gelinimiz düğünden önce hamile

Erken dogum olgusu var
Ayrica nikahlari da varmış. Illa evlenmis olmak bir kalıptan baska bir sey degil
Evlendikten sonra da yurtdışında yasayacaklarsa hic sorun degil. El, kapı dışında kalıyor.
Cok fazla can sikilacak bir mesele degil. Allah analı babali buyutmeyi nasip etsin

yaf adamlar sevmiş, nikahlanmış hala bebek yapamıyorlar mı yani? yok artık. düğün dediğiniz işin eğlencesi. nikahladıktan sonra kimseye laf düşmez. Allah analı babalı büyütsün. düğünde çok oynamasın yeter.

Resmi nikahları varmış zaten evliler, gayri ahlaki bir şey yok ki:) hayırlı olsun. Sizin gibi iyi niyetli görümceler çoğalsın ne diyelim:) vitamin vs..

29 yaşında tabiri caizse eşşek kadar adam. Karşısında 19 yaşına tecrübesiz bir kız. Sonra aldıralım. Neden korunmamış.
3 aylık hamilelikte milletin dikkatini çekeceğini sanmıyorum. Çekse bile onlar zaten evli falan dersiniz. Zaten ne yaşarsak, başımıza ne glirse başkaları ne der diye düşünmekten yaşıyoruz. Kimseyi ilgilendirmez bu yüzden o bebeğe kıyılır mı.

Abartılacak bişey yok bence zaten evlenmişler kimseye hesap verecek bi durumları(durumunuz) yok bence.. Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun :)

13 haftalık hamileyim ve karnım yok daha. Kimse anlamaz merak etmeyin.

ya zaten evlenmişler burdaki düğüne formaliteymiş gb.gösterin..hiç olmadı erken doğum dersiniz...

illa birilerine açıklamamı yapmanız gerekir
bir de resmi nikah ve dini nikah varsa bence sorun yok zaten neden böyle çok öncesinden nikah yapılır anlamıyorum bizim millet düğünü nikahın üstünde tutma huyunu bıraksa her şey güzel olcak bence

biz nasılsa nikahı vs yaptık düğünde formalite icabı. ele güne karşı derler çıkarlar kime ne ki

Hem resmen hem dinen evlilermiş zaten, Allah analı babalı büyütsün
Yaş farkı bu yüzden önemli, gelin 19 olunca bebeği henüz istemiyor ama damat 29 olduğu için babalığa hazır hissediyor
Neyse konuyu saptırmayayım toplumu sizin kadar düşünseler korunurlardı

Olmasaymış iyiymiş ama olmuş... Destek olmanı iyi olmuş.. Can o da sonuçta.. Düğünde zaten belli olmaz göbeği felan.. Doğum için de bu kadar strese girmeyin.. Düğünde 3 aylık oluyor zaten evlenir evlenmez gebe kalsa o zaman sadece 2 ay fazlalık geliyor.. Erken doğum diye söylersiniz olmazsa illa bir açıklama gerekirse ki gerekmez zaten resmi olarak da dini olarak da karı kocalar olan olmuş.. Allah bebişe sağlık versin...

Olan olmuş ki zaten hemen karın büyümez,
Ondan sonrası zaten kimseyi ilgilendirmez,
Milet nezamn hamile kaldımı bu kız diye araştırmaya koyulmucak herhalde,ola ki araştırdılar erken doğum yaptı dersiniz oldu bitti,

doğumda azerbaycanda olacaksa düğünde belli olmaz doğduktan bir iki ay sonra söylersiniz bebek doğdu diye,tabi illa insanlar ne der diye düşünüyorsanız..

Bi de anlamadım 2 aya göbek çıkmaz
Durup durup düğünleri hangi aydı diye hesaplarlar da ordan mı ortaya çıkar diyosun
Öyleyse pes, insanlar kendi yıl dönümünü zor hatırlıyor

sonuçta ortada bi bebek var elalemin düşüncesinin ne önemi var bunu yapmadan önce düşüneceklerdi her neyse sonuçta kimse bebek olduğunu bilmiyor anlamaz da hemen hamile kaldığını söylersiniz üstüne de erken doğum dersiniz ne diyelim başka

nerde yaşıyacaklar?
olan olmus bıten bıtmıs 6 ay sonra dogum yapar dugunden .
bızım bır komsumuz boyle oldu annem yardım ettı bıldıgınız bır kac ay bebegı sakladılar ben dıyorum bebek aglama sesı var annem dıyor sacmalama bende duyuyorum aglama sesı ruyamda
henuz 12 yasındaydım
aradan gecen uzun senelerden sonra ogrendım gercegı
kızın aılesıde bebegı 2 aylıkken gorduler tosuncuk gıbıydı

var birşey olmaz korkmayın analı babalı büyütsünler tedirgin olmuşlardır..2 ay uzun bence 1 ay falan olsa erken doğdu dersiniz ne iyi görümcesiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…