- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi depresif34
-
Belki de. Sok oldum resmen ne yalan soyliyim.aynı durum benimde dikkatimi çekti.çok yerinde yorumlar yaptığını düşündüğüm bir üye bir iki konudur,beni şaşırtıyor.acaba aynı kişiyi mi düşünüyoruz?
bence annen çok yuz vermis, bizim gelinde aynı, evleri bize çok yakın, abim çalışıyor o çalışmıyordu, 24 saat evde oldugu halde evliliklerinin ilk 8 ayının nerdeyse 7 ayı her akşam bize yemege geldiler , ustelik tamda sofra hazır olunca kapı çalardı, ben işe gittigim halde yemege anneme yardım ederken hanımefendi hazır sofraya otururdu, bize tek kuruş yardımları yoktu, babamın aldıgı dairede oturuyorlar kiracıyı çıkardı babam sırf onlar bedava otursun diye, ben anneme hep kızardım biz hizmetçimiyiz o evde otursun biz yemekmi yapalım diye annem bana kızardı..... aradan zaman geçti annem gelinimizi abime bagırken duymus o 50 tl yi babandan isticeksin alacaksın diye, babam abime aldırmış eve gelince veririm demiş unutmus, annem çok agladı çok zoruna gitti, biz 400 lira kirada olan evi verdik bedavadan oturuyorlar, yemek bedava artı un patates sogan yufka gibi şeyleri hep bizden alıp evine goturuyor hiç para verip almıyor... sonra bize gelince annemde bende surat yaptık anladı gelin, ve artık haftada ya bir kere yada iki kere yemege gelmeye başladı
demem oki, annen artık yuz vermesin bazılarına yaranılmıyor....yazık annene
Ben de bir uyeye cok sasirdim. Acaba ayni uyeden mi bahsediyoruz? Cok merak ettim simdi. :)Belki de. Sok oldum resmen ne yalan soyliyim.
3 üyenin de dikkatini çektiyse, aynı kişi olmalı.Ben de bir uyeye cok sasirdim. Acaba ayni uyeden mi bahsediyoruz? Cok merak ettim simdi. :)
hunter7 'in mesajini alintilayamamisim.
Buraya sadece gençlermi üye oluyor çok merak ettim.Masallah, Allah bagislasin. Ya ben de mi annemi buraya üye yapsam acaba
Buraya sadece gençlermi üye oluyor çok merak ettim.
Ben 49 yaşındayım 26 yaşında kızım 16 yaşında oğlum varSiz kac yasindasiniz ki?
Ben 49 yaşındayım 26 yaşında kızım 16 yaşında oğlum var
şimdi açık konuşmak lazım ..sürekli kaynanalardan bahsederiz şöyle böyle deriz...sanki gelinler çok iyiymiş gibi...hakikaten bazıları 'el kızı'sözüne yakışıyorMerhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum .Ben görümceyim bu arada, bizim gelinimiz var 4 yıllık ailecek bir sorunumuz olmadı şimdilik (düğün önceleri ni saymıyorum)1,5yaşında da bir yeğenim var. Ama bizim gelin evinde yemek yapmaz yemeğe bize gelirler (annem benim çocuğuma baktığından bizede yemek yapiyor)pek bişeyle ilgilenmez lokanta misali.Annem her eksikliklerini gidermeye çalışır maddi manevi. bu hafta ailesi geldi şehir dışından bizimkiler de ziyaret e gittiler malum.annem benim evde pide ev yoğurdu ve tatlı yapmış onlara da kardeşimden daha önce göndermiş .Gelin hnm. hiçbişey demememiş sonrasında bile telefon etmedi.Anneme dedim boşver herzamkı halı ne zaman o kadar inceliği vardı diye.Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı ,yatak eve gitti 3 aksamdır yatıyor insan bir ararda tesekkur eder hadi diğerlerini boşver kadın 1 küsur paraya almış ve üzüluyor nankör şey diye .bide işte duyuyoruz çevreden filancanın gelin yok kahvaltıya çagırdı yok çaya filan .hiç öyle huylarıda yoktur biraz tembel insan istemez adamına göre muamele anlıcanız.Annemde kırıldı şimdi ne ararım ne sorarım diyor o aramadan herkes haddını bilsın diyor insan kıymetını bılmıyor diye ufakdan söyleniyor.şimdi ben ne yapmalıym sizce kafam krıştı anneme boşver filan diyorum da aslında haklı ben olsam neler yaparım kayınvalıdeme tesekkur için.Annem zaten sadece tesekkur ve takdir beklıyor aslında ama nerdeee...
Amin cümlemizin inşallah,Evet ev hanımıyım ablacımVay masallah masallah Allah bagislasin. O zaman ben sizi izlemeye aliyorum. Buyuklerime cok saygi duyarim.. Ev hanimi misiniz ablacim?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-a-little-zilgit.776459/page-52#post-38186933Amin cümlemizin inşallah,Evet ev hanımıyım ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?