- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi elifsu0225
-
aldırmasınlar tabi ki kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değilmerhaba bayanlar.. farklı bir konu ile merhaba.. olay şu ki benim akıllı erkek kardeşim nişanlısını hamile bırakmış.. test yapmışlar. hesaba göre 5 haftalık henüz. dini ve resmi nikahları var ama düğüne daha 2 ay var. öne alamayız. açtı telefondan anlattı.. aldıralım falan dedi. kesinlikle karsı çıktım. asla affetmem. hiç bir şekilde doğru değil. cinayet resmen dedim. millet tup bebekle uğraşıyor siz ne diyosunuz gibisinden tepki gösterdim. internetten mesajla görüşebiliyoruz yurt dısında (Azerbaycan) kendileri. benim iki çocuğum var çok şükür evlat sahibi olmanın ne kadar güzel olduğunu anlattım. başlaması gereken vitamin ilaçları fln var. acilen orada kadın doguma gidin dedim.. kıza iyi davran, üzme sakın. mutlu edersen bebeği kabullenir dedim. korkmuş ilaç içmek istemiş çünkü. kardeşim 29; gelin kız 19 yaşında..
ben yazışırken eşim şüphelendi. sadece birlikte yaşamaya başlamışlar dedim.. ama yaza nasipse doğum var. ne diyeceğiz millete bilmiyorum. yaparken düşünseydiniz, katlanacaksınız lafa söze dedim. ya tamam resmi olarak ve dinen karı koca ama toplumun da şekillendirdiği normlar var.. hele ki küçük bir ilçede.. inanın ne diyeceğimi bilemedim. anneme söyleyeceğiz muhakkak ama üzülüyorum da. çok şaşıracaklar..
böyle bir duruma tanık olanlar var mı, ne yapmalıyız ve ne yapmamalıyız sizce? bir de gelin kızımız azeri. henüz tam konuşamıyoruz dilden dolayı..utanmış bir de hiç konuşamadı benimle. bu tür durumlar Azerbaycanda nasıl karsılanır.. bilen varsa yorumlara şimdiden teşekkür ederim..
merhaba bayanlar.. farklı bir konu ile merhaba.. olay şu ki benim akıllı erkek kardeşim nişanlısını hamile bırakmış.. test yapmışlar. hesaba göre 5 haftalık henüz. dini ve resmi nikahları var ama düğüne daha 2 ay var. öne alamayız. açtı telefondan anlattı.. aldıralım falan dedi. kesinlikle karsı çıktım. asla affetmem. hiç bir şekilde doğru değil. cinayet resmen dedim. millet tup bebekle uğraşıyor siz ne diyosunuz gibisinden tepki gösterdim. internetten mesajla görüşebiliyoruz yurt dısında (Azerbaycan) kendileri. benim iki çocuğum var çok şükür evlat sahibi olmanın ne kadar güzel olduğunu anlattım. başlaması gereken vitamin ilaçları fln var. acilen orada kadın doguma gidin dedim.. kıza iyi davran, üzme sakın. mutlu edersen bebeği kabullenir dedim. korkmuş ilaç içmek istemiş çünkü. kardeşim 29; gelin kız 19 yaşında..
ben yazışırken eşim şüphelendi. sadece birlikte yaşamaya başlamışlar dedim.. ama yaza nasipse doğum var. ne diyeceğiz millete bilmiyorum. yaparken düşünseydiniz, katlanacaksınız lafa söze dedim. ya tamam resmi olarak ve dinen karı koca ama toplumun da şekillendirdiği normlar var.. hele ki küçük bir ilçede.. inanın ne diyeceğimi bilemedim. anneme söyleyeceğiz muhakkak ama üzülüyorum da. çok şaşıracaklar..
böyle bir duruma tanık olanlar var mı, ne yapmalıyız ve ne yapmamalıyız sizce? bir de gelin kızımız azeri. henüz tam konuşamıyoruz dilden dolayı..utanmış bir de hiç konuşamadı benimle. bu tür durumlar Azerbaycanda nasıl karsılanır.. bilen varsa yorumlara şimdiden teşekkür ederim..
Tovbe yarabbimmm
adamlar evli evli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?