• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinimiz. Siz olasaniZ ?

kendi hayatındaki maddi manevi durumları kısıtlıysa sizinde serbestse filan ondan kıskanıyodur ama görumcesın sen neyse bı kat uzaksın eltısı varmı kımbilir onu nasıl kıskanır

aynısı bendede var... yengem beni annemden kıskanirdi.. demiş ki sen kızını damadini benden daha çok seviyon demiş. kendini kendi kızı gibi oluşmaya çalışıyor o ayrı ben ayrıyım. annem ne söleyecegi ne diyecegi bilmez karşındakini gücendirecekmiyim diye düşünmez aklı daima dalgındir.. düşünmeden konuşur.. beni de eşimi de gücendirir onun huyuna ben alışkınım. eşim alışık degil. kızıyor oda... bakalım yengemle annem nasıl olcak bilmiyorum daha yeni evlendiler abimle :)

Benim yengem fazlasiyla alingan. Annem bi tanidikla konusurken evlendirsin bakalim o da gorsun bi muruvvetini demis. Bu da sen ne demek istiosun benden o kadar mi dertlisin demis. Aksam bizde de herkesin icinde o cok dertli zaten herseyden felan gibi ignelemis annemi. Butun olay bu yani dedigim gibi cok basit birsey yani. Biriktirip birden patliyor bence. Siz boyle bi olayda evi terk edermisinjz

yengemı cok severım ıyıdırde genel olarak
ama artık bır kere bende dolmustum ama bızım olaylar sıızınkı gıbı degıl
annemı barız bır sekılde kendı yaptıkları evden annesıyle bırlık olup dıslıyorlardı.
uzun mesele sonunda cınnet getırdım dıyebılırım . sonradan cok pısman oldum ama bırbırımıze gırdık ben laflı halletmeye calısırken o uzerıme fılanda yurudu.
1 sene gectı uzerınden
sımdı duzeldık duzelmek zorunda kaldık
cunku babam bu sebebten kalp krızı gecırdı
o yuzden sadede gelıyorum
alta kalın

Merhaba kizlar. Yine size danismak ve fikirlerinizi almak istiyorum. Hemen konuya giricem.
Benim bir yengem var. Biraz kiskanc gibi ben oyle dusunuyorum. Yengem benimle ilgili bir olayi kiskandiginda direkt anneme catiyor. Kadina surekli laf sokuyor. Annemi uzuyor kocaman kadini aglatiyor ve ben buna dayanamiyorum. Bu olaylar benim yuzumden olunca ben de laf soyluyorum arada. Gecen yine birlikteyken bisey dedi anneme. Ben de dayanamadim laf soyledim. Aslinda kavga edicek bir laf degil yani ima ettim anladi o da tabi. Ben gidince yine anneme kavga cikartmis. Esyalarini felan toplamos aksaminda da gidicem diye. Bende onu duyduktan sonra kendimce bi karar aldim. Madem benim yuzumden evi terk ediyor. Bundan sonra mecbur kalmadikca ayni ortamda bulunmuycam diye. Yalniz olay o kadar buyutulcek birsey degil o yuzden kizdim. Cunku o bana esime deflarca laf soyler ben guler gecerim. Buyutmem. Onun bu kadar ufak bi olayi buyutup bu duruma getirmesine kizdim. O simdi eskisi gibi olacak eminim. Anneme o kadar laf soyledi simdi birsey yok gibi gelip gidiyor. Haklimiyim degilmiyim. Bilmiyorum. Sizin gorusunuzu merak ettim. Sizce benim hatam mi var bu olay da

ağlamak yerine saçlarını eline dolaşa yaa

Ya bide annem suna uzuluyor. Resmen el bebek gul bebek. Altina araba aldilar verdiler. Zaten para bol. Kadin hergun yemegini yapr cagirir yedirir. Evleri ayri bu arada. Ya insan azicik minnet eder demi. A dese kadina lafi sokuyor. O da birsey diyemiyor bana agliyor. Ben sinirleniyorum laf sokuyorum. Ama bundan sonra ayni ortamda bulunmuycam. Dusunsenize benim yuzumden evini terk edicekmis. Siz olsaniz gorusurmusunuz.

Ya bide annem suna uzuluyor. Resmen el bebek gul bebek. Altina araba aldilar verdiler. Zaten para bol. Kadin hergun yemegini yapr cagirir yedirir. Evleri ayri bu arada. Ya insan azicik minnet eder demi. A dese kadina lafi sokuyor. O da birsey diyemiyor bana agliyor. Ben sinirleniyorum laf sokuyorum. Ama bundan sonra ayni ortamda bulunmuycam. Dusunsenize benim yuzumden evini terk edicekmis. Siz olsaniz gorusurmusunuz.

burada bol bol bahsedilen kötü görümce sensin demek.bak elimize geçtin sonunda :confused::confused::confused::confused:

Ben olsam görümcem beni ayirdi, yuvami yikti, huzurumu bozdu diye vıkvıklanmasina musade edecek seylerden kacinirdim. Bi kere ufacik bi olay, hatta kardesimin esiyle hic alakasi olmayan bi olay yuzunden kardesim bana huzurumu bozma falan diye kukredi. O gunden sonra aman aman diyorum, zaten evlilikleri huzursuz, kendileri ederler yüz kavga benim yüzumden ederler bi kavga, ahan da ben ayirmis olurum. O yuzden kimsenin isine karisma.

Ben olsam görümcem beni ayirdi, yuvami yikti, huzurumu bozdu diye vıkvıklanmasina musade edecek seylerden kacinirdim. Bi kere ufacik bi olay, hatta kardesimin esiyle hic alakasi olmayan bi olay yuzunden kardesim bana huzurumu bozma falan diye kukredi. O gunden sonra aman aman diyorum, zaten evlilikleri huzursuz, kendileri ederler yüz kavga benim yüzumden ederler bi kavga, ahan da ben ayirmis olurum. O yuzden kimsenin isine karisma.

karişsanda karişmasanda karşıdaki insan hastaysa takacak bir şey bulur

Ben de oyle dusunuyorum o yuzden uzak durucam. Kac defa kustuk ettik ama baristik ufak meselerdi cunki. Ama bu defa yaptigi cok zoruma gitti. Madem o kdr kotuyum ben gorusmesin. Annemle baristi eminim benle de konuscak. Ne yapayim kus mu kalayim yoksa konusup mesafemi koyayim. Ama bayaa bi mesafe koymayi dusunuyorim. Bi de annem baristi ya sirf aman kardesin uzulmesin diye bana da eskisi gibi ol diye baski yapacak. Annem saf cok saf.

amaaaa sizde kıskanılıcak hatunmuşsunuz canım gelin napsın...Herkesin çeyizi olmaz herkesin bebeği omaz herkes ev alamazzzz eee bunlarda sizde var...şaka bi yana gelininiz paranoyak mı sizi boşverinde olan annenize oluyor

Merhaba kizlar. Yine size danismak ve fikirlerinizi almak istiyorum. Hemen konuya giricem.
Benim bir yengem var. Biraz kiskanc gibi ben oyle dusunuyorum. Yengem benimle ilgili bir olayi kiskandiginda direkt anneme catiyor. Kadina surekli laf sokuyor. Annemi uzuyor kocaman kadini aglatiyor ve ben buna dayanamiyorum. Bu olaylar benim yuzumden olunca ben de laf soyluyorum arada. Gecen yine birlikteyken bisey dedi anneme. Ben de dayanamadim laf soyledim. Aslinda kavga edicek bir laf degil yani ima ettim anladi o da tabi. Ben gidince yine anneme kavga cikartmis. Esyalarini felan toplamos aksaminda da gidicem diye. Bende onu duyduktan sonra kendimce bi karar aldim. Madem benim yuzumden evi terk ediyor. Bundan sonra mecbur kalmadikca ayni ortamda bulunmuycam diye. Yalniz olay o kadar buyutulcek birsey degil o yuzden kizdim. Cunku o bana esime deflarca laf soyler ben guler gecerim. Buyutmem. Onun bu kadar ufak bi olayi buyutup bu duruma getirmesine kizdim. O simdi eskisi gibi olacak eminim. Anneme o kadar laf soyledi simdi birsey yok gibi gelip gidiyor. Haklimiyim degilmiyim. Bilmiyorum. Sizin gorusunuzu merak ettim. Sizce benim hatam mi var bu olay da

Valla diger arkadaslarinda belirttigi gibi bariz bir sorun yok. zaten abidik gubidik seyler sizde sorun anladigim kadarıyla. Sizi evden uzak tutmaya calismis ve basarmis. Bence hic umursamamaya devam. Olaylardan uzak durmaya calis. Abin de en sonunda farkedecektir.

amaaaa sizde kıskanılıcak hatunmuşsunuz canım gelin napsın...Herkesin çeyizi olmaz herkesin bebeği omaz herkes ev alamazzzz eee bunlarda sizde var...şaka bi yana gelininiz paranoyak mı sizi boşverinde olan annenize oluyor
Ben belirttim kiskanilcAk hicbirseyim yok. Maddi olarak benden cok cok ustun bunu da belirttim. Onlari sadece konuyu anlatabilmek icin yazdim. Paranoyak mi bilemem ama fazlasiyla alingan ve sanirim biraz kiskanc.

Valla diger arkadaslarinda belirttigi gibi bariz bir sorun yok. zaten abidik gubidik seyler sizde sorun anladigim kadarıyla. Sizi evden uzak tutmaya calismis ve basarmis. Bence hic umursamamaya devam. Olaylardan uzak durmaya calis. Abin de en sonunda farkedecektir.
Annemde uzaklastirmak istiyor seni o yuzden sen varken hep sorun cikariyor diyor. Ben yokken yine biraz daha iyiymis. Ama napiyim bi tek annem babam var gitmiycem mi yani huzurlari kacmasin diye

Ben belirttim kiskanilcAk hicbirseyim yok. Maddi olarak benden cok cok ustun bunu da belirttim. Onlari sadece konuyu anlatabilmek icin yazdim. Paranoyak mi bilemem ama fazlasiyla alingan ve sanirim biraz kiskanc.

tatlım ben onları ironi için yazdım gelinler görümceleri bazen de görümceler gelinleri kıskanır olur bazen kişilik meselesi...ben yaşamıyorum ve yaşatmıyorum bu durumu bizim ailede böyle bir durum yok ama bazen şahit oluyorum.... takılma bence yaşı küçükse senden hele hiç dert etme zamanla olgunlaşır...

Yüz budalası olmuş bu, aslında hep beraber ağzının payını vermelisiniz yoksa daha çok tepenize çıkmaya çalışacak, susup ağlamaktan anlamaz bu fesat ruh hastaları, anneniz ve kardeşiniz de bitiyor iş, saçmaladığı an susturmayı bilmeliler, yoksa siz konuşurken onlar susarlarsa olan size olur, kötü görümce olur çıkarsınız.
Ve kesinlikle büyük bir mesafe koyun aranıza, dinlenmediğini anladıkça konuşmayı da bırakacaktır ama anne evinizden de elinizi ayağınızı çekmeyin, ne demek ya, sen o evin kızısın kızı, istediği kadar çatlasın..

Back
X