gelinimiz düğünden önce hamile

yazdiklariniza dikkat edin hannimefendi.Siz azerileri ne kadar taniya bilirsinizki! bizler icin namus bekaret en basta gelir.boyle seyler kabullenmez ama siz gibi tore cinayetine de kurban gitmez.bir halki tanimadan oylesine atip tutmayin!

Ben bir halktan değil ahlakı bas bas bağırıp ahlaksız yaşayanlardan bahsediyorum. Söz konusu Azeriler değil ki.

Kuyruk acısı mı harika bir tespit bu. Size uzun uzun anlatır nasıl böyle bir kanaate geldiğimi anlatırdım ama bunu yaparak o günleri hatırlayıp üzülmek istemiyorum. Belki genelleme yapmak hata ama ı çürük yumurtalar bazen insanı tüm kadınlardan bile nefret ettiriyorlar. Haa sadece azeri değil ben ahlaki değerleri umursamayan tüm kadınlardan nefret ediyorum.

yurtdışında yaşadıkları için dikkat çekmez bence. yani çocuk doğar gelirler kimse gün saymaz nasıl olsa.

Ben Azərbaycanlıyam. və sizin yazdıqlarınızda öyle görürki guya bütün Azərbaycan ahlaksızdır.

Genelleme yapmak belki doğru değil. Fakat ben iyiyi çok az kötüyü çok gördüm orada tabii ki söz konusu halk değil ki bu türkiye de olsa öyle insanlar sadece etraflarına karanlık saçıyor.

O dediginiz kadinlardan ben de nefret ediyorum
Ve bdv de böyle kadınlardan bolca var malesef
Ama ben kalkip da tum Türkiye boyle demem diyemem
Sizin yazdiginiz msj direk azerilere hakaret iceriyo
Bu ülkede herkes boyle falan filan cok talihsiz bi yorum olmuş

Belki yorum dilim sert olmuş ancak birden bire bunu okuyunca sadece bu değil böyle şeyler okuyunca içimde ki tüm kini o noktaya kusmak istiyorum.
Ne bileyim. Kimse kimsenin duygularının ateşini bilemez tabi. Bu konuyu açmak bile yıprattı zaten beni.
Benim derdim azerilerle değil, eşim de azeri belki o toprakların bana denk getirdiklerindedir.

Ama buraya söyle biseyde yazabilirdi : gelinimiz hamile aldirmasini istedik cok kizdik falan diye.
bilmem belki dedigin gibidir cok iyi niyetliyimdir ama benim gorumceme bakip bu gorumceye bakinca anca boyle bi yorum yapabilirim yani
tepki alacağını bildigi için bu tarzda yazmış olabilir mi?

İyi de ortada sorun yok. Onlar nişanlı değil. Evli. Yurtdışındalar. Kız azeri. Düğünü formaliteden yaptığınızı onların zaten çoktan evli olduğunu millete söyleyebilirsiniz mesela.

İlk olarak azeri deyil,Azerbaycanlı.Ben Azerbaycanlı ve 6 sene Bakıda yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki,bir kaç tane doğru insanla karşılaşmamış olmak bütün millet için ''kötü'', ''ahlaksız'' ve s.gibi ifadeleri kullanma hakkını vermez.Her yerde iyiler de var kötüler de,bunu Azerbaycan,Türkiye,Kazakistan,Türkmenistan ve s.gibi genellemek doğru deyil.Ben de öyrenciyken bizimle okuyan türklerden çok çektim,o zaman tüm Türkiye halkı kötümü deyim?Hepimiz türküz zaten,en esası da insanız,biri derdini anlatmış,bunu millet kavgasına dönüştürmeyelim bence.
Burda da böyle bir duruma normal bakılmaz,ama nikahsız olunursa,nikahları varsa,niye dert ediyorsunuz ki,erken doğum dersiniz,benim oğlum 7 aylık doğdu mesela.

Keske bu detayi ilk mesajda yazsaydiniz, derdiniz daha net anlasilirdi. Sizin derdiniz "ese dosta ne deriz" degil, "annem babam bilmiyor evlendiklerini, nasil soyleriz". Kardesiniz ilk ucakla yasadiginiz sehre gelip guzel guzel anlatacak. Siz de uzulmeyin. Ne guzel, ailenize nese gelecek bereket gelecek.

Tabii ki herkes bir olabilir mi. Rayonlarda ki kızlar özellikle bambaşkalar. Ben oradaki o baküdeki kızlardan çok çektim açıkçası.
Ben bakude dogdum buyudum.ne ben nede etrafimdakilar oyle degil.bu forumda diktirme konulari filan var.onlarin hepsini bakuden saniyorsunuz herhalde. Yorumunuz gercekten cok asagaliyiciydi.her yerin kotusu var iyiside var. Ben hic bir zaman insanlarin yasadigi yere gore degerlendirme yapmiyorum.siz kotu ahlakda insanlara denk gelmis olabilirsiz .Ama bakude saygin degerli ailesine duskun o kadar çok aile varki.yaptiginiz yorumu ben avrupadaki insanlara bile yapmiyorum.cok cok ayip

2 aya karnı çıkmaz ayrıca bu kadar elalami düşünmeyin ahaytınızı yaşayın nişanlı insanlar düğün tarihleri herşeyi belli ki resmi nikah bile kıyılmış zaten evliler yani rahat olsunlar. düğün sadece formalite konu komşuya duyurma evlendiklerini. çokta rahatsız olursanız erken doğum dersiniz sonrada sizin yanınıza gelir amannnnn allah katındsa evli resmi olarak evli elalemi düşünecem niye düğün olmamaış gülüp oynamamışlar

Allah analı babalı büyütsün.
Dini , resmi nikahları var.
Siz elalem ne der diye düşünüyorsunuz.
2 aylıkken karın daha çıkam hem çıksada kıme ne
Desteklemenız bence guzel olmus
Aldırmasınlar ..
Çunku ılerıde bos yere mıllet lafı ıcın kıydıkları can 'a uzulurler cok..
Demek ki onların vakıtlerı bu zamanmıs.

O sizin görüşünüz bu benim gözlemim.

Tabii ki herkes bir olabilir mi. Rayonlarda ki kızlar özellikle bambaşkalar. Ben oradaki o baküdeki kızlardan çok çektim açıkçası.

Allah aşkına ne çektiniz? Kadınlar kürtaj yaptırdı diktirdi sizinkini mi diktirdi?

kilo almamaya özen göstersin düğünden sonra cok fazla memleketinizde kalmadan azerbeycana dönsünler , biraz bol giyinsin kimseyi ilgilendirmez insanlar yıllarca ugraşıyor siz ne güzelki onlara destek olmususunuz , yeter artık yaaa başkaları için yasamaktan yorulduk

O sizin görüşünüz bu benim gözlemim.
Bu bizim görüşümüz değil dogdugumuzdan bu yana yasadigimiz ortami anlatiyoruz size
sizin 1-2 senelik belki de aylik gozleminiz bunun yaninda pek etkili degil kusura bakmayin
3-5 kisi yüzünden evli bekar yasli genc tüm ülkeyi zann altinda birakmak arkadaşın da dedigi gibi cok ayip
Ustelik onlar pişkin falan demek onlara hic girmiyorum o laflari her okuduğumda elim ayagim titriyo
Boyle bi konu gorunce kinimi kustum demishsiniz konudaki kizin yaptigi ahlaksizlik ne acaba?
Kiz nikahli kocasindan hamile bilmem farkindamisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…