Gelinler mağdur kaynanalar cadı pehh.

Kadının kadını öldürdüğü, parçalara ayırdığı, gömdüğü, dövdüğü alışılagelmiş bir durum değil yani kadının kadına yaptığının daha kötüsünü erkek kadına yapıyor hem de çok kolay yapıyor bu ülkede çünkü caydırıcı bir şey yok.
Sizin bahsettiğiniz etkenlerin çoğunun altında erkek yatıyor aslında geniş açıdan bakarsak.
Yanlış anlamayın fikrinize saygı duymakla birlikte farklı bir bakış açısı belirtmek istedim

Yoo bir şey anlatmadı hepimizn içinde kafasına şeker attı sonra onu yerden al cabuk diye bağırdı. Ya da resim çekilirken alnın büyük çıkıyor offf diye sinirlendi. çekti gitti

O zaman abinle olan meselene gelini karistirmicaksin kendi agzinla söylüyosun suclu abim diye.. demekki bi bildigi var abinin kirk yillik kardesini taniyoki ezdirmiyo geline

O zaman şey yapın sperm bankasından alın kocanızı olmadı yetimhanelerden. Ya da böyle toprağa ekin falan belki ot gibi çıkar ailesi olmadan.
Aaa siz öyle mi yaptıniz nasıl memnun musunuz peki?

Yoo bir şey anlatmadı hepimizn içinde kafasına şeker attı sonra onu yerden al cabuk diye bağırdı. Ya da resim çekilirken alnın büyük çıkıyor offf diye sinirlendi. çekti gitti
Bakın yine de karisamazsiniz.. buna müdahale etcek kisi abinizdir siz degil. Bilemezsinizki atiyorum belki abiniz gelmeden önce cok kirici bisey yapti gelin de o sekilde hıncıni alıyordu.. ic yuzunu bilemezsiniz bilseniz bile karisamazsiniz. Evlilik iki kisilik bisey.

O da annesine gereksiz düşkün erkekler yüzünden oluyor aslında bi bakıma. Sizi de anladım ben haklı taraflarınız var elbet ama genele vuracak olursak sanki çoğunluk erkeklerden kaynaklı gibi ya da ben hemcinslerimi tutuyorum

yıl olmuş 2020 bende sizin hikâyenize inanmıyorum...gelini de dinlemek lazım... iyi mi??

Y
Yok ben ailesinden aldım onun için keşke olmasalar diye koparmaya çalışmadım
Braaavaaa bunun için herhangi bir ödül aldınız mı?
Eğer almadıysanız ben takdim edeyim yılın en iyi gelini ödülü

Ben sperm bankası araştırayım biraz. Peki şey mi sadece sperm vericekler onu evde büyütüp kocaya mı dönüştürcez

Gercekten öyle belki söylediklernde hakli ama cok fazla yüz göz oldugu icin kendi suclu su an.. mesafe mesafe mesafe bunu bilir bunu söylerim. Mesafe candir.
Kesinlikle öyle. Herkes az çok bir şeyler yaşıyor ama olgun ve mesafeli davranmak en önemli olan. Sonuçta bu tür davranışlarda bulununca gelin huylarından vazgeçmeyecek

Ona karışmadık sustuk zaten. Ama bayramda bile gelm inanırsanız neden olmasın vazgeçmeyin yeter ki

Kesinlikle öyle. Herkes az çok bir şeyler yaşıyor ama olgun ve mesafeli davranmak en önemli olan. Sonuçta bu tür davranışlarda bulununca gelin huylarından vazgeçmeyecek
Gelin eşini bireysel olarak değerlendirir yanında eşantiyon gibi görümce kayınvalide istemez, her şeye müdahil bir ailesi varsa da uzak durmak için elinden geleni yaPar. Erkeğin ailesi ise biz daha ölmedik burdayiz mesajı germek ister durur gereksiz yere. Çatışma burada başlar genellikle.
Konu sahibi bunu alıntılayıp münakaşaya girme benimle ben tamamen alıntı yaptığım üye ile latife etmek amaclı yazıyorum bak bunu

Ona karışmadık sustuk zaten. Ama bayramda bile gelm
inanırsanız neden olmasın vazgeçmeyin yeter ki
Ya hanım efendi kimse gelmek zorunda degil gelmesin. O gelin sadece. Imza attı diye sizin ablaniz olmadi birdenbire..
Abinizi cagirin abinizle bulusun o zaman da. Ha abiniz gelmezse de o zaman abinize kizin. Ki bence yine kizamazsiniz ister gelir ister gelmez gerçekten belli bi yastan sonra insan kendi kabuguna cekilmek istiyo.

Ona karışmadık sustuk zaten. Ama bayramda bile gelm
inanırsanız neden olmasın vazgeçmeyin yeter ki
Alemsiniz cidden bu arada şaka bi yana kadınla erkeğin ailesi arasında erkek denge kurmalı çünkü kadın doğrudan tanımıyor erkek sayesinde hayatına girmiş oluyor bu kişiler dolayısı ile birbirileriyle iletişiminde kılavuzluk edecek olan erkek olmalı demek istedim ben. Tabi siz her bakımdan yetersiz gördüğünüz gelinlerin kv ve görünce ile tatsızlık yaşamasına şiddetle karşısınız ama benim mesajımı alıntılayıp o zaman sperm bankasından alın ya da ekin sulayın ailesi olmasın şeklinde bir atıfta bulunmanız(ne kadar yersiz ayrıca) size cevap vermemi gerektirdi yoksa ben evli(üstelik ailesi var inanır mısınız) bir kadınım

Ya ben anlamıyorum zaten bu görümcelik kaynanalık olayını bende görümceyim ama zerre müdahil olmam hiç bir şeye. Adam evlendi yeni bir ailesi var bunu idrak etmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…