- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
Kadının kadını öldürdüğü, parçalara ayırdığı, gömdüğü, dövdüğü alışılagelmiş bir durum değil yani kadının kadına yaptığının daha kötüsünü erkek kadına yapıyor hem de çok kolay yapıyor bu ülkede çünkü caydırıcı bir şey yok.İşin özüne bakarsak evlilik temelinin bozulmasinda en buyuk etken yine bizler oluyoruz maalesef
Bakin herkesin sorunu kaynanasi ile gorumcesi ile eltisi ile nedense basrolde hep kadinlar var kadinin kadina yaptığı kötülüğü erkekler bile kadına yapmiyor maalesef
Yoo bir şey anlatmadı hepimizn içinde kafasına şeker attı sonra onu yerden al cabuk diye bağırdı. Ya da resim çekilirken alnın büyük çıkıyor offf diye sinirlendi. çekti gittiO sizin samimiyetinize güvenerek abinizle ilgili sorunlari size anlatmis siz de cocuk gibi baslamissiniz abimi bana kötülüyo diye...
Siz orda evet yenge ya valla bekarken de böyleydi bu diye falan sakaya vursaydiniz hem ona karsi kin gütmezdiniz hem de onlar barisinca abiniz de daha bi saygi gosterirdi size.
Benim esim kvme kizinca hep esime kizarim onlar ailen saygili ol diye. Ama nedense benime ilgili bi mesele olunca kv biricik oglunu tutar. Yani bu isler böyle olmaz maalesef.
O zaman abinle olan meselene gelini karistirmicaksin kendi agzinla söylüyosun suclu abim diye.. demekki bi bildigi var abinin kirk yillik kardesini taniyoki ezdirmiyo gelineAsıl sorun erkeklerde. Bak ben bir kız olarak aileme saygısızlık edecek erkeği boğarım. Ama asla ailemin de eşimi ezmesine müsade etmem.
Bu durumda da abim olacak insan bizi edirdi ve 4 yılın sonunda ben de onları hurda yaptım.
Aaa siz öyle mi yaptıniz nasıl memnun musunuz peki?O zaman şey yapın sperm bankasından alın kocanızı olmadı yetimhanelerden. Ya da böyle toprağa ekin falan belki ot gibi çıkar ailesi olmadan.
Yok ben ailesinden aldım onun için keşke olmasalar diye koparmaya çalışmadımAaa siz öyle mi yaptıniz nasıl memnun musunuz peki?
Bakın yine de karisamazsiniz.. buna müdahale etcek kisi abinizdir siz degil. Bilemezsinizki atiyorum belki abiniz gelmeden önce cok kirici bisey yapti gelin de o sekilde hıncıni alıyordu.. ic yuzunu bilemezsiniz bilseniz bile karisamazsiniz. Evlilik iki kisilik bisey.Yoo bir şey anlatmadı hepimizn içinde kafasına şeker attı sonra onu yerden al cabuk diye bağırdı. Ya da resim çekilirken alnın büyük çıkıyor offf diye sinirlendi. çekti gitti
O da annesine gereksiz düşkün erkekler yüzünden oluyor aslında bi bakıma. Sizi de anladım ben haklı taraflarınız var elbet ama genele vuracak olursak sanki çoğunluk erkeklerden kaynaklı gibi ya da ben hemcinslerimi tutuyorumAyni yere çıkıyoruz bacim oyle yada boyle ayni durumu eslerimizde yasiyor benim burda soylemek istedigim sikintilara bak kaynanam soyle gorumcem boyle eltim boyle erkeklerin yuzde 80 nide kaynana sevmez hepmi tesaduf neden sorunlar hep kadin odakli
Gercekten öyle belki söylediklernde hakli ama cok fazla yüz göz oldugu icin kendi suclu su an.. mesafe mesafe mesafe bunu bilir bunu söylerim. Mesafe candir.Haklıyken haksız konuma nasıl düşülür bkz:
yıl olmuş 2020 bende sizin hikâyenize inanmıyorum...gelini de dinlemek lazım... iyi mi??Yıl olmuş 2020. Ben artık öyle mağdur gelin hikayelerine falan pek inanmıyorum. Vardır ama erkek aileleri kadar mağduriyet de yaşanmıyordur. Ben de evliyim kayınvalideme gidince hizmet etmiyor hizmet görüyorum. Birbirimize çok derin bir sevgi beslemeyiz ama saygımız muhabbetimiz vardır. Eşimi asla kıskanmam gelirler giderler hiç sıkıntı olmaz. Torunlarını severler. Onlar mutlu ben mutlu bu kadar basit. Sıkıntım olursa o an yüzlerine söyer hallederim eşime asla olayları taşımam. Görümcem de var onunla da ilişkim aynı.
Bizim de gelinimiz var. Evlenene kadar da ilk zamanlar da abartılı bir şekilde mutlu etmek için çaba gösterdik hürmet ettik. Bizim yanımıza abime hakaretler ederdi içimize atardık. Evlendiği gün abinizi artık zor görürsünüz dedi güldü. Geliyorlar annem 5 çeşit yemek yapıyor tabağa tiksinerek bakıyor. Annemin yemekleri yağlıymış da bilmem ne gitmiş abime beni lokantaya götür diyor. Abim bana sarılmamalıymiş falan. Öyle de oldu. Abim zaten vefasızdır. Ne derse dinliyor. Şimdi torunları oldu bayramda bile getirmediler. Ne yaptım açtım ağzımı yumdum gözümü. Abimin kirli çamaşırlarına kadar döktüm alın uğraşın hadi. Sildim attım ikisini de. He şimdi yuva bozmaya çalışan görümce damgası mı yerim ne yersem yerim. Insanların damarına basar ailelerinden koparırsanız erkekler de vefasızlık ederse olmaz olsun öyle yuva. Annem bana kızdı babam bana kızdı ama öyle mutluyum ki. Vefasızlık da can yakmak da böyle olur. Böyle erkek evlat da olmaz olsun böyle eş de. Kan bağına da soyuna da sopuna da...
Braaavaaa bunun için herhangi bir ödül aldınız mı?Y
Yok ben ailesinden aldım onun için keşke olmasalar diye koparmaya çalışmadım
Kesinlikle öyle. Herkes az çok bir şeyler yaşıyor ama olgun ve mesafeli davranmak en önemli olan. Sonuçta bu tür davranışlarda bulununca gelin huylarından vazgeçmeyecekGercekten öyle belki söylediklernde hakli ama cok fazla yüz göz oldugu icin kendi suclu su an.. mesafe mesafe mesafe bunu bilir bunu söylerim. Mesafe candir.
Maske hijyen mesafeGercekten öyle belki söylediklernde hakli ama cok fazla yüz göz oldugu icin kendi suclu su an.. mesafe mesafe mesafe bunu bilir bunu söylerim. Mesafe candir.
Ona karışmadık sustuk zaten. Ama bayramda bile gelmBakın yine de karisamazsiniz.. buna müdahale etcek kisi abinizdir siz degil. Bilemezsinizki atiyorum belki abiniz gelmeden önce cok kirici bisey yapti gelin de o sekilde hıncıni alıyordu.. ic yuzunu bilemezsiniz bilseniz bile karisamazsiniz. Evlilik iki kisilik bisey.
inanırsanız neden olmasın vazgeçmeyin yeter kiBraaavaaa bunun için herhangi bir ödül aldınız mı?
Eğer almadıysanız ben takdim edeyim yılın en iyi gelini ödülü
Ben sperm bankası araştırayım biraz. Peki şey mi sadece sperm vericekler onu evde büyütüp kocaya mı dönüştürcez
Hem fiziksel hem maneviMaske hijyen mesafe
Gelin eşini bireysel olarak değerlendirir yanında eşantiyon gibi görümce kayınvalide istemez, her şeye müdahil bir ailesi varsa da uzak durmak için elinden geleni yaPar. Erkeğin ailesi ise biz daha ölmedik burdayiz mesajı germek ister durur gereksiz yere. Çatışma burada başlar genellikle.Kesinlikle öyle. Herkes az çok bir şeyler yaşıyor ama olgun ve mesafeli davranmak en önemli olan. Sonuçta bu tür davranışlarda bulununca gelin huylarından vazgeçmeyecek
Ya hanım efendi kimse gelmek zorunda degil gelmesin. O gelin sadece. Imza attı diye sizin ablaniz olmadi birdenbire..Ona karışmadık sustuk zaten. Ama bayramda bile gelm
inanırsanız neden olmasın vazgeçmeyin yeter ki
Alemsiniz cidden bu arada şaka bi yana kadınla erkeğin ailesi arasında erkek denge kurmalı çünkü kadın doğrudan tanımıyor erkek sayesinde hayatına girmiş oluyor bu kişiler dolayısı ile birbirileriyle iletişiminde kılavuzluk edecek olan erkek olmalı demek istedim ben. Tabi siz her bakımdan yetersiz gördüğünüz gelinlerin kv ve görünce ile tatsızlık yaşamasına şiddetle karşısınız ama benim mesajımı alıntılayıp o zaman sperm bankasından alın ya da ekin sulayın ailesi olmasın şeklinde bir atıfta bulunmanız(ne kadar yersiz ayrıca) size cevap vermemi gerektirdi yoksa ben evli(üstelik ailesi var inanır mısınız) bir kadınımOna karışmadık sustuk zaten. Ama bayramda bile gelm
inanırsanız neden olmasın vazgeçmeyin yeter ki
Ya ben anlamıyorum zaten bu görümcelik kaynanalık olayınıGelin eşini bireysel olarak değerlendirir yanında eşantiyon gibi görümce kayınvalide istemez, her şeye müdahil bir ailesi varsa da uzak durmak için elinden geleni yaPar. Erkeğin ailesi ise biz daha ölmedik burdayiz mesajı germek ister durur gereksiz yere. Çatışma burada başlar genellikle.
Konu sahibi bunu alıntılayıp münakaşaya girme benimle ben tamamen alıntı yaptığım üye ile latife etmek amaclı yazıyorum bak bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?