- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
Yani diyor ki bu konu dışında sorunum yok,param pulum var.Affedin de..Gelin maliyeci olabilir mi?
Mali durumun konu ile ilgisini anlamadim bu yüzden yazdim.
Düsünceleriniz e göre burada gelinin kocanizi yonettigini yazsa herkes ne yapacaksiniz ki?
Ahlaksızlık varsa kardesinize ve size haksızlık bu belki de gelinin de sucu yok suc kocanizda?
Aklıma geldi bir ara konu.. gelin nasıl gelin bilmiyoruz da görümce tam görümceymis diye gecirdim vallahi ...karmasık islerYani diyor ki bu konu dışında sorunum yok,param pulum var.
Ne tuhaf konu bu ya. Her cümlesine tercüman gerek.
Gelinimde gelinim.
Aslında kocamda kocam daha iyi olurmuş.
Evetokuduysam arap olayım.
geliniz erkek kardeşinin hanimi mi ?
2ci cümlenizi neden yazdınız acaba? Ayrıca gelinde hiç bir suç yok gibi duruyor anlattıklarınıza bakılırsa ya çok abartıyorsunuz yada bu düşündüğünüz şey eğer orrçtada böyle bir şey yoksa çok ayıp yüz göz olup sonra nasıl bir sofrada otura biliyorsunuz?Gelinimiz kocami mi yönetiyor?
Kizlar 13 yıllık evliyim gelinimiz 11 yıllık evli, malı durumumuz iyi gezmedigim yer kalmadı, ama kocamin gelinimize farkli bir ilgisi var
Anlatamayan konu sahiplerini tercume edenler cansınızErkek kardeşinin eşi
Gelinimiz kocami mi yönetiyor?
Kayın değil2019 yılından beri yani 2 senedir 6 ayrı hesapla açtığın konu aynı. Sende bu gelin saplantı olmuş. İnan sonunu iyi görmüyorum. Hele kayının birde onu hediyelere boğuyorsa var ya bir de kayınbaban hediyeler alırsa sen iyice çıldırırsın. İnan konunu okumadan sadece başlığa göre salladım.
Kayın değilkardeşinin hanımı
Kardeşi oluyor konu sahibinin, başka isim yokona ne deniyordu ?
tamam tamam şimdi bulum görümce ;
Gorumcemim bana karsi tuhaf davranislari, yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar gorumcemlerle ayrı şehirlerdeyiz,10 seneyi aşkın evliyiz, o benden 9 yas buyuk, memlekete geldikleri zaman onları ağırlariz, hic gocunmam,ama artık dikkatimi çeken bir durum var, ne zaman onlar bize gelse ya da beraber birseyler yapsak sürekli kocasıyla didisme halinde, ama adama...www.kadinlarkulubu.com
Kardeşi oluyor konu sahibinin, başka isim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?