- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
Bence kadınin değil eşinizin kadına ilgisi var, kadında bunu fırsata çevirmiş.
Kudrişş yeni konusunu okudun muGeline yürüdüğünü düşündüğünüz adamla neden evlisiniz? İnsan 13 yılda kocasını tanımaz mı?
Maddi durumunuzla konunun ne alakası var?
Halaya niye gelin bakıyor?
Nööö, hemen bakim neymiş.Kudrişş yeni konusunu okudun mu
O da bi başarıı zuuhahha xDAdmin konuyu hortlatti cunku konu sahibinde kisilik bolunmesi basladi. Dun gorumcemin bana olan tuhaf davranislari diye konu acti, ayni olay örgüsünde hem gelin hem görümce gibi konu aciyo kadin.
Oku da bi devren yansınNööö, hemen bakim neymiş.
Pasta bi havada bi yerde gerisi karisikbiri bana aile şemasını çizerek anlatabilir mi
Kim kiminle nerede ne zaman ne yapıyor
Pasta olayın neresinde? özneler kimler?
kocası konu sahibinin kardeşinin karısını beğeniyor onla samimi oluyor konu sahibi de bu duruma deliriyor.acaba başka mevzu var mı hepsi bu mu?Pasta bi havada bi yerde gerisi karisik
Valla ben de yapamam, karistirir falso veririmO da bi başarıı zuuhahha xD
Yok hepsi bu aslinda, kocasi özel esyasini vermis hediye diye, nedir o diye 40 kere sordular cevap da vermiyo, sanirsin adam donunu atletini birakti gitti. Onu diyemem, bunu anlatamam, su bana kalsin.kocası konu sahibinin kardeşinin karısını beğeniyor onla samimi oluyor konu sahibi de bu duruma deliriyor.acaba başka mevzu var mı hepsi bu mu?
ee o zaman içinde kalsın başka konu açmasın anlatmayacaksaYok hepsi bu aslinda, kocasi özel esyasini vermis hediye diye, nedir o diye 40 kere sordular cevap da vermiyo, sanirsin adam donunu atletini birakti gitti. Onu diyemem, bunu anlatamam, su bana kalsin.
Gelini boşatmadan rahat etmeyecek, çünkü insan muamelesi görüyor herkesten. Ama kocasını boşamayıp parasını yiyecek.Yok hepsi bu aslinda, kocasi özel esyasini vermis hediye diye, nedir o diye 40 kere sordular cevap da vermiyo, sanirsin adam donunu atletini birakti gitti. Onu diyemem, bunu anlatamam, su bana kalsin.
Türkçe mealiValla senden için konuyu çok sacma buldum . Konu doğruysa gelinden için pek tekin değil.kocandan için yoruma gerek yok. Benden için yeni dil öğrendim teşekkürler
Biz konu sahibiyle anlastık aramıza girmeyin lütfenTürkçe meali
KoptumValla senden için konuyu çok sacma buldum . Konu doğruysa gelinden için pek tekin değil.kocandan için yoruma gerek yok. Benden için yeni dil öğrendim teşekkürler
Tamam benden cümle kurmak beklemeyin o zaman senden cevap neden gelmeyince bana benden de vazgeçmiş oldumBiz konu sahibiyle anlastık aramıza girmeyin lütfen
Eeee kim çalışacak ,imkanlar neden zorlansnkiBöyle bir şüpheniz varsa ne alaka hala evlisiniz?
Off don deyince burnuma koku estiYok hepsi bu aslinda, kocasi özel esyasini vermis hediye diye, nedir o diye 40 kere sordular cevap da vermiyo, sanirsin adam donunu atletini birakti gitti. Onu diyemem, bunu anlatamam, su bana kalsin.
Aklım halen muzdaAaa ben şok
Dün pastayı atan görümce konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?