Gelinimiz kocami mi yönetiyor?

Yani diyor ki bu konu dışında sorunum yok,param pulum var.
Ne tuhaf konu bu ya. Her cümlesine tercüman gerek.
Gelinimde gelinim.
Aslında kocamda kocam daha iyi olurmuş.

Kocamın parası var bir şeyler söyleyin de ikna olup evli kalayım suç atacak birilerini bulun banaaaağğğğğğ gibi bir konu.

Benim babamın yengelerimle annemin eniştelerimle gayet de muhabbetleri vardır bu aile dinamiğiyle alakalı bizim ailede konuşmazsan ayıp olur mesela. Ama durup dururken de naber canım diye kimsenin kimseyi aradığını duymadım.

Yani diyor ki bu konu dışında sorunum yok,param pulum var.
Ne tuhaf konu bu ya. Her cümlesine tercüman gerek.
Gelinimde gelinim.
Aslında kocamda kocam daha iyi olurmuş.
Aklıma geldi bir ara konu.. gelin nasıl gelin bilmiyoruz da görümce tam görümceymis diye gecirdim vallahi ...karmasık isler

diyelim ki somut kanit buldunuz, iki sevgili arasinda olabilecek mesajlar gordunuz ne yapacaksiniz? kardesim bosansin ben bosanmam diyemezsiniz. her seyi goze aliyor musunuz? sadece kocanizin ilgisi varsa kadina yine ayrilmak zorundasiniz. degil baska sehirde uzayda olsaniz bu durumla yasanmaz. ki bu kadar yakinina meyleden buna cesaret eden baskalarina bakmiyor demeniz akla yatkin degil. oncelikle somu kanit bulmaya odaklanin bence. bunca yildir ayni durumla yasiyorsunuz ve hala duydum hissettimden oteye gidememissiniz.
diger uyelerin yazdiklarini okuduktan sonra sizin de ruh sagliginiz hakkinda supheye kapilmamak elde degil. bence bir yandan da bir uzmanla gorusun. butun supheleriniz gercek cikti diyelim bu sureci daha kolay atlatirsiniz. bobregimiz nasil hastalaniyorsa ruhumuz da hastalanabilir. burada defalarca sorup basa donmeye gerek yok, yazik etmeyin kendinize.

Elle tutulur kanıt bulmadıkça ailede adınızı şizofrene çıkarırlar. Artık bu konuyu unutmuş gibi yapın pusuya geçin çaktırmadan kanıt bulun. Demiş yapmış geçin bu işleri .

Burda erkek kardeşiniz nerede o diyor bu duruma onunda böyle şüpeleri var mı

Kizlar 13 yıllık evliyim gelinimiz 11 yıllık evli, malı durumumuz iyi gezmedigim yer kalmadı, ama kocamin gelinimize farkli bir ilgisi var
2ci cümlenizi neden yazdınız acaba? Ayrıca gelinde hiç bir suç yok gibi duruyor anlattıklarınıza bakılırsa ya çok abartıyorsunuz yada bu düşündüğünüz şey eğer orrçtada böyle bir şey yoksa çok ayıp yüz göz olup sonra nasıl bir sofrada otura biliyorsunuz?

Önceki konularla birleşince neden hala evli kaldığınızı anlamadım. Sanırım eşinizin maddi olanaklarından faydalanmak için, olan biteni bilip sessiz kalmaya çalışıyorsunuz (üstelik anlattığınız gibiyse olaylar, diğer tarafta kardeşiniz de mağdur).

Öyleyse daha niye kurcalıyorsunuz ki?

Ben hatırlıyorum seni böyle takıntılı bir üye vardı gelinine karşı yıllar gecmis ama sen hala aynı yerdesin be bacım ... ölürken de böyle olacak durum heralde ..yaşanan ömüre yazık oluyor

Konuya bakar mısın ya, evliyim 13 yıllık aşırı zenginiz her yerde gezdik ama kocam gelinimize asılıyor mu acaba? Halama baktırmak için kocamı yönetiyor mu? Kocanızı yönetmesinden ziyade sizi aldatıyor gibi bir izlenim uyandı bende bahsetme şeklinizden dolayı ama saçma ayrıntılar ile konuyu anlatamamışsınız

Bol bol sınır ihlalleri olan, yüzgöz olmuş ilişkiler yumağı. Nereden tutsam elimde kalıyor. Ayrıca yazdıklarınız net anlaşılmıyor allahtan uğraşıp kafa yoran üyelerimiz açıklamışta kim kimmiş anlayabildim. Cevapta yazmıyorsunuz

1. Sizi çok pasif gördüm. Gelininizle kocanızın arasında bir şeyler var veya yok bilemem ama adam yerine konmadığınız çok açık. Kocanız telefonda sizin hakkınızda gelininize amann boşver onu diyebiliyor. Sizde kocaya mesafe koyup, geline küsüyorsunuz. Ağızlarından laf almaya çalışıyorsunuz falan. Niye kendinizi bu kadar ezik, güçsüz görüyorsunuz ? Böyle bir durumda bile sınırlarınızı çizip, tavrınızı net bir şekilde koyamıyorsunuz

2. Gelininizin sizin anne ve babanıza bile bakma gibi bir zorunluluğu yokken, büyük halaya bakması ne alaka ? Gelinin dediklerine bakacak olursak, oradan emirler yağdırmasın gelsin ilgilensin demiş demekki sizin ondan bu konuda talepleriniz veya söylemleriniz olmuş ki öyle diyor. Burada da siz sınır ihlali yapıyorsunuz. Gelin haklı, halanıza bakmak onun görevi değil

2019 yılından beri yani 2 senedir 6 ayrı hesapla açtığın konu aynı. Sende bu gelin saplantı olmuş. İnan sonunu iyi görmüyorum. Hele kayının birde onu hediyelere boğuyorsa var ya bir de kayınbaban hediyeler alırsa sen iyice çıldırırsın. İnan konunu okumadan sadece başlığa göre salladım.

Kayın değil kardeşinin hanımı

Kayın değil kardeşinin hanımı

ona ne deniyordu ?

tamam tamam şimdi bulum görümce ;

Kardeşi oluyor konu sahibinin, başka isim yok

Kardeşi oluyor konu sahibinin, başka isim yok

yok yok ben yanlış yazmışım, görümce saplantılı

bak yeni konusu ;

Arkadaşlar, doğu anadolu bölgesinde bu tarz ifadeler çok kullanılır. Ben de doğuluyum o nedenle yazılanları anlamakta zorluk çekmedim.
Belli ki konu sahibi ifadelerin hatalı olduğunun farkında bile değil.
KK' nde sadece türkçeyi doğru kullananlar mı konu açmalı?
Konu sahibi, eşiniz çok karaktersiz, parasının olması durumu kurtarmaz.
9 ay gelininize küstüyseniz bi 12 ay da eşinize küsseydiniz.
Madem Boşanmayacaksanız, hatasını anlardı belki.
Bu arada yengeniz de kataktersiz. Sinir bozucu bir durum içindesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…