Gelinimiz:(

annenize üzülmemesini söyleyin şimdiye kadar yaptıklarını allah bilsin şimdiden sonrada bu kadar yardım etmesin kullandırmasın kendini onada yazık senin çocuğuna bakıyor öbürünün evine yardım etmeye çalışıyor kıymet bilmeyenlere kıymet vermemek lazım ...

yorumunu okuyunca ne kaçırmışım diye tekrar döndüm konuyu okudum ama yok ben yanlış anlamamışım.senin eksik okuduğun yer var tahminimce.
konu sahibinin gelini kıskandığı nerede yazılı.en fazla her gün evinde görmekten rahatsız.bu yemekler annenin evinde değil,konu sahibinin evinde yeniyor

Son düzenleme:
Bir teşekkürü çok gören insana bunca fedakarlık niye ? diye sorarlar adama :) Bence yaptıklarından pişman olana, biraz görgü edep öğrenene kadar elinizi eteğinizi çekin. Gerçekten iyi kaynana ve görümceler hep haketmeyenleri mi bulur acaba :)

4 yılda tanıyamadınız mı?Anlamıyorsa yapmayın bu kadar basit.

Kıymet verene kıymet verilir her kim olursa olsun eğer gelininiz dediğiniz gibi ise ayıpların ayıbını etmiş teşekkür etmek karşısındakini özellikle kv ise mutlu eder .Sanırım bilincinde değil ...

O gelininizin ayıbı.. O kadar ince düşünceli değil demek ki. Sizde ya alıp karşılık beklemeyeceksiniz, ya da bir şeyler almayacaksınız, onlar için uğraşmayacaksınız. Başka yapacak bir şey görünmüyor.

Yapmayın efendim sizde. İnanın 2 şeye çok kızıyorum.

1.si, kıymet bilmeyen kv evine temizliğe vs ye giden geline
2.si, kıymet bilmeyen geline yapılan fedakarlıklara....

Bir biz böyle şanslı olamadık, altımızdaki yatağa göz koymayı bırak yatağım rahat değil diye eşimin ablası düşünecek annesi de bize yatak alıp yollayacak. Dünyanın sonu geldi diye düşünürdüm herhalde.

Siz de biraz resmi takılın. Yemeğe size gelmesinler mesela. İşimiz var diyin vs... Siz de davet ediyorsunuzdur ki geliyordur. Yoksa ben kendi anneme bile, akşam görmeye gideceksem yemeğimizi yiyip gidiyoruz, annem de her seferinde söyler, yemediyseniz hazırlayım diye. Bunu alışkanlığa dönüştürmeye ne gerek var.

Cmt aksami geldiler kardesimde annemi aradi biz geldik sen gitmissin diye annemde ufakliga bişey almıştı onu ver dedi bana verdim takı sonra gelin demesinmi Şakayla karışık hep torununa alıyor bende isterim dememi dedim yatak aldı ya dediki onu banamı aldı oğluna aldı iyi de sende yatiyorsun o yatak ta senin belini düşünerek aldı dedim bende

Bende kim olursa olsun evde yemek yapmayı beceremeyen kadına sempatiyle bakmam , isterse profesör olsun , annen elini ayağını çeksin gelinden , internet çağında yemek yapmayı becerememek ne yahu?

Hergün hergün yemeğe mi gidilir, hadi gelen geliyor evsahibi nasıl kabul ediyor.
Suçlu ne o ne sizsiniz, kardeşinizde hata. Evde yemek yapılmıyor diye hayat arkadaşını şikayet eden bir zihniyet yanlış benim gözümde, gitsin karısına dışardan sürekli yiyemeyiz evde yemek pişmeli, gelirimiz belli, diyecek. Onlar her sıkıştığında siz ya da anneniz koşarsa sorumluluk almazlar. Hergün sizde yemelerine nasıl müsade ediyorsunuz inanın anlayamadım. Hem biraz olayların dışına çıkıp bakarsanız daha doğru görürsünüz olayları, kardeşiniz topu karısına atıyor da olabilir sizin gözünüzde de mağdur oluyor. Çok şımartmışsınız kardeşinizi... Ne kendi ailenize ne de kardeşinizin ailesine iyilik ediyorsunuz malesef.

nedense bu foruma yazan görümceler kayınvalideler de hep iyilik timsali gelinler de umursamaz vurdumduymaz tipler. acaba hep böyle mi denk geliyor yoksa bakış açısı farkı mı???

böylesine hiç bişey yapmayın sallamayın yani. tepenize çıkarmayın o nasıl davranıyorsa sizde öyle davranın. bu kadar basit.yemek de hazırlanayın işde yapmayın bak nasıl yapacak ozaman yada gelmeyecek oralara fazla.bence oralı olmayın annenizde haklı madem öyle çeksin elini ayağını. bizdede var bitane ama hakkından nasıl geliyoruz herkes hakettiği ni yaşar.umursamaz olna aynısını yapacaksın ki karşısındakini salak yerine koydyğunu sanmasınnnnnnnnnn...

nedense bu foruma yazan görümceler kayınvalideler de hep iyilik timsali gelinler de umursamaz vurdumduymaz tipler. acaba hep böyle mi denk geliyor yoksa bakış açısı farkı mı???
vallahi cnm bazı gelinler gerçekten böyle örnek benim annem ve ben görümceyim gelinimiz tam bir menfaat abidesi. biz uzak duruyoruz ama insan gibi insan olsaydı çok farklı olurdu. tam tersi de var tabi. gelin iyi kv görümce kötü ama maleef gelinlerde de var bende bir gelinim ama kv demlerle çok mesafeliyim ve böyle sorunlarım olmuyor..........

Gelınınızı tanıyorsunuz,her seyı bılıyorsunuz.pıde olayından sonra annenı yatak alma konusunda gaza getıren sen,sımdı neden gelını dedıkodu etmek ıcın konu acıyorsun?yoksa yatagı aldırmandakı amac sana dedıkodu malzemesı cıksın dıye mıydı?

Sizin gelin tam belesci.

Oyle ama konusahibi ve annesi de oyle alistirmis.
Simdi guclerine gidiyor dogal olarak.
En bastan o kadar abartmiyacaklardi vermeyi.
Hersey dozunda guzel.
Tabi aynen katiliyorum, zaten bu konuya ilk yorumumda konu sahibini elestirdim. Yapmamalari gerek. Kimse ac acikta kalmaz, biraz kendi hallerine birakilmasi lazim kardesle gelinin. Yoksa bu boyle gider, ben sundan isterim, bundan isterim. Yuzsuzluk resmen...

Hem yuzsuzler gelinle kocasi, hem de kadir kiymet bilmiyorlar baksana.

Bu kdavranislara ragmen konusahibiyle annesi devam etmis, sanki duzelecekler.

Kız yatak mı istedi de yatak alındı ?
1 küsür olsa neolur 10 küsür olsa neolur?

Ayrıca yatağının iyi olmadığını nerden biliyosunuz ?

Nankör zart zurt diyene kadar yapmasın annende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…