- Konu Sahibi depresif34
-
Kız yatak mı istedi de yatak alındı ?
1 küsür olsa neolur 10 küsür olsa neolur?
Ayrıca yatağının iyi olmadığını nerden biliyosunuz ?
Nankör zart zurt diyene kadar yapmasın annende
Gelınınızı tanıyorsunuz,her seyı bılıyorsunuz.pıde olayından sonra annenı yatak alma konusunda gaza getıren sen,sımdı neden gelını dedıkodu etmek ıcın konu acıyorsun?yoksa yatagı aldırmandakı amac sana dedıkodu malzemesı cıksın dıye mıydı?
İsim gücüm yok da onun dedikodusunu yapıcam ordan o şekildeki görülüyor galiba. sadece görgü kurallarından bir haber olan Gelınınızı anlatmak istemiştim
forumdaki çoğu kişi hem gelin hem kv adayı hem de görümce. sadece gelin diye bir şey mi var??Maalesef her zaman gelinler haklıdır bu forumda. Bir de görümceyim demişsin ya fırsat vermişsin gelin arkadaşlaraÇünkü bu bölüme yazanların çoğunluğu kaynanasından şikayetçi olan gelinlerdir. Empati nedir bilmezler ve hayatlarına kıymet bilmez bir 'gelin' girmemiştir. Sen söylenenlere aldırma. Gerçekten kıymet bilmiyorsa aranıza mesafe koyun.
Hayır tabi ki yok. Zaten çoğunluğu dedim dikkat ederseniz sadece gelin demedim. Mesela ben hem gelin hem de bir görümceyim ama hiç bi zaman tek pencereden bakmıyorum olaya.forumdaki çoğu kişi hem gelin hem kv adayı hem de görümce. sadece gelin diye bir şey mi var??
bence yakın duramıyor.. bazı insanlar içten içe çok sevse bile bunu ona belli edemez.. bu kv konularında çok fazla olur özellikle.. anne baba demeye bile çekiniyor insan.. ben eşimin yanında anne baba diyemiyorum mesala nasıl birşeyseMerhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum .Ben görümceyim bu arada, bizim gelinimiz var 4 yıllık ailecek bir sorunumuz olmadı şimdilik (düğün önceleri ni saymıyorum)1,5yaşında da bir yeğenim var. Ama bizim gelin evinde yemek yapmaz yemeğe bize gelirler (annem benim çocuğuma baktığından bizede yemek yapiyor)pek bişeyle ilgilenmez lokanta misali.Annem her eksikliklerini gidermeye çalışır maddi manevi. bu hafta ailesi geldi şehir dışından bizimkiler de ziyaret e gittiler malum.annem benim evde pide ev yoğurdu ve tatlı yapmış onlara da kardeşimden daha önce göndermiş .Gelin hnm. hiçbişey demememiş sonrasında bile telefon etmedi.Anneme dedim boşver herzamkı halı ne zaman o kadar inceliği vardı diye.Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı ,yatak eve gitti 3 aksamdır yatıyor insan bir ararda tesekkur eder hadi diğerlerini boşver kadın 1 küsur paraya almış ve üzüluyor nankör şey diye .bide işte duyuyoruz çevreden filancanın gelin yok kahvaltıya çagırdı yok çaya filan .hiç öyle huylarıda yoktur biraz tembel insan istemez adamına göre muamele anlıcanız.Annemde kırıldı şimdi ne ararım ne sorarım diyor o aramadan herkes haddını bilsın diyor insan kıymetını bılmıyor diye ufakdan söyleniyor.şimdi ben ne yapmalıym sizce kafam krıştı anneme boşver filan diyorum da aslında haklı ben olsam neler yaparım kayınvalıdeme tesekkur için.Annem zaten sadece tesekkur ve takdir beklıyor aslında ama nerdeee...
Hayır tabi ki yok. Zaten çoğunluğu dedim dikkat ederseniz sadece gelin demedim. Mesela ben hem gelin hem de bir görümceyim ama hiç bi zaman tek pencereden bakmıyorum olaya.
Konu sahibi bir görümce ve onun açısından bakmaya çalışıyorum. Empati.
Konu sahibine karşı yazıncada en muhalif üye seçiliyorsun yıl sonu anketlerde ben dengede kalmayı tercih ediyorum
Su erkek tarafının da tanidiklarinin Gelinleri şunu yapıyor bizim ki niye yapmadı demeleri... ya yapmak zorunda değil elbette onun düşüncesi ben oglunuzla evlendim yedi sullalesiyle değil olsa gerek sanırım. .. ben bunu demekle gelininiz haklı demiyorum asla o da onun karakter yapısı deyip üzerine dusmeyeceksiniz... Annenize de kafasına takmamayi hakkında yorumlar yapacaksınız başkalarının Gelinleri bizi ilgilendirmiyor kardeşimle mutlu huzurlu olsun da gerisi bizi ilgilendirmez diyeceksiniz ve o dediklerinizi de yapmmayacaksiniz kusura bakmayın da alışmış kudurmustan beterdir... ben de aman iyi olsunlar eşim zor şartlar altında çalışıyor arayıp da ona birseyler demesîn ler diye ariyordum sürekli sonra baktım ki onlar benden bekliyo bundan sonra bi ben bi onlar arıyo ugrasamam yani işte alistirmayacaksıniz kısaca....Merhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum .Ben görümceyim bu arada, bizim gelinimiz var 4 yıllık ailecek bir sorunumuz olmadı şimdilik (düğün önceleri ni saymıyorum)1,5yaşında da bir yeğenim var. Ama bizim gelin evinde yemek yapmaz yemeğe bize gelirler (annem benim çocuğuma baktığından bizede yemek yapiyor)pek bişeyle ilgilenmez lokanta misali.Annem her eksikliklerini gidermeye çalışır maddi manevi. bu hafta ailesi geldi şehir dışından bizimkiler de ziyaret e gittiler malum.annem benim evde pide ev yoğurdu ve tatlı yapmış onlara da kardeşimden daha önce göndermiş .Gelin hnm. hiçbişey demememiş sonrasında bile telefon etmedi.Anneme dedim boşver herzamkı halı ne zaman o kadar inceliği vardı diye.Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı ,yatak eve gitti 3 aksamdır yatıyor insan bir ararda tesekkur eder hadi diğerlerini boşver kadın 1 küsur paraya almış ve üzüluyor nankör şey diye .bide işte duyuyoruz çevreden filancanın gelin yok kahvaltıya çagırdı yok çaya filan .hiç öyle huylarıda yoktur biraz tembel insan istemez adamına göre muamele anlıcanız.Annemde kırıldı şimdi ne ararım ne sorarım diyor o aramadan herkes haddını bilsın diyor insan kıymetını bılmıyor diye ufakdan söyleniyor.şimdi ben ne yapmalıym sizce kafam krıştı anneme boşver filan diyorum da aslında haklı ben olsam neler yaparım kayınvalıdeme tesekkur için.Annem zaten sadece tesekkur ve takdir beklıyor aslında ama nerdeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?