gelinimiz düğünden önce hamile

aldırmasınlar tabi ki kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değil

millete ne ki bebeğin canından daha mı önemli milletin ne diyeceği

Son düzenleme:
Kuzenim 2 aylık hamile. Ve daha karnı yok. Adamlar nikahlı düğün işin eğlencesi kimse karışamaz.
(Düğünde dikkat etsin hoplama zıplama oyunlar oynamasın gelin hanım)

5 ayliktan once kolay kolay karin cikmaz gleinligide ona gore secsinler erken dogum falan dersiniz canim napalim resmen kari kocalar zaten

El alalemin agzi torba degil ki buzesin. Illa laf soz eden olur. Tikayin kulaklarinizi olumsuz yorumlara. Nikahli karisi sonucta.

Erken doğum dersiniz olur biter o ladar takiyorsaniz? Nikahli karı koca. O normları koyanlar 10 kişinin altına yatıp da hala zarı duruyo diye kendini bakire sananlarla aynı zihniyette.. alsınlar afedersiniz bir yerlerine ..... normlarını. Allah sormayacak bunun hesabini onlara mi düşmüş. Herkes kendine baksın

Yalniz nedense icimden bir his sizin de bu olayda ortalığı pek sakinleştirmeye niyetiniz yok diyor. Yoksa yurtdışında yaşayan evli çiftin hamileliğinin gizlenmesinin zor olmadığını bilecek kadar akıllı oldugnuzu sanıyorum. .......ülkenin normları...... dedigimize göre sizi de çok ağzınızdan çıkanlarla paralel düşünmüyor gibi hissettim

29 yaşındaki adam sorumluluklarını bilmiyorsa hiç evlenmeye kalkmasaydı.
O şuanda evli , neyin kafasını yaşıyor ?
Düğün olunca mı koca olacakmış ?
19 yaşındaki kızı parmağında oynatıyor .
"Aldıralım " diye fikir sorduğu kişi karısı değil ablası üstelik.
Ne kadar basit " aldıralım" . Sanki kist aldıracak.
Resmi ve dini nikahı var. Birlikte yaşıyor. Bir düğün için bile başkalarının fikrini önemseyip karısını ve çocuğunu koruyamıyor.Diyecek birşey bulamadım..

Bencede anlasilmaz dugunde bosverin erken dogdu falan dersiniz zaten yurtdisindalarmis

bir şeycik olmaz. 3 ayda karın çıkmaz.gelinlik modeline dikkat eder o kadar.dogunca erken dogdu olur :))))

Zaten evliler, sıkıntı olacağını sanmıyorum. .
Allah analı babalı büyütsün ..

Resmi ve dimi nikahı var bu insanların daha düğün neymiş milletin ne diyeceğine bakıyorsunuz
Olmuş bitmiş yapacak bişey yok yapın düğününüzü erken doğum dersiniz olur biter

Kızın 19 yaşında olması dışında konuda bir sorun göremedim.
Evli insanlar neticede, ne zaman sevişebileceklerini ailelere, elaleme soracak değillerdi herhalde.
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun şimdiden.

Resmi nikahları var. Elaleme çok afedersiniz b.k yemek düşer.
Düğünde karnı belli olmaz bence de. En olmadı Gelinliği biraz daha yukarıdan yaptıracaksınız. Doğum için de erken doğum dersiniz olur biter.
Hoş bunlara bile gerek yok :) İnsanlara açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Ayrıca yurtdışında yaşıyor olmaları da avantaj.

Allah anneli babalı büyütsün :)

Bence de belli olmaz düğünde sorun olmaz ama bence siz hiç yorum yapmasaydınız, insanlar çok tuhaf, siz iyi niyetle kardeşiniz bile olsa bebeği aldırma deseniz bile, kızı ne kadar iyi tanıyorsunuz ki.. İnsanlar evlenir , ayrılır anlaşamazsa ama bi çocuğun hayatı varsa ortada ben hiç karışmazdım, koca Ada'm kardeşiniz sorumluluğu kendi alsın

Bir azeri olarak söylüyorum böyle konular Azerbaycan'da cok kötü karşılanıyor
Ama nikahlari varmış oyleyse kimseye laf düşmez
bi arkadasin da dedigi gibi Azərbaycanda dugunu orda 2 ay once yaptik desinler Turkiyede de tam tersi:)

Ayni seyi bende yaptim hemde bilerek isteyerek sonucta nikahimiz kiyilmisti dugunde de 2 bucuk aylik hamileydim ve belli olmuyordu kizim simdi 6 aylik ( masaallah) . ayrica bi tanidik kacarak evlenmisti cocuklari 1 yasindayken icimizde kalmasin diye dugun yaptilar dugun falan o isin eglencesi bence gonulleri rahat olsun kimse birsey diyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…