- 2 Kasım 2015
- 1.117
- 9.328
- 208
- Konu Sahibi elifsu0225
-
merhaba bayanlar.. farklı bir konu ile merhaba.. olay şu ki benim akıllı erkek kardeşim nişanlısını hamile bırakmış.. test yapmışlar. hesaba göre 5 haftalık henüz. dini ve resmi nikahları var ama düğüne daha 2 ay var. öne alamayız. açtı telefondan anlattı.. aldıralım falan dedi. kesinlikle karsı çıktım. asla affetmem. hiç bir şekilde doğru değil. cinayet resmen dedim. millet tup bebekle uğraşıyor siz ne diyosunuz gibisinden tepki gösterdim. internetten mesajla görüşebiliyoruz yurt dısında (Azerbaycan) kendileri. benim iki çocuğum var çok şükür evlat sahibi olmanın ne kadar güzel olduğunu anlattım. başlaması gereken vitamin ilaçları fln var. acilen orada kadın doguma gidin dedim.. kıza iyi davran, üzme sakın. mutlu edersen bebeği kabullenir dedim. korkmuş ilaç içmek istemiş çünkü. kardeşim 29; gelin kız 19 yaşında..
ben yazışırken eşim şüphelendi. sadece birlikte yaşamaya başlamışlar dedim.. ama yaza nasipse doğum var. ne diyeceğiz millete bilmiyorum. yaparken düşünseydiniz, katlanacaksınız lafa söze dedim. ya tamam resmi olarak ve dinen karı koca ama toplumun da şekillendirdiği normlar var.. hele ki küçük bir ilçede.. inanın ne diyeceğimi bilemedim. anneme söyleyeceğiz muhakkak ama üzülüyorum da. çok şaşıracaklar..
böyle bir duruma tanık olanlar var mı, ne yapmalıyız ve ne yapmamalıyız sizce? bir de gelin kızımız azeri. henüz tam konuşamıyoruz dilden dolayı..utanmış bir de hiç konuşamadı benimle. bu tür durumlar Azerbaycanda nasıl karsılanır.. bilen varsa yorumlara şimdiden teşekkür ederim..
Allah ve devlet huzurunda karı kocalar.. Kesinlikle korkulacak birşey yok. Millete halt etmek düşermerhaba bayanlar.. farklı bir konu ile merhaba.. olay şu ki benim akıllı erkek kardeşim nişanlısını hamile bırakmış.. test yapmışlar. hesaba göre 5 haftalık henüz. dini ve resmi nikahları var ama düğüne daha 2 ay var. öne alamayız. açtı telefondan anlattı.. aldıralım falan dedi. kesinlikle karsı çıktım. asla affetmem. hiç bir şekilde doğru değil. cinayet resmen dedim. millet tup bebekle uğraşıyor siz ne diyosunuz gibisinden tepki gösterdim. internetten mesajla görüşebiliyoruz yurt dısında (Azerbaycan) kendileri. benim iki çocuğum var çok şükür evlat sahibi olmanın ne kadar güzel olduğunu anlattım. başlaması gereken vitamin ilaçları fln var. acilen orada kadın doguma gidin dedim.. kıza iyi davran, üzme sakın. mutlu edersen bebeği kabullenir dedim. korkmuş ilaç içmek istemiş çünkü. kardeşim 29; gelin kız 19 yaşında..
ben yazışırken eşim şüphelendi. sadece birlikte yaşamaya başlamışlar dedim.. ama yaza nasipse doğum var. ne diyeceğiz millete bilmiyorum. yaparken düşünseydiniz, katlanacaksınız lafa söze dedim. ya tamam resmi olarak ve dinen karı koca ama toplumun da şekillendirdiği normlar var.. hele ki küçük bir ilçede.. inanın ne diyeceğimi bilemedim. anneme söyleyeceğiz muhakkak ama üzülüyorum da. çok şaşıracaklar..
böyle bir duruma tanık olanlar var mı, ne yapmalıyız ve ne yapmamalıyız sizce? bir de gelin kızımız azeri. henüz tam konuşamıyoruz dilden dolayı..utanmış bir de hiç konuşamadı benimle. bu tür durumlar Azerbaycanda nasıl karsılanır.. bilen varsa yorumlara şimdiden teşekkür ederim..
Çok çok iyi niyetlisin. Hiç bir gorumce böyle bir durumda kardeşine kötü bir şey söylemez zaten. Soyleyen de tehlikeli olmaz aciktir cunku. Ama konu sahibi olayı dert olarak görmüyor olsaydı buraya yazmazdi. Bu kadar normal bir şeyi saklamak da çok kolay olmasına rağmen dert etmiş. Ben bütün samimiyetimle söylüyorum olayda ciddi bir samimiyet görmüyorum ve geline acıdım yeminle.Anlatima bakarsan sen görumcesi oluyosun ve sana tek bisey diyecem helal olsun bravo senin gibi gorumceye masallah diyorum. yaptiklari iyi olmamis tabiki ama senin boyle anlayisla karsilaman, gelini bu kadar teselli etmen, kardesine geline iyi bak falan demen super bisey masallah diyorum insallah gelinde sizin kiymetinizi bilir mutlu bi aile olursunuz hep birlikte. supersin sen keske benimde boyle gorumcem olsaydi.
Çok çok iyi niyetlisin. Hiç bir gorumce böyle bir durumda kardeşine kötü bir şey söylemez zaten. Soyleyen de tehlikeli olmaz aciktir cunku. Ama konu sahibi olayı dert olarak görmüyor olsaydı buraya yazmazdi. Bu kadar normal bir şeyi saklamak da çok kolay olmasına rağmen dert etmiş. Ben bütün samimiyetimle söylüyorum olayda ciddi bir samimiyet görmüyorum ve geline acıdım yeminle.
merhaba bayanlar.. farklı bir konu ile merhaba.. olay şu ki benim akıllı erkek kardeşim nişanlısını hamile bırakmış.. test yapmışlar. hesaba göre 5 haftalık henüz. dini ve resmi nikahları var ama düğüne daha 2 ay var. öne alamayız. açtı telefondan anlattı.. aldıralım falan dedi. kesinlikle karsı çıktım. asla affetmem. hiç bir şekilde doğru değil. cinayet resmen dedim. millet tup bebekle uğraşıyor siz ne diyosunuz gibisinden tepki gösterdim. internetten mesajla görüşebiliyoruz yurt dısında (Azerbaycan) kendileri. benim iki çocuğum var çok şükür evlat sahibi olmanın ne kadar güzel olduğunu anlattım. başlaması gereken vitamin ilaçları fln var. acilen orada kadın doguma gidin dedim.. kıza iyi davran, üzme sakın. mutlu edersen bebeği kabullenir dedim. korkmuş ilaç içmek istemiş çünkü. kardeşim 29; gelin kız 19 yaşında..
ne var bunda nıkahlı esler cocuk olsa ne olur kı , bence dugun zamanı karnı falan da cok çıkmamıs olacak eglenmenıze bakın, mıllete de b.. yemek duser yanı , sonucta evlıler bu ınsanlar...merhaba bayanlar.. farklı bir konu ile merhaba.. olay şu ki benim akıllı erkek kardeşim nişanlısını hamile bırakmış.. test yapmışlar. hesaba göre 5 haftalık henüz. dini ve resmi nikahları var ama düğüne daha 2 ay var. öne alamayız. açtı telefondan anlattı.. aldıralım falan dedi. kesinlikle karsı çıktım. asla affetmem. hiç bir şekilde doğru değil. cinayet resmen dedim. millet tup bebekle uğraşıyor siz ne diyosunuz gibisinden tepki gösterdim. internetten mesajla görüşebiliyoruz yurt dısında (Azerbaycan) kendileri. benim iki çocuğum var çok şükür evlat sahibi olmanın ne kadar güzel olduğunu anlattım. başlaması gereken vitamin ilaçları fln var. acilen orada kadın doguma gidin dedim.. kıza iyi davran, üzme sakın. mutlu edersen bebeği kabullenir dedim. korkmuş ilaç içmek istemiş çünkü. kardeşim 29; gelin kız 19 yaşında..
geline bi sorsanız dünyanın en mutlu insanı.. babasız, sefalet içinde büyümüş. okul okuyamamış. kardeşimse üni. mezunu. çok iyi bir işi var. biz bu kızımızı bağrımıza bastık. bilse de bilmese de en kalitelisinden alışveriş yaptık. gezmelere götürdük. güldük eğlendik. kuzenler ve bir kız kardeşim var. çok iyi bir ortamımız var. o da bizden biri. her şeyden önce ben de bir bayanım. ben de anneyim. hata veya değil. kendileri hata olarak görüyor. benim sorun ettiğim onların endişesi. henüz kabulenemeyişleri ve elalem lafına gelince annem üzülecektir duyarsa şayet. ben duyduğum anda orada asla bırakmam gerekeni söylerim.. kötü görümce olduğumu düşünebilirsiniz ama ben her daim iyi bir abla olmak için elimden geleni yapacağım inşallahÇok çok iyi niyetlisin. Hiç bir gorumce böyle bir durumda kardeşine kötü bir şey söylemez zaten. Soyleyen de tehlikeli olmaz aciktir cunku. Ama konu sahibi olayı dert olarak görmüyor olsaydı buraya yazmazdi. Bu kadar normal bir şeyi saklamak da çok kolay olmasına rağmen dert etmiş. Ben bütün samimiyetimle söylüyorum olayda ciddi bir samimiyet görmüyorum ve geline acıdım yeminle.
geline bi sorsanız dünyanın en mutlu insanı.. babasız, sefalet içinde büyümüş. okul okuyamamış. kardeşimse üni. mezunu. çok iyi bir işi var. biz bu kızımızı bağrımıza bastık. bilse de bilmese de en kalitelisinden alışveriş yaptık. gezmelere götürdük. güldük eğlendik. kuzenler ve bir kız kardeşim var. çok iyi bir ortamımız var. o da bizden biri. her şeyden önce ben de bir bayanım. ben de anneyim. hata veya değil. kendileri hata olarak görüyor. benim sorun ettiğim onların endişesi. henüz kabulenemeyişleri ve elalem lafına gelince annem üzülecektir duyarsa şayet. ben duyduğum anda orada asla bırakmam gerekeni söylerim.. kötü görümce olduğumu düşünebilirsiniz ama ben her daim iyi bir abla olmak için elimden geleni yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?