Gelinler arasında adaletsizlik yapmak hak mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde tam yarama bastınız.Sizi çok iyi anlıyorum bende büyük gelinim biz evlenirken eşimin aiilesi herşeyi üstünkötü yaptı.Nerdeyse bütün eşyalarımızı kendimiz alıp ödedik.Evimizi kendimiz tuttuk hep kendi yagımızla kavrulduk.Ama 2 yıl önce kaynım evlendi kendi oturdukları apartmanda ev tutup kirasınının yarısını ödediler beyaz eşyalarına varıncaya kadar bütün eşyalarını aldılar hep destek çıktılar.Şimdide ev yaptılar onlara bizde istiyoruz deyince yapacagız ama şimdi para yok diyorlar.Ben hiç bir zaman yüz göz olmadım, saygımı hep korudum ama bu durum çok zoruma gidiyor yapılan haksızlıklara artık tahammül edemiyorum tabi evdeki huzurumuzda bozuluyor.

biz 2 yıl önce evlendik ve evlenirken ne ev ne araba ne para istedik evimizdeki her eşyayı kendimiz aldık düğn salonu parasını bile biz verdik çok zengin olduğumuz içinmi hayır başkasının hakkını evimizde istemedik yarın öbür gün başımıza kakarlar diye borçlu kalmayalım diye.ben nişanlanırken bir havlu bir iç çamaşırı o da penye bildiğiniz pazar malı birde uyduruk terlik işte bunlarla evlendim.takıyı kendileri alıp geldiler inanırmısın arkadaşım bide aynı şehirde yaşıyoruz.işte ben bunları hazmedemiyorum.kaynım evleni,rken 15 gün gezildi kızın ayağına gidildi bu arada kaynımın aylık geliri kızınkiyle beraber yaklaşık 9 milyar yokluktan de değil.bütün bunların sonunda şunları anladım
çok iyi niyetli olmıycan
kendini ağırdan satıcan
değerini hissettiricen
nişanda olması gerekenleri söyliycen

ben evlenirken eşimin ailesi fazla bir katkı sağlamadı.Daha doğrusu biz istemedik

niye takiyosun ki bukadar kafana canim benim
daha dogrusu biz istemedik diyede cümle kurmussun
her anne babanin vazifesidir az cok
iyi veya kötü kizinin oglunun yuvasini kurmak

sizde kendiniz istememissiniz

simdi ise haksizlik olarak görüyosun

taki meselesinide takmissin kafaya

ne diim düsündükce daha cok üzülmezsin insallah

bak kendinde demişsin zaten yarın birgün kafamıza kakmasınlar dye istemedik yardılarını diye.ne güzel işte herşeyi kendnz yapmay başarmışsınız evinizde tek söz sahibi sizsiniz.bakalım eltinler nasıl olcak yarın birgün belki onların kafalarına kakılacak biz şunu yaptık bunu yaptık diye.öyle bi durumu yaşamaktansa hiç yardım alma daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…