gelinimiz düğünden önce hamile

Anlatima bakarsan sen görumcesi oluyosun ve sana tek bisey diyecem helal olsun bravo senin gibi gorumceye masallah diyorum. yaptiklari iyi olmamis tabiki ama senin boyle anlayisla karsilaman, gelini bu kadar teselli etmen, kardesine geline iyi bak falan demen super bisey masallah diyorum insallah gelinde sizin kiymetinizi bilir mutlu bi aile olursunuz hep birlikte. supersin sen keske benimde boyle gorumcem olsaydi.

Resmi dini nikah varmis zaten sorun yokki hem 7 aylik doganlarda var oyle sanirlar belki artik yapacak birsey yok millet anlayisli oluversin

Yuh artık neden bu kadar önemsiyorsunuz ki insanları nikahlı eşi sonuçta millet aaaa nikahlı ama gelinlikle görmedik cık cık cık filan mı dicek, dicek insanda ne biçim bi insan gitsin kendi hayatına baksın.

Allah ve devlet huzurunda karı kocalar.. Kesinlikle korkulacak birşey yok. Millete halt etmek düşer Gerekirse düğün iptal edilir.

Millet oyle de boylede konusacakk bence orda.kendi aralarinda dugun oldu dersinizz burdada aileler bu guzel.gunu yasamasi.icin turkiyede de dugun dusunduk.desinler..kimseye hesap vermek.zorunda degilsinuzzz...

zaten nikahları varmış yahu kime ne sanki yasak aşktan oldu çocuk nikahları olduktan sonra düğün olsa ne olmasa ne elaleme ne yani. zaten 2 ay sonraymış düğün karnı çıkmaz o zamana kadar ailelerde ne diyecek evet erken biraz ama yapacak bir şey yok.

Çok çok iyi niyetlisin. Hiç bir gorumce böyle bir durumda kardeşine kötü bir şey söylemez zaten. Soyleyen de tehlikeli olmaz aciktir cunku. Ama konu sahibi olayı dert olarak görmüyor olsaydı buraya yazmazdi. Bu kadar normal bir şeyi saklamak da çok kolay olmasına rağmen dert etmiş. Ben bütün samimiyetimle söylüyorum olayda ciddi bir samimiyet görmüyorum ve geline acıdım yeminle.

Birincisi düğünde 3 aylık olacakmış birşey olmaz. Belli bile olmaz karnı.
İkincisi evlendikten sonra zaten kime ne. Millet önce kendisine baksın ya. Takmayın başkalarını o kadar. Erken doğum diyiverirsiniz oldu bitti.
Heleki yurtdışındaysa kimsenin ruhu bile duymaz

2 aya karnı büyümez ki hem zaten nikahları da var bence sorun yok

Ama buraya söyle biseyde yazabilirdi : gelinimiz hamile aldirmasini istedik cok kizdik falan diye.
bilmem belki dedigin gibidir cok iyi niyetliyimdir ama benim gorumceme bakip bu gorumceye bakinca anca boyle bi yorum yapabilirim yani

onlar zaten evli karı kocalar ayol. nikahları olmuş zaten. düğün fasa fiso. benim annem de evde sade bir nikahla düğünsüz evlenmiş. evli değil miydi yani o

Benim dayımın oğlunun düğününe gittiğimizde de gelin gebeydi. Biliyorduk biz. Bilmem ki. . Öylece evlenip gittiler. Şimdi 3 yıllık falan evliler. Sorun olmadı yani. Ama değil Azerbaycan nerede olursa olsun bunu yanlış görecek kişiler vardır. Ama herkesin kendi hayatı. Ne yani ne olursa olsun zaten evliler ve düğün de olmayacak mı? Kızan kızar, ayıplayan ayıplar. Sonra konu kapanır :)

Hadi kızcağız 19 yaşında,bilmiyor etmiyor da 30 yaşındaki eşek kadar adam olmuş kardeşiniz de mi bilmiyor korunma nedir? Ayrıca dinen ve hukuken karı koca onlar kime ne kızın karnındaki bebekten?
Doğurması için geline baskı yapamazsınız,yanlış buluyor olabilirsiniz ama evlilik onların evliliği. Kararı onlar verir.
İlk gebelikte 3 aylık karın anlaşılmaz, kimseye söylemezsiniz düğüne kadar olur biter.

ne var bunda nıkahlı esler cocuk olsa ne olur kı , bence dugun zamanı karnı falan da cok çıkmamıs olacak eglenmenıze bakın, mıllete de b.. yemek duser yanı , sonucta evlıler bu ınsanlar...

ya ben hep düşünürüm, hamileyken veya çocukluyken düğün çok güzel olur diye :)
bence herkese de duyurulabilir, sonra çocuğa da anlatılır, bak burada sen karnımdaydın falan diye.

nikah olduğu için kimseden utanmaya çekinmeye gerek yok, hatta utanıp çekinmek bence yanlış bile.

geline bi sorsanız dünyanın en mutlu insanı.. babasız, sefalet içinde büyümüş. okul okuyamamış. kardeşimse üni. mezunu. çok iyi bir işi var. biz bu kızımızı bağrımıza bastık. bilse de bilmese de en kalitelisinden alışveriş yaptık. gezmelere götürdük. güldük eğlendik. kuzenler ve bir kız kardeşim var. çok iyi bir ortamımız var. o da bizden biri. her şeyden önce ben de bir bayanım. ben de anneyim. hata veya değil. kendileri hata olarak görüyor. benim sorun ettiğim onların endişesi. henüz kabulenemeyişleri ve elalem lafına gelince annem üzülecektir duyarsa şayet. ben duyduğum anda orada asla bırakmam gerekeni söylerim.. kötü görümce olduğumu düşünebilirsiniz ama ben her daim iyi bir abla olmak için elimden geleni yapacağım inşallah

resmi nikah varmiş daa noolsun.
ki evlendiğinde sadece 3 aylık hamile olacak.
üzmesin kızcağızı bunları düşünerek

Ama evliler zaten?
kimseye hic birsey demeyin sakin! Ortada bi yanlislik yokken kendi ki*inizi kendiniz acmayin derim
Evli barkli insanlar kimi ne ilgilendirir ...
Allah anali babali büyütsün

Valla benim gorumceye ve kaynanaya gore MELEKSIN sen ne diyim. benim kaynanada gorumcede cok kiskaniyolar beni hic sevemediler hic. ogullari beni sevdi bana asik oldu diye cok pismanlar. Allah hayirlisini nasip etsin buyuk konusmak istemem ama eger ben boyle bisey yapsaydim hamile kalsaydim ve gorumceme deseydim dugunmus torenmis ne varsa iptal ederlerdi ustune bide herkese ayakli gazete gibi haber ederlerdi gelin dugunden once hamile kaldi diye...
kendiler bayan degilya kendilerin basina bi is gelmezya bunlari hic dusunmezler !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…