Gelinimizin beni her yerden engellemesi ..

kurtulmuşsunuz işte boşverin.abinizde sorunlu heralde karısının gazına gelip size çemkirmiş.fazla muhabbetiniz olmasın bunlarla size geldiğinde görüşürsünüz.herkesin kendi hayatı var.her programınıza gelmek zorunda değil.ayak uyduramayacaksa küçücük çocukla gelmesin.zaten müsait değilim deyip sonradan dahil olmuş.

Para mevzusu bu kavgadan sonra gundeme gelmis ama. Ayrica konu sahibi telefonda yengesine " istersen seni eve birakayim" demis, yengesi de " sanane bizim iliskimizden" demis. Sence de bu cevap cok alakasiz degil mi? Sen olsan boyle mi cevap verirsin? En kotu ihtimalle "sana ihtiyacim yok, kendim giderim" dersin degil mi? Bu da herseyin konuda anlatilmadig~ni gostetiyor. Sanane bizim iliskimizden cevabini almak icin, iliskilerine laf etmis olmaniz gerekir.

Hahaha cok komik oldu bu cumle. Adamsin kiz Colin :KK70:
Hem adam hem de kiz olup ayni zamanda ismim de erkek ismi oluyor :KK70:

..ilişkiler konusunda ne biliyorsun ki..boşandın geldin..diyemediğinden lafı o şekilde yapıştırmış olabilir

tatlüm bu arada resmine bayıldım :))))

",istersen abim gelip alsın ",kısmına takıldım ben.
Neden kocası ile ilgili yorum yaptınız ki ?Alacak olsa sizden önce konuşmuş olmazlar mi ?

Kurtulmuşsunuz.Abinizden de bi' cacık olmazmış kusura bakmayın da.Anlamadan dinlemeden gaza gelip sizi tehdit etmiş.Çıkıp gitsinler hayatınızdan.Böyle insanlar insanı aşağı çekmekten başka bişeye yaramayan asalaklardır.

Son düzenleme:
Hahaha cok komik oldu bu cumle. Adamsin kiz Colin :KK70:
Hem adam hem de kiz olup ayni zamanda ismim de erkek ismi oluyor :KK70:

Inan kadinsin kiz kolin yazacaktim dedim simdi bos yere duyar kasip yalanci feministlik olmasin dedim, cünkü kelime böyle yerlesmis, adamsin kelimesini cinsiyet gözetmeksizin kullanayim dedim.
Komik oldu he mi :dondurma:

Yahu bazı üyeler izinsiz bir yere gitmesine izin vermeyen eşi var , işte her pazar kaynana evine gitmek zorunda kalıyor gelin haklı demişler de burda sorunun kaynağı eşi o zaman.Görümceye patlamak da neyin nesi? Olgun olmayan insanlar evlenip çocuk yapıyor , millete salça oluyolar.Eşin seni mutlu etmiyorsa , baskı yapıyorsa eşinle çöz sorununu , eşinin ailesine bulaşmaya hakkı yok kimsenin.

Bizde de var böyle tür bi' gelin.Abimle tartışınca annemi arayıp abimi şikayet ediyor çocuk gibi.Annem zaten yaşlı ve hassas bir insan.Yaşlı haliyle başına ağrılar giriyor , evde hasta yatıyor cevap da vermiyor oğlumun huzuru kaçmasın diye o gelin denen yaratığa.

Abin kötü biriyse boşansın o zaman gelin hanım.Ondan bundan sinirini çıkarmasın.Ben de gelinim hem de görümceyim.Bu tür gelinlere hayret ediyorum.Şımarık bir çoğu ya.

Gelin hanım biraz kaprisli birisi anlaşılan ama benim sizde yanlış bulduğum bir konu var neden abim gelip alsın dediniz benim görümcem bunu dese benim de tepkim bu olurdu “pekala ben kocamla konuşabilirimgelip almasını isteyebilirim” bunu görümcemin söylemesine gerek Yok sadece yanlışınızı burda gördüm.

Bence samimiyetini kes zorunlu olmadığın sürece görüşme seni kıskanıyordur
Evliliğin yükü ona ağır gelmiş sinir hastası insanın dengesizlikler fazla olur hiç.bir sır verme aleyhine kullanır

Yahu bazı üyeler izinsiz bir yere gitmesine izin vermeyen eşi var , işte her pazar kaynana evine gitmek zorunda kalıyor gelin haklı demişler de burda sorunun kaynağı eşi o zaman.Görümceye patlamak da neyin nesi? Olgun olmayan insanlar evlenip çocuk yapıyor , millete salça oluyolar.Eşin seni mutlu etmiyorsa , baskı yapıyorsa eşinle çöz sorununu , eşinin ailesine bulaşmaya hakkı yok kimsenin.

Bizde de var böyle tür bi' gelin.Abimle tartışınca annemi arayıp abimi şikayet ediyor çocuk gibi.Annem zaten yaşlı ve hassas bir insan.Yaşlı haliyle başına ağrılar giriyor , evde hasta yatıyor cevap da vermiyor oğlumun huzuru kaçmasın diye o gelin denen yaratığa.

Abin kötü biriyse boşansın o zaman gelin hanım.Ondan bundan sinirini çıkarmasın.Ben de gelinim hem de görümceyim.Bu tür gelinlere hayret ediyorum.Şımarık bir çoğu ya.
Sizin de annenize uzuldum dogrusu. Gelin hanima demiyor musunuz her kavgada annemi arama diye? Sert cikin biraz.

Sizin de annenize uzuldum dogrusu. Gelin hanima demiyor musunuz her kavgada annemi arama diye? Sert cikin biraz.
Annem siz kötü olmayın size sıçramasın diye bizi de karıştırmıyor , biz ölüp gidicez , siz kalıcaksanız diyor.En son babam arayıp abime söyledi uygun dille.1 2 aydır aramalar bitti.Bu sefer de anneme küstü heralde gerizekalı.Ama umrumuzda değil.Abimin hatası iki güzel söze , iki kırıtmaya , sahte candaşlığa kanan erkeklere müstehak , abim de olsa aynısını söylüyorum.

Çok amin .. ama hata bende çok fazla verici olmak , çok fazla değer vermekten kaynaklandı bu durum . Dengeyi kuramadım maalesef .. ben istedim ki bir bütün olalım ama o istemiyormuş :)
İşte hiç ses etmeyip itiraz etmeyince hep o alınca ilişkide alamadığı gün kendini yerlerden yerlere vurmuşm benim anlamadığım niye böyle saçmalamış. Görünürde hiç bir şey yok ne bekliyormuş neden böyle tepki koyuyor.

Bir de sanırım seninle sıkı arkadaş. Ama senin de ona çok ihtiyacın yok. O yüzden yeğeni falan boşver biraz uzaklaş.

Merhabalar çok değerli kk üyeleri ❤️
Umarım herkes iyidir . Ben şu sıralar pek iyi değilim. Yine ne oldu Kajmery? Dediğinizi duyar gibiyim . Maalesef imtihan dünyası , bitmiyor ...
Geçen hafta çok tatsız bir olay yaşadık .
2 yaşında bir yeğenim var . Allah nazarladan sakladın çok tatlı ama bir o kadar da yaramaz. Ben yaklaşık 1 senedir yani boşandığımdan beri abimin eşinin türlü türlü kaprislerini çekiyorum . Kimse inanmaz belki ama ben onu kız kardeş olarak gördüm . Her aman dediğinde yanında oldum . Maddi -manevi (ki maddi olarak eski eşimden çok az bir miktar kalmıştı ) hep destek oldum . Kendime bir şey alıyorsam ona da aldım . Yeğenime en iyi markalardan ne beğendilerse aldım . Helali hoş olsun ..
Ama ben bunca şey yapmaya çalışırken . Abim ile ikisinin arası bozulmasın diye elimdden geleni yapmaya çalışırken ve her konu da hep ben ödün verirken o geçen hafta bana nefret kustu .
Olayı kısaca özetleyeyim ;
Biz bir avm ye gidecektik benim çok samimi bir dostumla . Abimin eşi de o gün bizdeydi ve yine abim onu bırakıp gitmişti :) bir gece evvelsi ona dedim ki yarın bir planımız var mı ? Bir şey yapacak mıyız ? Ben abinleyim siz istediğinizi yapın dedi . Bende buna istinaden arkadaşımı ayarladım . Her neyse abimle çıkmayacakları tuttu . Bana illa tutturuyor dışarı çıkalım diye . Peki ama arkadaşım gelecek dedim hani olmazsa seni eve bırakırım çocuk durmazsa dedim . Bizim alacaklarımız var vs . Tamam dedi. Biz avm ye gidince o ne isterse yine onu yaptık çocukla da ilgilendik , ne isterse onu da yedik içtik . Neyse bu sonra çocuk ağlayınca ben bir oyun katına gideyim dedi . Bizde o ara alışverişe dalmışız . Ben bunu bir aradım neredesin diye bu bana tavırlı . Ne oldu diyorum yok bir şey diyor . İstersen abim gelip alsın ya da ben seni götüreyim deme le kıyamet koptu. Sanane bizim ilişkinizden mi dersiniz , bana telefonda kes sesini kapa çeneni diye bağırmalar mı ? Ama bir bağırıyor sanırsınjz ben küfür ettim . Sonra ben yine onun yorgunluğuna verdim kendine gel sonra konuşalım dedim . Tabi benim yüzümün rengi attı . Hatta insanlar geldi iyi misiniz ? Diye sormaya . Her neyse sonra kendisi bu saçmalıkları yetmemiş gibi abimi arayıp bir ton iftira atmış . Ki dediklerinin hiç birinş yapmadım :)
Abim beni aleni tehdit etti geliyorum oraya görürsün sen gibisinden bana bir ton hakaret edince bende dayanamadım kes sesini abi haddini bil ben çocuk değilim dedim. Bu kadın kendini avm de yerden yere atıp ağlamış . Kucağında minicik bebeğiyle . Düşünsenize ..
Zaten öncesinde de bu kadın sinir hapları kullanan son derece kaprisli birsi . Ben her zaman ben çok çektim , çok üzgünlükler yaşadım kimse yaşamasın diye düşünen biriyim . Sonrasında beni ve tüm ailemizi sosyal hesaplarından silmiş .
Ben şimdi size tek bir soru sormak istiyorum .
Sizce bundan sonrası için ne yapmalıyım ? O mutlaka bizim evimize gelecek . Ailem de çok tepkili . Ve abim hiç bir baltaya sap olamamış tamamen babamdan geçinen bir tip . Babam onlara mafdi yönden artık destek olmayacağını söylediğinde bile yapma yeğenim var dedim ..
Çok uzun oldu . Okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim ❤️
Kendinizi neden onların hayatına dahil ediyorsunuz. Veya bu kadar kaprisli sorunlu birine neden mesafelş değil de hedşyeler mediyeler.. Siz bu tavrı haketmişsiniz. Yepeninize istediğiniz ilgiyi gösterin. Ama kendş hayatınıza abi ve yengenizi bu kadar dahil etmeyin. Bu çok mu zor. Biraz bireysel yaşayın. Adınız kıskanç olur. Sizi kimse anlamaz. Sallamayın. Onlarla plan falan yapmayın. Sizi ararsa yopunum bu ara deyin vs..

insan gerçekten hayret ediyor. yengeyi hoş tutmak için bi geldiniz bu hayat? neden varınızı yoğunuzu kadının önüne seriyorsunuz, alıp tepenize çıkarıyorsunuz?

bi de niye abim gelsin alsın filan diyorsunuz koskoca kadın naparsa yapsın ya ay valla iş alıyorsunuz başınıza. yaşamayı eğlenmeyi bilmiyorsunuz da böyle saçma ilişkilerle heba ediyorsunuz kendinizi. ilginç.

Gelin hanımın kaprisleri yüzünden siz "aman o kırılmasın" mantığıyla ona iyi davrandıkça belli ki kendisi bu iyi niyetinizden bi yerleri kalkmış. Ennnn nefret ettiğim insan tipi kendini yerlere atıp parçalayan, ortalığı ayağa kaldıran insandır. Evet, kardeş-aile çok önemli ama sizinki sadece tek taraflı. Bence artık samimiyet kurmayın, mesafe iyidir.

Merhabalar çok değerli kk üyeleri ❤️
Umarım herkes iyidir . Ben şu sıralar pek iyi değilim. Yine ne oldu Kajmery? Dediğinizi duyar gibiyim . Maalesef imtihan dünyası , bitmiyor ...
Geçen hafta çok tatsız bir olay yaşadık .
2 yaşında bir yeğenim var . Allah nazarladan sakladın çok tatlı ama bir o kadar da yaramaz. Ben yaklaşık 1 senedir yani boşandığımdan beri abimin eşinin türlü türlü kaprislerini çekiyorum . Kimse inanmaz belki ama ben onu kız kardeş olarak gördüm . Her aman dediğinde yanında oldum . Maddi -manevi (ki maddi olarak eski eşimden çok az bir miktar kalmıştı ) hep destek oldum . Kendime bir şey alıyorsam ona da aldım . Yeğenime en iyi markalardan ne beğendilerse aldım . Helali hoş olsun ..
Ama ben bunca şey yapmaya çalışırken . Abim ile ikisinin arası bozulmasın diye elimdden geleni yapmaya çalışırken ve her konu da hep ben ödün verirken o geçen hafta bana nefret kustu .
Olayı kısaca özetleyeyim ;
Biz bir avm ye gidecektik benim çok samimi bir dostumla . Abimin eşi de o gün bizdeydi ve yine abim onu bırakıp gitmişti :) bir gece evvelsi ona dedim ki yarın bir planımız var mı ? Bir şey yapacak mıyız ? Ben abinleyim siz istediğinizi yapın dedi . Bende buna istinaden arkadaşımı ayarladım . Her neyse abimle çıkmayacakları tuttu . Bana illa tutturuyor dışarı çıkalım diye . Peki ama arkadaşım gelecek dedim hani olmazsa seni eve bırakırım çocuk durmazsa dedim . Bizim alacaklarımız var vs . Tamam dedi. Biz avm ye gidince o ne isterse yine onu yaptık çocukla da ilgilendik , ne isterse onu da yedik içtik . Neyse bu sonra çocuk ağlayınca ben bir oyun katına gideyim dedi . Bizde o ara alışverişe dalmışız . Ben bunu bir aradım neredesin diye bu bana tavırlı . Ne oldu diyorum yok bir şey diyor . İstersen abim gelip alsın ya da ben seni götüreyim deme le kıyamet koptu. Sanane bizim ilişkinizden mi dersiniz , bana telefonda kes sesini kapa çeneni diye bağırmalar mı ? Ama bir bağırıyor sanırsınjz ben küfür ettim . Sonra ben yine onun yorgunluğuna verdim kendine gel sonra konuşalım dedim . Tabi benim yüzümün rengi attı . Hatta insanlar geldi iyi misiniz ? Diye sormaya . Her neyse sonra kendisi bu saçmalıkları yetmemiş gibi abimi arayıp bir ton iftira atmış . Ki dediklerinin hiç birinş yapmadım :)
Abim beni aleni tehdit etti geliyorum oraya görürsün sen gibisinden bana bir ton hakaret edince bende dayanamadım kes sesini abi haddini bil ben çocuk değilim dedim. Bu kadın kendini avm de yerden yere atıp ağlamış . Kucağında minicik bebeğiyle . Düşünsenize ..
Zaten öncesinde de bu kadın sinir hapları kullanan son derece kaprisli birsi . Ben her zaman ben çok çektim , çok üzgünlükler yaşadım kimse yaşamasın diye düşünen biriyim . Sonrasında beni ve tüm ailemizi sosyal hesaplarından silmiş .
Ben şimdi size tek bir soru sormak istiyorum .
Sizce bundan sonrası için ne yapmalıyım ? O mutlaka bizim evimize gelecek . Ailem de çok tepkili . Ve abim hiç bir baltaya sap olamamış tamamen babamdan geçinen bir tip . Babam onlara mafdi yönden artık destek olmayacağını söylediğinde bile yapma yeğenim var dedim ..
Çok uzun oldu . Okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim ❤️

Kadının paikolojisi bozuk net yani. Siz de bunu biliyorsunuz zaten önceden de psikolojik destek aldı diyorsunuz. Bebeği küçükse lohusa depresyonu geçiriyor da olabilir beter bir depresyon. Haklı demiyorum tabi ama siz şurda yanlışsınız,kimseyi bu derece alttan almamalısınız. Yani ne gerek var hakaret edip bağıran birini alttan almaya? Bu kadar (iyi niyetle) üstüne gitmeye? Yengeyle mesafeli olun. Hiçbir zaman ne yenge ne görümce kız kardeş gibi kimseyi görmez he görse de bir yere kadar. En ufak birşeyde patlak verir. Yeri geliyor kendi kardeşlerimizle anlaşamıyoruz bknz siz,abiniz sizi tehtid ediyor. İnsanlara mesafeli olun.

En korktuğum şeyler benim bunlar.Geliyor dışardan geçimsiz bir gelin ya da damat,kardeşlik ilişkisini bitiriyor.Inşallah Allah evlatlarımın karşısına iyi niyetli insanlar çıkarsın.Kardeşlikleri hiç bozulmasın.Hep böyle dua ediyorum.

Yengen ayri abin ayri model. Baban yardim etmesin bencede. Sebepsiz oldugunu dusunmuyorum bunlarin. Illaki vardir sebebi, amaxsen dadilik yapmaktan vazgec. Aralari bozulmasin bilmem ne. Karismazsan bu kadar samimi olmazsan zaten sorun kalmaz

Aman iyi olmuş, engellemişte kurtulmuşsunuz, bence o mesafe çizgisini kocaaaman çekin, geriye dönmeyin.

Herkes evinde mutlu olsun, kocasının mutlu edemediğini siz mutlu edemezsiniz, boşanacaklarsa da sizin yüzünüzden evli kalmayacaklar.

Bence hayatın tadını çıkarmaya devam edin siz, bırakın yenge eğlemeyi.

Back
X