Gelinimiz kocami mi yönetiyor?

Yok siz geri kafalı değilsiniz konu sahibi biraz geniş galiba konu sahibi lütfedip yazarsa öğreneceğiz neden kocasına karşı susuyor tepki vermiyor

Konuyu niye anlamadiniz ki gelin dedigi abisinin eşi,annemden dedigi kendi annesi gelinin kv si oluyor.kisacasi konu sahibi esi ve yengesi arasinda iliski oldugunu dusunuyor ama ayrilmiyor.

Kim yönetiyor bilemem de o kişi siz değilsiniz..
Sizin dışınızda herkes olabilir.
Tabi biz anlattıklarıniz kadarini biliyoruz.Alinma,gücenme olmasın sonra.

Son düzenleme:
Tabi gelinin saçını başını yolsun sonra gidip kocişine sarılsın, gezmelere gitsin
Yahu öyle bir şey demedim.Konu başlığına ve içeriğine bakarsaniz ağırlıklı olarak hep gelin suçlanmış gibi .Kocasını kullanıyormuş falan ..

Kadın suçlu mu bilemem ama burada koca daha suçlu gibi.
Konu karışık.

Kahkaha attım sakin ol şampiyon

Abisinin eşi ile (gelin), bayanin eşi (damat) samimilermiş.
Bir birleriyle cok fazla konusuyorlarmis.
Eşi geline canim benim diye hitap ediyormuş.
Konu sahibesi ikisinide sıkiştirmis nerden buluyorsunuz bu kadar konusacak seyi diyerek.
Gelinleri o benim abim demis, esi ne demis hatirlayamadim.
Bir halalari varmis gelin hanim konu sahibesinin esiyle konusurken sor bakalim karin halasina bakmayi dusunuyormu ben bakmam demis, eside gitmis bunu konu sahibine sormuş.
Simdi kendi yorumumu katayim esimin kardesinin esinin bende numarasi bile yok, ayni sekilde esimin numarasida gelinimizde yok.
Daha once onlarda bizde tanismiyoruz.
Bana gorumcem gelip boyle bir soru sorsa gorumcemin kocasini arayip bagirmak yerine gorumcemin sacini basini yolarim önce.
Hakliysam tabi.

Iki insanın iyi anlaşıp konuşması için illa asılmış olması fln mi gerekiyor? Kardeşinize ne dediniz, eşinle konuşmuyorum çünkü eşimle konuşması hoşuma gitmiyor mu?
Yorumları hayretle okudum numarası bile olamaz diyenler olmuş. O kadarmi güvenmiyorsunuz eşlerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…