Gelinler aynı şeyi yaşayan var mı

Evliliğimin ilk zamanlarını düşünmeye devam etsem eşimin ailesine gıcık olmaya devam ederim 😛 o yüzden reset attım hatırlamıyorum 😁 neyse ki onlar da reset atmış gözüküyor 😂 şimdi eltim yeni olduğundan benim de yeni favorim elticilik 😂😂😂

Yaklaşık yirmi yıldır gelinim ilk günde bugün de kimseye laf söyletmedim dimdik karşısında durdum bana laf söyleyene değil laf sokmak isteyene pişman ettim kimseye yaranmak zorunda değilim kaynanan ne ki kocamın annesi bir hayat felsefem var canımı yakanın canını yakarım hiccc acimam iyi geçinin benimle

Arada oldu tabii ki.Ama eften püften laf sokuşturmalar.Saygı ve sevgiyi bozmadan hepsinin karşılığını verdim.Eşim de hepsine güler hala 🙈
Bana söylenen laflar eşimle aramdaki huzuru kaçırdı istedikleri de buydu eşime sürekli eşin senden bizi uzaklaştırıyor deyip bana karşı doldurdular sürekli eşime evlendin değiştin diyorlar

Yaklaşık yirmi yıldır gelinim ilk günde bugün de kimseye laf söyletmedim dimdik karşısında durdum bana laf söyleyene değil laf sokmak isteyene pişman ettim kimseye yaranmak zorunda değilim kaynanan ne ki kocamın annesi bir hayat felsefem var canımı yakanın canını yakarım hiccc acimam iyi geçinin benimle
Valla size helal olsun peki eşiniz ilk zamanlar arkanızda mıydı benim eşim çok aileci laf edince beni savunacağız sanmam aksine onlara şenlik çıkar önlerinde tartışırız

Bana söylenen laflar eşimle aramdaki huzuru kaçırdı istedikleri de buydu eşime sürekli eşin senden bizi uzaklaştırıyor deyip bana karşı doldurdular sürekli eşime evlendin değiştin diyorlar
Benlm eşim öyle oyunlara gelmez.Zaten aramızda ciddi bi sorun da olmadı.Şimdi ana-kız gibi olduk.Ama görümcemle düello devam zaman zaman🤣

Ilk.evlendiğimde herseye ağlardım son yıllarda şakaya vurup laf sokmaya başladım gerçi 1 senedirde eşim küstü görüşmuyoruz içimde kalan tek şey keşke ilk canımı yaktıklarında mutfakta ne kadar tencere tava var hepsini indirseydim hatta eşime bile söyler dururum o da çok ezdirdi beni şimdi anladı ama ben ağladığımla kaldım
Aynen öyle benim eşimde ilk beni haklı bulurdu sonra onlarla konuşunca beni eserdi ilk zamanlar ben artık kafayı yiyecektir nasıl düzelecek diye boşanma aşamasından sona bana iyi davranır oldu ama çok fenslar önümde konuşmayıp artık arkadan eşimi doldurup gönderir oldular

Ben zaten sırf bu yüzden boşanıyordum ama önümde susup arkadan eşime alttan alta gazlayıp gönderiyorlar ve onlar her şeyi yapıyor ben "alıngan" oluyormuşum sorun bendeymiş
Eşinizin ailesiyle görüşüyorsaniz sadece eşinizle gidip gelin tek gitmeyin,esinizlede açıkça konuşun erkekler doldurulduklarini kabul etmezler, eşinize söyleyin laf tasimasin ailenle benim hakkımda konuştuklarını bana anlatma deyin duymazsaniz kafanız rahat olur benim esimede değiştin demişlerdi tabii değişecek bekar değil evli o artık aile olmuş ne bekliyorlarsa eskisi gibi yonetemiyorlar dertleri odur o diyenlerin kiskancliklarindan,yeni evlisiniz anlaşılan eşinizle arayı iyi tutun ama eşinize guvenene kadar çocuk düşünmeyin derim gezin eğlenin şimdiki aklım olsa 3,4sene çocuk düşünmezdim hayatımı duzene sokmaya bakardım

Eş ailem saygısız değil ama herşeye karışmaya çalışırlar. Eskiden ben de öyleydim. Ama artık inceden lafı dokunduruyorum valla.

Ben en başından beri tavrımı koydum karakterim de böyledir açık açık söylerim düşündüğüm her şeyi doğruyu yanlışı Onun için Kayınvalidem benimle konuşurken dikkat eder laf sokamaz Çünkü cevabını alacağını biliyor🤣

Benlm eşim öyle oyunlara gelmez.Zaten aramızda ciddi bi sorun da olmadı.Şimdi ana-kız gibi olduk.Ama görümcemle düello devam zaman zaman🤣
Ben zaten kaynanama iyiyi sorun kardeşlerde her şeye laf sokup bir de eşimi yönetmek her istediklerini yaptırmak istiyorlar ben İstediklerini vermeyince eşime alttan alta beni kötülerle eşim de onların dediklerinde bir şey yok der

Eşinizin ailesiyle görüşüyorsaniz sadece eşinizle gidip gelin tek gitmeyin,esinizlede açıkça konuşun erkekler doldurulduklarini kabul etmezler, eşinize söyleyin laf tasimasin ailenle benim hakkımda konuştuklarını bana anlatma deyin duymazsaniz kafanız rahat olur benim esimede değiştin demişlerdi tabii değişecek bekar değil evli o artık aile olmuş ne bekliyorlarsa eskisi gibi yonetemiyorlar dertleri odur o diyenlerin kiskancliklarindan,yeni evlisiniz anlaşılan eşinizle arayı iyi tutun ama eşinize guvenene kadar çocuk düşünmeyin derim gezin eğlenin şimdiki aklım olsa 3,4sene çocuk düşünmezdim hayatımı duzene sokmaya bakardım
Aynen öyle eşimi eskisi gibi kullanamıyorlar ve beni kötü gösterip benim sözümü dinlemesin istiyorlar ama her şey kıskançlık ne kadar iyi anlaşmaya çalışsam da kocamla sürekli oyunlar dönüyor bir bakıyorsunuz eşimle küçük sorunlara tartışmışız. Dışarıdan dolup ufak şeylere kavga çıkarıyorsun yapma yoksa boşanacam artık çekemiyorum diyorum ama ne boşanıyor ne de dolduruşa gelmeden duramıyor

Evliliğimin ilk zamanlarını düşünmeye devam etsem eşimin ailesine gıcık olmaya devam ederim 😛 o yüzden reset attım hatırlamıyorum 😁 neyse ki onlar da reset atmış gözüküyor 😂 şimdi eltim yeni olduğundan benim de yeni favorim elticilik 😂😂😂
Eltinizle durumunuz nedir 😬

Bir yil 2 ay oldu evleneli. Ilk gunden beridir bana bir derse on cevap veririm. Cok ugrasti ama ne ben ezildim ne esim ezdirdi. Tabi ara ara kaynanalik yapmaya calisir ama izin vermem hic. Hayat felsefem Icimde kanser olacagina disimda konser olsun 😂😂 bunun sebebini de kucuk yasta evlenmedigim icin cok ustume gelemiyor olmasidir. Cocuk yasta evlenince ezmeye calisiyirlar cunku.

1 senelik evliyim, 1 sene sustum kimseye gostermedigim saygıyı gösterdim onlara, geçen gün dayanamadım ve cevap verdim üstelik cevabım saygısızca bile değildi . Üstüne duymadığım küfür ve hakaretleri duydum kendisinden. Günlerce oğlunu arayıp doldurdu ayrılmamiz için. Şuan eşimle eskisi gibi değiliz ve nefret doluyum. Susmak ta işe yaramıyor cevap vermekte. Bazı insanlar çok çiğ ve seviyesiz. Allah'a havale ettim.

Olmaz mı, 1 senelik bir sabır taşı misali patladım ve tam patladım artık görüşmüyorum hiç biriyle özellikle eş annesi denen şahıs ile, yeniden doğmuş gibiyim şükür :KK54:
Bu coğrafya da çokta bir şey beklememek lazım zaten

Laf söylersin dilli derler, söylemezsin birşey bilmiyor derler.Ne yapsan yaranamazsın.
Yine de söylenmesi taraftarıyım.
Güzelce,kırmadan, hak almadan.

Eltinizle durumunuz nedir 😬
Biraz yapmacik biraz kayınvalide yalakası, mesela ben onu hiç aramıyormuşum diye beni kayinvalideye şikayet etmiş 🤦‍♀️ ama bana birşey söyleyen yok yüzüme canım cicim 😂 böyle ayın oyuncu tiplerle hiç anlaşamam da neyse ki az görüşüyoruz resmi sayılırız 😁😂😂

Back
X