan ne haltlar yiyen kadınlar gördüm o zaman tüm Türkiye mi boyle diyim?
Her ulkenin de iyisi de var kotusu de ama bi kac insan icin tüm ulkeyi karalayamazsiniz
Aslinda yorumunuza bakildiginda azerilerden yana bi kuyruk aciniz oldugu apaçık ortada
 
elalem denen kitleyi bilmem de konu sahibinin sasirmasina sasirdim. Madem evlilikleri sizin nazarinizda resmen kabul gormeyecek ne diye resmi ve dini nikah yaptilar? Siralama degisince boyle durumlar da surpriz degil bence. Elaleme onlar evli, cocuklarinin olmasi da normal diyemeyecekseniz, ilan edemeyecekseniz neden evlendiler?
 
İyi de onlar artık karı koca isterlersw elinde çocukla gelirler düğüne:))
Evlenmişler nikahları var gayet normal düğünü mü bekliceklerdi.ben olsam ben de beklemem
 
anne ve babanızın nikahtan nasıl haberi yok gizlicemi evlendiler bunlar madem siz birlikte yaşadıklarını biliyordunuz kardeşinizin kulağını çekeydiniz biraz 19 yaşındaki kız nerden bilecek kardeşinizin dikkatli davranması gerekirdi 5 dk zevk için bir sürü sorun çıkarmanın anlamı yok olan olmuş artık
 
bişey soracam
bunlar evlenince de azerbaycanda olmayacaklar mı?
yani anne babanızın ve sizin buradaki çevrenizin ne haberi olacak ki doğum ne zaman olmuş?
kazasız belasız doğsun biraz geç haberdar edersiniz elalami, ilan etmeyiverirsiniz ilk günden fotograf koymayıverisiniz kim bilecek?

ha bana kalırsa da hiç umrum olmaz valla nikahlı kocam, kimse bi halt diyemez.
 
yazdiklariniza dikkat edin hannimefendi.Siz azerileri ne kadar taniya bilirsinizki! bizler icin namus bekaret en basta gelir.boyle seyler kabullenmez ama siz gibi tore cinayetine de kurban gitmez.bir halki tanimadan oylesine atip tutmayin!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…