Gelinimiz:(

Fazlaca alıştırmıssınız ki normalleşmiş..

amaaan be kardeşim, boşverin yapsın yemeğini, koskoca kadın olmuş, bir zahmet yemeğini de yapsın misafirini de ağırlasın.... yatak da niye kendi alamıyormuş, çalışmıyor mu... yüz vermeyin kopsun ipler...

nezaket ve görgü kurallarından bi'haber, insanlara yolunacak kaz muamelesi yapan, tembelliği kendine ilke edinip, maddi manevi insanlara yük olan kişilere, kim olursa olsun yerinde ve zamanında dur demek gerekiyor.

kardeşiniz de, gelininiz de anneninizi kullanıyor
siz de sorun çıkmasın diye, her şeye tamam diyorsunuz.
bazen büyük kırgınlıkları yaşamama adına, küçük kırgınlıklara izin vermek gerekir
çünkü bu duruma da-ya-nıl-maz!
anneniz tahammül etse, siz edemezsiniz
siz etseniz, eşiniz etmez

bir an önce kardeşinizi ve eşini karşınıza alıp, bunun böyle gitmeyeceğini net bir şekilde söyleyin
anneniz söylese daha şık olur
maddi yardım da çok gerekmedikçe kesilmeli
bu işin sonu patlamayla bitecek gibi
lüffen buna izin vermeyin, dur deyin
patlayınca da ilişkiler pat diye kesiliyor, insanların birbirinin yüzüne bakacak halleri kalmıyor
ne gereği var?
maddi manevi pişmiş balık vermeyin, balık tutmayı öğretin
anne, kardeş, gelin, görümce, enişte hepiniz yanlış yoldasınız arkadaşım

O degil de 4 yildir evlilermis, kardes gecen seneden beri yatak istiyormus.
ne yapti bunlar 3 senede yataga yahu
her Allahin gunu sizdelermis, yatagi bu derece yipratabilmeleri cok enteresan

bence annen çok yuz vermis, bizim gelinde aynı, evleri bize çok yakın, abim çalışıyor o çalışmıyordu, 24 saat evde oldugu halde evliliklerinin ilk 8 ayının nerdeyse 7 ayı her akşam bize yemege geldiler , ustelik tamda sofra hazır olunca kapı çalardı, ben işe gittigim halde yemege anneme yardım ederken hanımefendi hazır sofraya otururdu, bize tek kuruş yardımları yoktu, babamın aldıgı dairede oturuyorlar kiracıyı çıkardı babam sırf onlar bedava otursun diye, ben anneme hep kızardım biz hizmetçimiyiz o evde otursun biz yemekmi yapalım diye annem bana kızardı..... aradan zaman geçti annem gelinimizi abime bagırken duymus o 50 tl yi babandan isticeksin alacaksın diye, babam abime aldırmış eve gelince veririm demiş unutmus, annem çok agladı çok zoruna gitti, biz 400 lira kirada olan evi verdik bedavadan oturuyorlar, yemek bedava artı un patates sogan yufka gibi şeyleri hep bizden alıp evine goturuyor hiç para verip almıyor... sonra bize gelince annemde bende surat yaptık anladı gelin, ve artık haftada ya bir kere yada iki kere yemege gelmeye başladı
demem oki, annen artık yuz vermesin bazılarına yaranılmıyor....yazık annene

Çıkardığı tantana 50 lira için mi? Pes.

Eşi yani ağabeyeniz ne güne duruyor evine yatak alamıyorsa kızın suçu mu ayrıca neden annen alıyor ya da annesi geldiyse neden birşeyler götürüyor kız yap getir dememiş ki çalışıyor mu kendisi. Ayrıca evde yemek yapmıyor tembel diyorsunuz ama annenizde hem sizin çocuğunuza bakıyor hem yemeğinizi yapıyor siz de bu sayede yemek yapmuyorsunuz çocuğunuza bakıyor diye yemeğinizi yapmak zorunda değil ama kızı olunca yapabilir gelince olunca yapamaz.Bence gelini kıskanıyorsunuz bırakın ihtiyaçlarını ağabeyiniz karşılasın.

Ama şimdi bir şey diyeyim mi?

Ben ne mübarek gelinim ahh ahhh kıymetimi bilen olmadı.
Size de benim gibisi denk gelse bu kadar değer vermezdiniz.
İtiraf edin

Böyle kadınlara hep iyi, düşünceli kayıngiller denk gelir..
İyi, hatır bilir gelinlere de cadalozlar, çirkefler..

Ben gibiler de böyle konuları okur iç geçirir ahhh ahhh diye

şimdi açık konuşmak lazım ..sürekli kaynanalardan bahsederiz şöyle böyle deriz...sanki gelinler çok iyiymiş gibi...hakikaten bazıları 'el kızı'sözüne yakışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…