- Konu Sahibi poeme
-
ben evlenirken eşimin ailesi fazla bir katkı sağlamadı.Daha doğrusu biz istemedik.Ama kaynım evlenirken herşeye daha çok özendiler.Benimkiler hep sıradandı ama diğerine yapılanlara baktığımda daha özenli olduğunu gördüm.Açıkçası kırıldım ama belli etmedim.Onlarla ilişkime bu durumu yansıtmadım.Kendi içleri rahatsa ben niye rahatsız olayım diye düşündüm.Siz olsaydınız nasıl davranırdınız?Tecrübelerimizi paylaşalım mı?
ben evlenirken eşimin ailesi fazla bir katkı sağlamadı.Daha doğrusu biz istemedik.Ama kaynım evlenirken herşeye daha çok özendiler.Benimkiler hep sıradandı ama diğerine yapılanlara baktığımda daha özenli olduğunu gördüm.Açıkçası kırıldım ama belli etmedim.Onlarla ilişkime bu durumu yansıtmadım.Kendi içleri rahatsa ben niye rahatsız olayım diye düşündüm.Siz olsaydınız nasıl davranırdınız?Tecrübelerimizi paylaşalım mı?
evt arkadaşım nişan alışverişine bile çıkarılmadım ben üstelik 2 yıl önce evlendim eski de değil yangından mal kaçırır gibi alalece bişeyler alıp yolladılar üst baş hiç bişey yok takımı bile kendim seçmedim.ne giysi ne ayakkabı alındı.Neyse geldi geçti eşimle mutluyum hamdolsun.
biraz da karşı tarafın ailesi sebep oluyor buna.. benim bir arkadaşım yaşadı, kendisi orta halli bir evin kızı.. haliyle karşı taraf özenmedi pek.. ama kendinden sonraki gelin gayet zengin ve belli bir hayat standardı olan bi ailenin kızıydı.. e tabi kayınvaldesi yok beğenmezlerse, aman laf gelmesin vs. diye olayı ..... yarışına dönüştürdü tabi.. kıza bir ihtimam bir iltifat.. ye kürküm ye olayı...
dünya iyisidir benim eşim böyle bir iyiniyet görmedim ve ailesi halen kulanmaya çalışıyor Allahtan hem o akıllandı hem de ben söylüyorum sürekli insanların iç yüzünü yani şimdi benim sayemde biraz daha kötü bir insan :))mutnojmet,esinin ailesi esinin iyi niyetini kullanmis gibi gorunuyor.sinir oluyorum anne babanin yapmasi gereken gorevlerini evladina yaptiranlara.tabiki evlatta yardim edecek ama bu kadar da olmaz.yazik yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?