gelinler neden görümceler tarafından sevilmezler ???

minikkedicik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
825
4
96
Antalya
görümcemle asla ciddi probllemlerimiz olmadı
ancak onun şakayla karışık laflarına kırılıyorum bazen .
neden kabullenmiyolar bizi acaba???
görümcesi böyle olan buyursun

Aha bak buda gelin kaynana problemnin bir boy küçüğü. Benim görümcemde beni nedense sevmedi, hoş artık hiçbi halt yapamaz bana. Ama benim bir yengem var, abin mi yengen mi deseler yengem derim. z ablam olsa bu kadar olur. En byük desteğim, sırdaşımdr. Ne konuşursak konuşalım hiçkimseye anlatmaz. Benim yengem bir melektir. Ama doğruya doğru abimi de tanıyorum, dört dörtlük mükemmel bir adam değil, yengeme neler yaşattığını tahmin ediyorum. Çok kötü değildir abim esasında ama ne bileyim ben gene de yengem bir tanedir bu dünyada.

Ben de hiç anlamam görümceler neden gelinleri sevmez. Hadi kaynanayı anlarımda onlara ne oluyorsa.

Küçük kaynanalar. :) Tüm görümceler için bu geçerli değil ama. Ablamın bir görümcesi var ablamla benden daha iyi anlaşırlar. Ablamın kayınvalidesi oğullarını parmağında oynatmayı çok sever, Allahtan oğulları uymuyor ona. Eniştemin yanında ablamı öper sarılır ablam odadan çıkınca biz odada olsak dahi başlar ablamın arkasından konuşmaya. Ama kendi kızı hemen savunmaya geçer yengesini(ablamı yani)
Anne sen çok kötü kalplisin senin yengelerime yaptıkların hep benden çıkıyor bir de hacca gidip geldin hala yalan söylüyorsun diye kızar annesine.

Benim de acaip bir görümcem var bir tuhaftır. Abisinin evinde yani bizim evimizde söz sahibi olmak ister telefona açar abisine saçma sapan konuşur abisi de azarlar kapatır suratına telefonu ben ise hiç muhatap olmuyorum. Çeşit çeşit insan var işte

Aynen benim ablamla görümcesi de öyleler. Ben de kardeşim gibi severim onu. Herşeyini anlatır ablama. Küçükken ablamda kalırdık bazen, ablam eniştemi annesinin evine postalardı sabahlara kadar sohbet ederdik. Yurt dışından izne geldiklerinde iznini annesinin evinde değil ablamın evinde geçirirler eşiyle, beraber tatile giderler. Nazar değmesin

Benim görümcem iyidir çok şükür, karışmaz herşeye. Kayınvalidemle ilgili çok takılır hatta bana, dalga geçer. Kaynanan öyle, böyle diye. Allah bozmaz inş.
Sorun yine erkek kardeşi çok sahiplenmekten ve erkeğe yüklenen rolden kaynaklanıyor işte. El kızı mantığı malesef.

büyük görümcemle çok şükür iyiyiz.abla kardeş gibiyiz(Allah bozmasın).küçük görümcemle aynı yaştayız.onla pek diyaloğumuz yok.çok kıskançlık yapar.

Kesinlikle nazar değmesin. Allah böyle insanlar, böyle ilişkiler versin hepimize.

AMİİİN. Kimsenin evliliğinde 3. şahıslar yüüznden huzursuzluk olmasın. Ben üzülüyorum ya abisinin yengesinin özellikle yeğenlerinin huzurunu kaçıran insanların yaptıklarını duyduğumda. Hlabuki kaç günlük dünya değer mi insanların özellikle kendi kanından olan insanların huzurunu kaçırmaya. Bir insan da Allah korkusu olacak.

benimde üç görümcem var hepsi birbirinden iyidir çok severim benim ablam yok onlar benim gerçek ablam gibidir ALLAH onlardan razı olsun ama iyilik iki taraflıdır ben evlendiğim zamandan bu zamana onları bir kere kırmadım incitmedim saygıda asla kusur etmem bütün mesele seviyeyi ayarlamak kayınvalidem ve rahmetli kayınpederimlede bir tek sorun yaşamadım çünkü onlarıda kendi annemden ayırmadım tabi onlarda seviyeli insanlar bu da bir şans kader ALLAHım herkese böyle aile versin içinde benim çocuklarımada aile çok önemli

benim de görümcelerimle ilgili bir problemim yok. ikisini de çok severim. bildiğim kadarıyla onlar tarafından da seviliyorum. her şey karşılıklı tabii

ne güzel keşke herkes sizin gibi art niyetsiz yaklaşsa gelinlere

Eeee kızlar buradaki her gelin görümcsi tarafından seviliyor. Bir tek ben mi sevilmiyormuşum? Benim de neden sevilmediğimi anlamama gerek kalmadı artık, ortada ne evlilik, ne geli ne görümce kalmadı. Ne yapayım, allah tüm sevilmeyen gelinlere sevgi dolu görümceler versin. Benim uykum geldi kızlar iyigeceler... Yarın için hepiniz bana dua edin olur mu? Yeni hayatımın ilk adımın atıyorum yarın, yeni şehrime ev kiralamaya gidiyorum. Dua edin d allah gönlüme ve keseme göre bir ev çıkarsın karşıma. ıyi geceler...

ne güzel keşke herkes sizin gibi art niyetsiz yaklaşsa gelinlere

9 senelik evliliğim boyunca hem kaynanamdan hem de görümcemden çektim. Gelinim ya, el kızı dendi, İzmir kızı diye neyimi gördülerse küçümsemeye kalktılar, hatta artık dokunmadığı için heryerde söylüyorum, gelin kısır diye dedikodmu bile yaptılar. Ne eçti ellerine bilmiyorum? Ben ne yapmıştım onlara bilmiyorum? Şimdi boşandık eşimle, ne isterse yapsınlar, artık benden uzak cehenneme direk olsunlar....

bizimkide öle azarlayacak yer arar abisini .sinir eder beni

büyük görümcemle çok şükür iyiyiz.abla kardeş gibiyiz(Allah bozmasın).küçük görümcemle aynı yaştayız.onla pek diyaloğumuz yok.çok kıskançlık yapar.

diyalog olmaz bizdede fazla.isterki hep ben anlatim ben konuşim.
pek bi ağırdan alır kendini .
bende konuşmuyorum artık
hep ben hep ben amaaaan bıktım valla

bizimkide öle azarlayacak yer arar abisini .sinir eder beni

Zaten bu tip insanlar anlaşılmaz yaşanır... Kendinizi üzmeyin, eşinizle aranıza girip sorun çıkarmasına fırsat vermeyin, tabi sizden çok eşinizin fırsat vermemesi gerekiyor, bırakın konuşup dursun. Sonuçda kendi çenesi yorulacak, sizinki değil di mi kızlar?

herkes ettiğini çeker bacım
bu dünyanın öbür dünyası da var

o huyu yok işte.arabozucu herşeye karışan tiplerden değil.
sadece eşimi azarlar.bana şaka yapar can sıkıcı .okadar.
ben cevap bile vermiyorum artık konuşsun

herkes ettiğini çeker bacım
bu dünyanın öbür dünyası da var

O yüzden umrumda değil... Verilmiş sadakam varmış kurtuldum diyorum. Kolay olmadı ama bu noktaya eşim yüzünden geldik... Ve bitti... Şimdi yorgan gitti kavga bitti.... Gerisi de beni ilgilendirmiyor.... Rahat olun, aldırmayın, sizin aldırmaz tavırlarınız onu daha da delirtecek ve gerçek yüzü ortaya çıkacaktır. Bırakın abi kardeş kapışsınlar... Hep geli görümce tartışması mı olacak, haydi ringi abi ve bacılara bırakalım kızlar....

mesela o gün eşim bşey istedi kardeşinden.
o da gülerek aaa ben niye yapacakmışım karın var o yapsın bana mı kaldı dedi
eşim şokta...
bende güldüm geçtim napim...ama enaz eşim kadar bozuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…