Gelinimizin beni her yerden engellemesi ..

Zaten abim ona değer verse arayıp milyon kere söyledi gel al diye gelip almadı bile :) Saçmalıklarımın bedeli resmen ..

Kusura bakma konu sahibi ama "yine abim onu bırakıp gitmişti :) " cümlenizden bir şeyleri eksik anlattığınızı düşünüyorum sonundaki gülücük de hiç iyi niyetli görümce tavrı gelmedi..
Tavsiyem de iyi de olsanız kötü de olsanız mesafe Can'dır..
Bakınız bi gülücük daha... abisi deger vermiyor:) birakip da gidiyor :) yarin da bosanirlar :) nankör gelin... hikayede eksikler var gibi...

Elinizi eteğinizi çekin ne halleri varsa görsünler. Elin yetiştiremediği koca kadını neden çekiyorsunuz babanızı da yardım için ikna etmeyin

gelin-görümce, elti-elti, gelin-kaynana, elti-kaynana durumları yüzünden olan hep kardeşlere oluyo. et tırnaktan ayrılmaz denirken bu fitne odakları yüzünden toplumun kardeşlik dinamikleri çöküyo... lanet olsun bu gereksiz çekişmelere fitnelere fesatlara... allahım nolur kardeşimle hatta kimseyi kardeşiyle düşman ettirecek gelin-kaynana-elti-görümce nasip etme...
Birde bu erkek kardeslerin veya abilerin gelipte kardesim ne oldu yengen bana böyle diyor diye sormadan direk geliyorum görürsün demeleri yokmu....en cok ona hasta oluyorum

Butun yorumlari okumadim da tam cozemedim. Neden size bir anda bagirdi falan? Oyun odasina giden o. Tekrar arayip nerdesiniz ben geliyorum demesi gereken de o. Sorun buysa sacma.
Guncelleme varsa bilemem de bu sartlar altinda ben geldigi zaman donup 1 tek bakis atmazdim suratina. Yok sayardim. Yegenimle oynar cekilirdim kenara. Siz mi cekeceksiniz afedersiniz ama bu mali. Birakin abiniz madem sizi tehdit edecek kadar cok seviyo o ugrassin esiyle...

Simdi bunlar size gelecek ya. Annenler babanlarin yaninda herkrsin icinde hic kendinden taviz vermeden konuyu ac ve "hayirdir senin derdin ne? Avm deki tavrin nedir? " diye sor.

Merhabalar çok değerli kk üyeleri ❤️
Umarım herkes iyidir . Ben şu sıralar pek iyi değilim. Yine ne oldu Kajmery? Dediğinizi duyar gibiyim . Maalesef imtihan dünyası , bitmiyor ...
Geçen hafta çok tatsız bir olay yaşadık .
2 yaşında bir yeğenim var . Allah nazarladan sakladın çok tatlı ama bir o kadar da yaramaz. Ben yaklaşık 1 senedir yani boşandığımdan beri abimin eşinin türlü türlü kaprislerini çekiyorum . Kimse inanmaz belki ama ben onu kız kardeş olarak gördüm . Her aman dediğinde yanında oldum . Maddi -manevi (ki maddi olarak eski eşimden çok az bir miktar kalmıştı ) hep destek oldum . Kendime bir şey alıyorsam ona da aldım . Yeğenime en iyi markalardan ne beğendilerse aldım . Helali hoş olsun ..
Ama ben bunca şey yapmaya çalışırken . Abim ile ikisinin arası bozulmasın diye elimdden geleni yapmaya çalışırken ve her konu da hep ben ödün verirken o geçen hafta bana nefret kustu .
Olayı kısaca özetleyeyim ;
Biz bir avm ye gidecektik benim çok samimi bir dostumla . Abimin eşi de o gün bizdeydi ve yine abim onu bırakıp gitmişti :) bir gece evvelsi ona dedim ki yarın bir planımız var mı ? Bir şey yapacak mıyız ? Ben abinleyim siz istediğinizi yapın dedi . Bende buna istinaden arkadaşımı ayarladım . Her neyse abimle çıkmayacakları tuttu . Bana illa tutturuyor dışarı çıkalım diye . Peki ama arkadaşım gelecek dedim hani olmazsa seni eve bırakırım çocuk durmazsa dedim . Bizim alacaklarımız var vs . Tamam dedi. Biz avm ye gidince o ne isterse yine onu yaptık çocukla da ilgilendik , ne isterse onu da yedik içtik . Neyse bu sonra çocuk ağlayınca ben bir oyun katına gideyim dedi . Bizde o ara alışverişe dalmışız . Ben bunu bir aradım neredesin diye bu bana tavırlı . Ne oldu diyorum yok bir şey diyor . İstersen abim gelip alsın ya da ben seni götüreyim deme le kıyamet koptu. Sanane bizim ilişkinizden mi dersiniz , bana telefonda kes sesini kapa çeneni diye bağırmalar mı ? Ama bir bağırıyor sanırsınjz ben küfür ettim . Sonra ben yine onun yorgunluğuna verdim kendine gel sonra konuşalım dedim . Tabi benim yüzümün rengi attı . Hatta insanlar geldi iyi misiniz ? Diye sormaya . Her neyse sonra kendisi bu saçmalıkları yetmemiş gibi abimi arayıp bir ton iftira atmış . Ki dediklerinin hiç birinş yapmadım :)
Abim beni aleni tehdit etti geliyorum oraya görürsün sen gibisinden bana bir ton hakaret edince bende dayanamadım kes sesini abi haddini bil ben çocuk değilim dedim. Bu kadın kendini avm de yerden yere atıp ağlamış . Kucağında minicik bebeğiyle . Düşünsenize ..
Zaten öncesinde de bu kadın sinir hapları kullanan son derece kaprisli birsi . Ben her zaman ben çok çektim , çok üzgünlükler yaşadım kimse yaşamasın diye düşünen biriyim . Sonrasında beni ve tüm ailemizi sosyal hesaplarından silmiş .
Ben şimdi size tek bir soru sormak istiyorum .
Sizce bundan sonrası için ne yapmalıyım ? O mutlaka bizim evimize gelecek . Ailem de çok tepkili . Ve abim hiç bir baltaya sap olamamış tamamen babamdan geçinen bir tip . Babam onlara mafdi yönden artık destek olmayacağını söylediğinde bile yapma yeğenim var dedim ..
Çok uzun oldu . Okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim ❤️
Tam olarak ne yasadignzi bilemesekte sayet anlasamiyosaniz iftiralar hakaretler varsa sizide engellemis zaten gorusmeyin yengenizle mecbur degilsnz abinizle gorusun

Aman ALLAH im. Siz bir görümcesiniz. Melek gibi olsanız da adınız yeter!!!!

Gelin iseniz şeytan olsanız da siz gelinsiniz. Mazlum biçareee!!!!

Şuanda kaç tane gelin tanıdı isem*kk da dahil* aman Allah 10 kv ve 10 görümce gücünde. Ne yaparsan yap yaranılmıyor. Mümkün değil.

Gelininize seviye koyun. Abinizle arasındaki sorunun hırsını sizden çıkarıyor olabilir. Bırakın kendine yetsin. Sizinle de konuşmasın. Kendi halime bırakın.

Bi kere hayırsız abinizin yaptığı bütün olumsuz hareketleri gülücük ile anlatmışsınız. A pardon, sadece karısına karşı olanları.:KK14:

Ben sizi samimi bulmadım, kadına da üzüldüm. Bir insan kolay kolay bu hale gelmez.

Back
X