Admin konuyu hortlattı valla üstüme iyilik sağlık2019 yılından beri yani 2 senedir 6 ayrı hesapla açtığın konu aynı. Sende bu gelin saplantı olmuş. İnan sonunu iyi görmüyorum. Hele kayının birde onu hediyelere boğuyorsa var ya bir de kayınbaban hediyeler alırsa sen iyice çıldırırsın. İnan konunu okumadan sadece başlığa göre salladım.
Admin konuyu hortlatti cunku konu sahibinde kisilik bolunmesi basladi. Dun gorumcemin bana olan tuhaf davranislari diye konu acti, ayni olay örgüsünde hem gelin hem görümce gibi konu aciyo kadin.Admin konuyu hortlattı valla üstüme iyilik sağlık
İşsiz heraldeAdmin konuyu hortlatti cunku konu sahibinde kisilik bolunmesi basladi. Dun gorumcemin bana olan tuhaf davranislari diye konu acti, ayni olay örgüsünde hem gelin hem görümce gibi konu aciyo kadin.
Bence saplantili, obsesifİşsiz heralde
Konuyu okuyunca bu üye olduğunu anlamıştım isimleri hatırlamam ama saplantılı düşünceler aynıyok yok ben yanlış yazmışım, görümce saplantılı
bak yeni konusu ;
Gorumcemim bana karsi tuhaf davranislari, yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar gorumcemlerle ayrı şehirlerdeyiz,10 seneyi aşkın evliyiz, o benden 9 yas buyuk, memlekete geldikleri zaman onları ağırlariz, hic gocunmam,ama artık dikkatimi çeken bir durum var, ne zaman onlar bize gelse ya da beraber birseyler yapsak sürekli kocasıyla didisme halinde, ama adama...www.kadinlarkulubu.com
kim kimin eşi kim kimin görümcesi çözemedim.zaten milyon tane üyeliği varmışş bilmesem de olurrErkek kardeşin eşiymiş.
Kel alaka diyelim o zaman.
çok doğru.senin gibi bir akrabayı da allah kimsenin başına vermesinnO kadar zor bir durumdayim ki allah kimsenin başına vermesin
bu kadına hayranımdırrr daima gülümsetir beni .terapi gibi kadınnnn
Zengine hayırlı olsun derler fakire nerden buldun derler möge aplabu kadına hayranımdırrr daima gülümsetir beni .terapi gibi kadınnnn
burada haklı ama bak.Zengine hayırlı olsun derler fakire nerden buldun derler möge apla
Aaa ben şokAdmin konuyu hortlatti cunku konu sahibinde kisilik bolunmesi basladi. Dun gorumcemin bana olan tuhaf davranislari diye konu acti, ayni olay örgüsünde hem gelin hem görümce gibi konu aciyo kadin.
Ben önce eltıye yengemiz diyor sandım.kim kimin eşi kim kimin görümcesi çözemedim.zaten milyon tane üyeliği varmışş bilmesem de olurr
Aman eltisi yengesi gorumcesi kaynanasi, hepsi adina konu acabilir, kafa degisikBen önce eltıye yengemiz diyor sandım.
Bahsettiği kişi erkek kardeşinin karısıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?