- 28 Ağustos 2013
- 240
- 93
- 33
- Konu Sahibi elifsu0225
-
yazdiklariniza dikkat edin hannimefendi.Siz azerileri ne kadar taniya bilirsinizki! bizler icin namus bekaret en basta gelir.boyle seyler kabullenmez ama siz gibi tore cinayetine de kurban gitmez.bir halki tanimadan oylesine atip tutmayin!
Azərbaycanlısan?
Ben Azərbaycanlıyam. və sizin yazdıqlarınızda öyle görürki guya bütün Azərbaycan ahlaksızdır.Ben bir halktan değil ahlakı bas bas bağırıp ahlaksız yaşayanlardan bahsediyorum. Söz konusu Azeriler değil ki.
Siz yazdığınızı bi daha okuyun benceBen bir halktan değil ahlakı bas bas bağırıp ahlaksız yaşayanlardan bahsediyorum. Söz konusu Azeriler değil ki.
Bu nasil bi yorumdur
Elim ayagim titredi yemin ederim
Kac. Yil yasadiniz Azerbaycan'da acaba?kac azeri tanidiniz da bu kanaate geldiniz?
Beb burda binlerce konu ve konu icinde gecen yorumlardan ne haltlar yiyen kadınlar gördüm o zaman tüm Türkiye mi boyle diyim?
Her ulkenin de iyisi de var kotusu de ama bi kac insan icin tüm ulkeyi karalayamazsiniz
Aslinda yorumunuza bakildiginda azerilerden yana bi kuyruk aciniz oldugu apaçık ortada
Ben Azərbaycanlıyam. və sizin yazdıqlarınızda öyle görürki guya bütün Azərbaycan ahlaksızdır.
O dediginiz kadinlardan ben de nefret ediyorumKuyruk acısı mı harika bir tespit bu. Size uzun uzun anlatır nasıl böyle bir kanaate geldiğimi anlatırdım ama bunu yaparak o günleri hatırlayıp üzülmek istemiyorum. Belki genelleme yapmak hata ama ı çürük yumurtalar bazen insanı tüm kadınlardan bile nefret ettiriyorlar. Haa sadece azeri değil ben ahlaki değerleri umursamayan tüm kadınlardan nefret ediyorum.
O dediginiz kadinlardan ben de nefret ediyorum
Ve bdv de böyle kadınlardan bolca var malesef
Ama ben kalkip da tum Türkiye boyle demem diyemem
Sizin yazdiginiz msj direk azerilere hakaret iceriyo
Bu ülkede herkes boyle falan filan cok talihsiz bi yorum olmuş
tepki alacağını bildigi için bu tarzda yazmış olabilir mi?Ama buraya söyle biseyde yazabilirdi : gelinimiz hamile aldirmasini istedik cok kizdik falan diye.
bilmem belki dedigin gibidir cok iyi niyetliyimdir ama benim gorumceme bakip bu gorumceye bakinca anca boyle bi yorum yapabilirim yani
Keske bu detayi ilk mesajda yazsaydiniz, derdiniz daha net anlasilirdi. Sizin derdiniz "ese dosta ne deriz" degil, "annem babam bilmiyor evlendiklerini, nasil soyleriz". Kardesiniz ilk ucakla yasadiginiz sehre gelip guzel guzel anlatacak. Siz de uzulmeyin. Ne guzel, ailenize nese gelecek bereket gelecek.iyi de şu tarafı da var.. anne babanın nikahtan haberi yok. birlikte yasadıklarından haberi yok. ablayı arayıp pat kız hamile. anne baba ne yapsın şimdi. hala bilmiyorlar. ister misiniz evladınız sizden habersiz nikah ev çocuk halletsin.. kimse bilmiyor ki nikahı millet doğunca tahmin edecek olanı biteni. herkes 3 ay önce nikah kıydılar die tek tek de anlatamıcaz..
Ben bakude dogdum buyudum.ne ben nede etrafimdakilar oyle degil.bu forumda diktirme konulari filan var.onlarin hepsini bakuden saniyorsunuz herhalde. Yorumunuz gercekten cok asagaliyiciydi.her yerin kotusu var iyiside var. Ben hic bir zaman insanlarin yasadigi yere gore degerlendirme yapmiyorum.siz kotu ahlakda insanlara denk gelmis olabilirsiz .Ama bakude saygin degerli ailesine duskun o kadar çok aile varki.yaptiginiz yorumu ben avrupadaki insanlara bile yapmiyorum.cok cok ayipTabii ki herkes bir olabilir mi. Rayonlarda ki kızlar özellikle bambaşkalar. Ben oradaki o baküdeki kızlardan çok çektim açıkçası.
2 aya karnı çıkmaz ayrıca bu kadar elalami düşünmeyin ahaytınızı yaşayın nişanlı insanlar düğün tarihleri herşeyi belli ki resmi nikah bile kıyılmış zaten evliler yani rahat olsunlar. düğün sadece formalite konu komşuya duyurma evlendiklerini. çokta rahatsız olursanız erken doğum dersiniz sonrada sizin yanınıza gelir amannnnn allah katındsa evli resmi olarak evli elalemi düşünecem niye düğün olmamaış gülüp oynamamışlarmerhaba bayanlar.. farklı bir konu ile merhaba.. olay şu ki benim akıllı erkek kardeşim nişanlısını hamile bırakmış.. test yapmışlar. hesaba göre 5 haftalık henüz. dini ve resmi nikahları var ama düğüne daha 2 ay var. öne alamayız. açtı telefondan anlattı.. aldıralım falan dedi. kesinlikle karsı çıktım. asla affetmem. hiç bir şekilde doğru değil. cinayet resmen dedim. millet tup bebekle uğraşıyor siz ne diyosunuz gibisinden tepki gösterdim. internetten mesajla görüşebiliyoruz yurt dısında (Azerbaycan) kendileri. benim iki çocuğum var çok şükür evlat sahibi olmanın ne kadar güzel olduğunu anlattım. başlaması gereken vitamin ilaçları fln var. acilen orada kadın doguma gidin dedim.. kıza iyi davran, üzme sakın. mutlu edersen bebeği kabullenir dedim. korkmuş ilaç içmek istemiş çünkü. kardeşim 29; gelin kız 19 yaşında..
ben yazışırken eşim şüphelendi. sadece birlikte yaşamaya başlamışlar dedim.. ama yaza nasipse doğum var. ne diyeceğiz millete bilmiyorum. yaparken düşünseydiniz, katlanacaksınız lafa söze dedim. ya tamam resmi olarak ve dinen karı koca ama toplumun da şekillendirdiği normlar var.. hele ki küçük bir ilçede.. inanın ne diyeceğimi bilemedim. anneme söyleyeceğiz muhakkak ama üzülüyorum da. çok şaşıracaklar..
böyle bir duruma tanık olanlar var mı, ne yapmalıyız ve ne yapmamalıyız sizce? bir de gelin kızımız azeri. henüz tam konuşamıyoruz dilden dolayı..utanmış bir de hiç konuşamadı benimle. bu tür durumlar Azerbaycanda nasıl karsılanır.. bilen varsa yorumlara şimdiden teşekkür ederim..
O sizin görüşünüz bu benim gözlemim.Ben bakude dogdum buyudum.ne ben nede etrafimdakilar oyle degil.bu forumda diktirme konulari filan var.onlarin hepsini bakuden saniyorsunuz herhalde. Yorumunuz gercekten cok asagaliyiciydi.her yerin kotusu var iyiside var. Ben hic bir zaman insanlarin yasadigi yere gore degerlendirme yapmiyorum.siz kotu ahlakda insanlara denk gelmis olabilirsiz .Ama bakude saygin degerli ailesine duskun o kadar çok aile varki.yaptiginiz yorumu ben avrupadaki insanlara bile yapmiyorum.cok cok ayip
Tabii ki herkes bir olabilir mi. Rayonlarda ki kızlar özellikle bambaşkalar. Ben oradaki o baküdeki kızlardan çok çektim açıkçası.
Bu bizim görüşümüz değil dogdugumuzdan bu yana yasadigimiz ortami anlatiyoruz sizeO sizin görüşünüz bu benim gözlemim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?