- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi kirmiziyanak
-
Bununla ilgili ne söyledin..o ne dedi ...annene ne demis...annen niye agladi...olaylar ne...yine yazmamissin ki.Bende ertesi gun ordayken bununla ilgili birsey soyledim gelinde vardi tabi hemen anladi ona dedigimi. Ben gidince anneme catmis yine. Oyle olaylar olmus i
Merhaba kizlar. Yine size danismak ve fikirlerinizi almak istiyorum. Hemen konuya giricem.
Benim bir yengem var. Biraz kiskanc gibi ben oyle dusunuyorum. Yengem benimle ilgili bir olayi kiskandiginda direkt anneme catiyor. Kadina surekli laf sokuyor. Annemi uzuyor kocaman kadini aglatiyor ve ben buna dayanamiyorum. Bu olaylar benim yuzumden olunca ben de laf soyluyorum arada. Gecen yine birlikteyken bisey dedi anneme. Ben de dayanamadim laf soyledim. Aslinda kavga edicek bir laf degil yani ima ettim anladi o da tabi. Ben gidince yine anneme kavga cikartmis. Esyalarini felan toplamos aksaminda da gidicem diye. Bende onu duyduktan sonra kendimce bi karar aldim. Madem benim yuzumden evi terk ediyor. Bundan sonra mecbur kalmadikca ayni ortamda bulunmuycam diye. Yalniz olay o kadar buyutulcek birsey degil o yuzden kizdim. Cunku o bana esime deflarca laf soyler ben guler gecerim. Buyutmem. Onun bu kadar ufak bi olayi buyutup bu duruma getirmesine kizdim. O simdi eskisi gibi olacak eminim. Anneme o kadar laf soyledi simdi birsey yok gibi gelip gidiyor. Haklimiyim degilmiyim. Bilmiyorum. Sizin gorusunuzu merak ettim. Sizce benim hatam mi var bu olay da
Ya bide annem suna uzuluyor. Resmen el bebek gul bebek. Altina araba aldilar verdiler. Zaten para bol. Kadin hergun yemegini yapr cagirir yedirir. Evleri ayri bu arada. Ya insan azicik minnet eder demi. A dese kadina lafi sokuyor. O da birsey diyemiyor bana agliyor. Ben sinirleniyorum laf sokuyorum. Ama bundan sonra ayni ortamda bulunmuycam. Dusunsenize benim yuzumden evini terk edicekmis. Siz olsaniz gorusurmusunuz.
Ben olsam görümcem beni ayirdi, yuvami yikti, huzurumu bozdu diye vıkvıklanmasina musade edecek seylerden kacinirdim. Bi kere ufacik bi olay, hatta kardesimin esiyle hic alakasi olmayan bi olay yuzunden kardesim bana huzurumu bozma falan diye kukredi. O gunden sonra aman aman diyorum, zaten evlilikleri huzursuz, kendileri ederler yüz kavga benim yüzumden ederler bi kavga, ahan da ben ayirmis olurum. O yuzden kimsenin isine karisma.
Merhaba kizlar. Yine size danismak ve fikirlerinizi almak istiyorum. Hemen konuya giricem.
Benim bir yengem var. Biraz kiskanc gibi ben oyle dusunuyorum. Yengem benimle ilgili bir olayi kiskandiginda direkt anneme catiyor. Kadina surekli laf sokuyor. Annemi uzuyor kocaman kadini aglatiyor ve ben buna dayanamiyorum. Bu olaylar benim yuzumden olunca ben de laf soyluyorum arada. Gecen yine birlikteyken bisey dedi anneme. Ben de dayanamadim laf soyledim. Aslinda kavga edicek bir laf degil yani ima ettim anladi o da tabi. Ben gidince yine anneme kavga cikartmis. Esyalarini felan toplamos aksaminda da gidicem diye. Bende onu duyduktan sonra kendimce bi karar aldim. Madem benim yuzumden evi terk ediyor. Bundan sonra mecbur kalmadikca ayni ortamda bulunmuycam diye. Yalniz olay o kadar buyutulcek birsey degil o yuzden kizdim. Cunku o bana esime deflarca laf soyler ben guler gecerim. Buyutmem. Onun bu kadar ufak bi olayi buyutup bu duruma getirmesine kizdim. O simdi eskisi gibi olacak eminim. Anneme o kadar laf soyledi simdi birsey yok gibi gelip gidiyor. Haklimiyim degilmiyim. Bilmiyorum. Sizin gorusunuzu merak ettim. Sizce benim hatam mi var bu olay da
Ben belirttim kiskanilcAk hicbirseyim yok. Maddi olarak benden cok cok ustun bunu da belirttim. Onlari sadece konuyu anlatabilmek icin yazdim. Paranoyak mi bilemem ama fazlasiyla alingan ve sanirim biraz kiskanc.amaaaa sizde kıskanılıcak hatunmuşsunuz canım gelin napsın...Herkesin çeyizi olmaz herkesin bebeği omaz herkes ev alamazzzz eee bunlarda sizde var...şaka bi yana gelininiz paranoyak mı sizi boşverinde olan annenize oluyor
Annemde uzaklastirmak istiyor seni o yuzden sen varken hep sorun cikariyor diyor. Ben yokken yine biraz daha iyiymis. Ama napiyim bi tek annem babam var gitmiycem mi yani huzurlari kacmasin diyeValla diger arkadaslarinda belirttigi gibi bariz bir sorun yok. zaten abidik gubidik seyler sizde sorun anladigim kadarıyla. Sizi evden uzak tutmaya calismis ve basarmis. Bence hic umursamamaya devam. Olaylardan uzak durmaya calis. Abin de en sonunda farkedecektir.
Ben belirttim kiskanilcAk hicbirseyim yok. Maddi olarak benden cok cok ustun bunu da belirttim. Onlari sadece konuyu anlatabilmek icin yazdim. Paranoyak mi bilemem ama fazlasiyla alingan ve sanirim biraz kiskanc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?