- Konu Sahibi depresif34
-
yorumunu okuyunca ne kaçırmışım diye tekrar döndüm konuyu okudum ama yok ben yanlış anlamamışım.senin eksik okuduğun yer var tahminimce.Eşi yani ağabeyeniz ne güne duruyor evine yatak alamıyorsa kızın suçu mu ayrıca neden annen alıyor ya da annesi geldiyse neden birşeyler götürüyor kız yap getir dememiş ki çalışıyor mu kendisi. Ayrıca evde yemek yapmıyor tembel diyorsunuz ama annenizde hem sizin çocuğunuza bakıyor hem yemeğinizi yapıyor siz de bu sayede yemek yapmuyorsunuz çocuğunuza bakıyor diye yemeğinizi yapmak zorunda değil ama kızı olunca yapabilir gelince olunca yapamaz.Bence gelini kıskanıyorsunuz bırakın ihtiyaçlarını ağabeyiniz karşılasın.
4 yılda tanıyamadınız mı?Anlamıyorsa yapmayın bu kadar basit.Merhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum .Ben görümceyim bu arada, bizim gelinimiz var 4 yıllık ailecek bir sorunumuz olmadı şimdilik (düğün önceleri ni saymıyorum)1,5yaşında da bir yeğenim var. Ama bizim gelin evinde yemek yapmaz yemeğe bize gelirler (annem benim çocuğuma baktığından bizede yemek yapiyor)pek bişeyle ilgilenmez lokanta misali.Annem her eksikliklerini gidermeye çalışır maddi manevi. bu hafta ailesi geldi şehir dışından bizimkiler de ziyaret e gittiler malum.annem benim evde pide ev yoğurdu ve tatlı yapmış onlara da kardeşimden daha önce göndermiş .Gelin hnm. hiçbişey demememiş sonrasında bile telefon etmedi.Anneme dedim boşver herzamkı halı ne zaman o kadar inceliği vardı diye.Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı ,yatak eve gitti 3 aksamdır yatıyor insan bir ararda tesekkur eder hadi diğerlerini boşver kadın 1 küsur paraya almış ve üzüluyor nankör şey diye .bide işte duyuyoruz çevreden filancanın gelin yok kahvaltıya çagırdı yok çaya filan .hiç öyle huylarıda yoktur biraz tembel insan istemez adamına göre muamele anlıcanız.Annemde kırıldı şimdi ne ararım ne sorarım diyor o aramadan herkes haddını bilsın diyor insan kıymetını bılmıyor diye ufakdan söyleniyor.şimdi ben ne yapmalıym sizce kafam krıştı anneme boşver filan diyorum da aslında haklı ben olsam neler yaparım kayınvalıdeme tesekkur için.Annem zaten sadece tesekkur ve takdir beklıyor aslında ama nerdeee...
Merhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum .Ben görümceyim bu arada, bizim gelinimiz var 4 yıllık ailecek bir sorunumuz olmadı şimdilik (düğün önceleri ni saymıyorum)1,5yaşında da bir yeğenim var. Ama bizim gelin evinde yemek yapmaz yemeğe bize gelirler (annem benim çocuğuma baktığından bizede yemek yapiyor)pek bişeyle ilgilenmez lokanta misali.Annem her eksikliklerini gidermeye çalışır maddi manevi. bu hafta ailesi geldi şehir dışından bizimkiler de ziyaret e gittiler malum.annem benim evde pide ev yoğurdu ve tatlı yapmış onlara da kardeşimden daha önce göndermiş .Gelin hnm. hiçbişey demememiş sonrasında bile telefon etmedi.Anneme dedim boşver herzamkı halı ne zaman o kadar inceliği vardı diye.Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı ,yatak eve gitti 3 aksamdır yatıyor insan bir ararda tesekkur eder hadi diğerlerini boşver kadın 1 küsur paraya almış ve üzüluyor nankör şey diye .bide işte duyuyoruz çevreden filancanın gelin yok kahvaltıya çagırdı yok çaya filan .hiç öyle huylarıda yoktur biraz tembel insan istemez adamına göre muamele anlıcanız.Annemde kırıldı şimdi ne ararım ne sorarım diyor o aramadan herkes haddını bilsın diyor insan kıymetını bılmıyor diye ufakdan söyleniyor.şimdi ben ne yapmalıym sizce kafam krıştı anneme boşver filan diyorum da aslında haklı ben olsam neler yaparım kayınvalıdeme tesekkur için.Annem zaten sadece tesekkur ve takdir beklıyor aslında ama nerdeee...
Merhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum .Ben görümceyim bu arada, bizim gelinimiz var 4 yıllık ailecek bir sorunumuz olmadı şimdilik (düğün önceleri ni saymıyorum)1,5yaşında da bir yeğenim var. Ama bizim gelin evinde yemek yapmaz yemeğe bize gelirler (annem benim çocuğuma baktığından bizede yemek yapiyor)pek bişeyle ilgilenmez lokanta misali.Annem her eksikliklerini gidermeye çalışır maddi manevi. bu hafta ailesi geldi şehir dışından bizimkiler de ziyaret e gittiler malum.annem benim evde pide ev yoğurdu ve tatlı yapmış onlara da kardeşimden daha önce göndermiş .Gelin hnm. hiçbişey demememiş sonrasında bile telefon etmedi.Anneme dedim boşver herzamkı halı ne zaman o kadar inceliği vardı diye.Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı ,yatak eve gitti 3 aksamdır yatıyor insan bir ararda tesekkur eder hadi diğerlerini boşver kadın 1 küsur paraya almış ve üzüluyor nankör şey diye .bide işte duyuyoruz çevreden filancanın gelin yok kahvaltıya çagırdı yok çaya filan .hiç öyle huylarıda yoktur biraz tembel insan istemez adamına göre muamele anlıcanız.Annemde kırıldı şimdi ne ararım ne sorarım diyor o aramadan herkes haddını bilsın diyor insan kıymetını bılmıyor diye ufakdan söyleniyor.şimdi ben ne yapmalıym sizce kafam krıştı anneme boşver filan diyorum da aslında haklı ben olsam neler yaparım kayınvalıdeme tesekkur için.Annem zaten sadece tesekkur ve takdir beklıyor aslında ama nerdeee...
vallahi cnm bazı gelinler gerçekten böyle örnek benim annem ve ben görümceyim gelinimiz tam bir menfaat abidesi. biz uzak duruyoruz ama insan gibi insan olsaydı çok farklı olurdu. tam tersi de var tabi. gelin iyi kv görümce kötü ama maleef gelinlerde de var bende bir gelinim ama kv demlerle çok mesafeliyim ve böyle sorunlarım olmuyor..........nedense bu foruma yazan görümceler kayınvalideler de hep iyilik timsali gelinler de umursamaz vurdumduymaz tipler. acaba hep böyle mi denk geliyor yoksa bakış açısı farkı mı???
Gelınınızı tanıyorsunuz,her seyı bılıyorsunuz.pıde olayından sonra annenı yatak alma konusunda gaza getıren sen,sımdı neden gelını dedıkodu etmek ıcın konu acıyorsun?yoksa yatagı aldırmandakı amac sana dedıkodu malzemesı cıksın dıye mıydı?Merhaba bayanlar hemen konuya girmek istiyorum .Ben görümceyim bu arada, bizim gelinimiz var 4 yıllık ailecek bir sorunumuz olmadı şimdilik (düğün önceleri ni saymıyorum)1,5yaşında da bir yeğenim var. Ama bizim gelin evinde yemek yapmaz yemeğe bize gelirler (annem benim çocuğuma baktığından bizede yemek yapiyor)pek bişeyle ilgilenmez lokanta misali.Annem her eksikliklerini gidermeye çalışır maddi manevi. bu hafta ailesi geldi şehir dışından bizimkiler de ziyaret e gittiler malum.annem benim evde pide ev yoğurdu ve tatlı yapmış onlara da kardeşimden daha önce göndermiş .Gelin hnm. hiçbişey demememiş sonrasında bile telefon etmedi.Anneme dedim boşver herzamkı halı ne zaman o kadar inceliği vardı diye.Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı ,yatak eve gitti 3 aksamdır yatıyor insan bir ararda tesekkur eder hadi diğerlerini boşver kadın 1 küsur paraya almış ve üzüluyor nankör şey diye .bide işte duyuyoruz çevreden filancanın gelin yok kahvaltıya çagırdı yok çaya filan .hiç öyle huylarıda yoktur biraz tembel insan istemez adamına göre muamele anlıcanız.Annemde kırıldı şimdi ne ararım ne sorarım diyor o aramadan herkes haddını bilsın diyor insan kıymetını bılmıyor diye ufakdan söyleniyor.şimdi ben ne yapmalıym sizce kafam krıştı anneme boşver filan diyorum da aslında haklı ben olsam neler yaparım kayınvalıdeme tesekkur için.Annem zaten sadece tesekkur ve takdir beklıyor aslında ama nerdeee...
Sizin gelin tam belesci.Cmt aksami geldiler kardesimde annemi aradi biz geldik sen gitmissin diye annemde ufakliga bişey almıştı onu ver dedi bana verdim takı sonra gelin demesinmi Şakayla karışık hep torununa alıyor bende isterim dememi dedim yatak aldı ya dediki onu banamı aldı oğluna aldı iyi de sende yatiyorsun o yatak ta senin belini düşünerek aldı dedim bende
Sizin gelin tam belesci.
Tabi aynen katiliyorum, zaten bu konuya ilk yorumumda konu sahibini elestirdim. Yapmamalari gerek. Kimse ac acikta kalmaz, biraz kendi hallerine birakilmasi lazim kardesle gelinin. Yoksa bu boyle gider, ben sundan isterim, bundan isterim. Yuzsuzluk resmen...Oyle ama konusahibi ve annesi de oyle alistirmis.
Simdi guclerine gidiyor dogal olarak.
En bastan o kadar abartmiyacaklardi vermeyi.
Hersey dozunda guzel.
Daha sonra bunların yatakları pek kalıteli degılmiş anneme dedim yatak al bari kadın da 3 gun önce aldı
Tabi aynen katiliyorum, zaten bu konuya ilk yorumumda konu sahibini elestirdim. Yapmamalari gerek. Kimse ac acikta kalmaz, biraz kendi hallerine birakilmasi lazim kardesle gelinin. Yoksa bu boyle gider, ben sundan isterim, bundan isterim. Yuzsuzluk resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?