Gelinler mağdur kaynanalar cadı pehh.

runesya23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
52
41
38
31
Yıl olmuş 2020. Ben artık öyle mağdur gelin hikayelerine falan pek inanmıyorum. Vardır ama erkek aileleri kadar mağduriyet de yaşanmıyordur. Ben de evliyim kayınvalideme gidince hizmet etmiyor hizmet görüyorum. Birbirimize çok derin bir sevgi beslemeyiz ama saygımız muhabbetimiz vardır. Eşimi asla kıskanmam gelirler giderler hiç sıkıntı olmaz. Torunlarını severler. Onlar mutlu ben mutlu bu kadar basit. Sıkıntım olursa o an yüzlerine söyer hallederim eşime asla olayları taşımam. Görümcem de var onunla da ilişkim aynı.
Bizim de gelinimiz var. Evlenene kadar da ilk zamanlar da abartılı bir şekilde mutlu etmek için çaba gösterdik hürmet ettik. Bizim yanımıza abime hakaretler ederdi içimize atardık. Evlendiği gün abinizi artık zor görürsünüz dedi güldü. Geliyorlar annem 5 çeşit yemek yapıyor tabağa tiksinerek bakıyor. Annemin yemekleri yağlıymış da bilmem ne gitmiş abime beni lokantaya götür diyor. Abim bana sarılmamalıymiş falan. Öyle de oldu. Abim zaten vefasızdır. Ne derse dinliyor. Şimdi torunları oldu bayramda bile getirmediler. Ne yaptım açtım ağzımı yumdum gözümü. Abimin kirli çamaşırlarına kadar döktüm alın uğraşın hadi. Sildim attım ikisini de. He şimdi yuva bozmaya çalışan görümce damgası mı yerim ne yersem yerim. Insanların damarına basar ailelerinden koparırsanız erkekler de vefasızlık ederse olmaz olsun öyle yuva. Annem bana kızdı babam bana kızdı ama öyle mutluyum ki. Vefasızlık da can yakmak da böyle olur. Böyle erkek evlat da olmaz olsun böyle eş de. Kan bağına da soyuna da sopuna da...

Bildiğin görümcelik yapmışsın. Her ne olursa olsun abinin kirli çamaşırlarını döktüysen yuva bozucu bi kadınsın. Alan memnun veren memnun sanane ki?
Niye gelinler arsız olunca sıkıntı yok görümceler hep erdemli davranmak zorunda mı. Anneme babama yapılan terbiyesizlik değil mi. Evlenirken a dan z ye erkek ailesine aldırın herşeyi evlenince görevin bitti gözüme görünme diyin. hadi ya.

İşin özüne bakarsak evlilik temelinin bozulmasinda en buyuk etken yine bizler oluyoruz maalesef

Bakin herkesin sorunu kaynanasi ile gorumcesi ile eltisi ile nedense basrolde hep kadinlar var kadinin kadina yaptığı kötülüğü erkekler bile kadına yapmiyor maalesef

Asıl sorun erkeklerde. Bak ben bir kız olarak aileme saygısızlık edecek erkeği boğarım. Ama asla ailemin de eşimi ezmesine müsade etmem.
Bu durumda da abim olacak insan bizi edirdi ve 4 yılın sonunda ben de onları hurda yaptım.

Bunu abine söyliceksin senin karışman hoş olmayan zaten. Sonra dediğin gibi görümceler kötü

Bunu abine söyliceksin senin karışman hoş olmayan zaten. Sonra dediğin gibi görümceler kötü
Oh olmuş kötü olmak haksızlığa uğramaktan yeğdir benim için. Buraya da hepinize oh oldu demek için yazdım zaten. Ohhhhh

Suç gelinde değil ki. Suç karısı ile ailesi arasında dengeyi kuramayan, adaletli davranmayan, herkese teker teker had bildiremeyen buldumcuk abinizde.

Kirli çamaşırlar derken? Eee noldu sonra?

Bizler cocukmuyuz yada bizleri birilerinin surekli uyarması bize surekli mudahelemi etmesi gerekiyor sucu erkeklere atmissiniz ama ona o dengeyi niye kurdutmaya çalışıyoruz biz kendimiz neden kurmuyoruz o dengeyi

Konu başlığı ve içeriğinde çelişki var
Hep gelinler mi haklı diye eleştirmeyi amaçlamış kendi gelininizi gömmüşsünüz ancak bi taraftan kendinizin de eş ailesine karşı ne kadar iyi bir gelin olduğunuzdan bahsetmişsiniz.
Demek ki bu kişilerle, karşılıklı ilişkilerle alakalı ve her ilişkinin dinamiği farklı o yüzden genelleme yapmamak en doğrusu.
Öte yandan abiniz bu denli vefasiz buluyorsanız neden önemsiyor ve eşiyle de yüz göz oluyorsunuz ki. O kurmuş yuvasını siz de kurmuşsunuz bırakın hallerinize birbirinizi boşverin. Anneniz de 5 çeşit yapmasın bu arada zahmetine yazık

Bizler cocukmuyuz yada bizleri birilerinin surekli uyarması bize surekli mudahelemi etmesi gerekiyor sucu erkeklere atmissiniz ama ona o dengeyi niye kurdutmaya çalışıyoruz biz kendimiz neden kurmuyoruz o dengeyi
Eşimiz olmasa hayatımıza girmeyecek insanları eşimizle tanıdığımız için olabilir mi

Vefasızda olsa, abiniz mutsuz olunca siz mutlu olacaksınız, görümce değil öncelikle insanlıktan nasibinizi almamışsınız. Gelininiz terbiyesizlik etmiş ama onun çizgisine inmek sizin seçiminiz.

burada bu kadar carlayan bir insan kim bilir geline neler etti ,

hak eden bir görümce buda

O sizin samimiyetinize güvenerek abinizle ilgili sorunlari size anlatmis siz de cocuk gibi baslamissiniz abimi bana kötülüyo diye...
Siz orda evet yenge ya valla bekarken de böyleydi bu diye falan sakaya vursaydiniz hem ona karsi kin gütmezdiniz hem de onlar barisinca abiniz de daha bi saygi gosterirdi size.
Benim esim kvme kizinca hep esime kizarim onlar ailen saygili ol diye. Ama nedense benime ilgili bi mesele olunca kv biricik oglunu tutar. Yani bu isler böyle olmaz maalesef.

Eşimiz olmasa hayatımıza girmeyecek insanları eşimizle tanıdığımız için olabilir mi

Ayni yere çıkıyoruz bacim oyle yada boyle ayni durumu eslerimizde yasiyor benim burda soylemek istedigim sikintilara bak kaynanam soyle gorumcem boyle eltim boyle erkeklerin yuzde 80 nide kaynana sevmez hepmi tesaduf neden sorunlar hep kadin odakli

O zaman şey yapın sperm bankasından alın kocanızı olmadı yetimhanelerden. Ya da böyle toprağa ekin falan belki ot gibi çıkar ailesi olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…