- Konu Sahibi minikkedicik
-
Aha bak buda gelin kaynana problemnin bir boy küçüğü. Benim görümcemde beni nedense sevmedi, hoş artık hiçbi halt yapamaz bana. Ama benim bir yengem var, abin mi yengen mi deseler yengem derim. z ablam olsa bu kadar olur. En byük desteğim, sırdaşımdr. Ne konuşursak konuşalım hiçkimseye anlatmaz. Benim yengem bir melektir. Ama doğruya doğru abimi de tanıyorum, dört dörtlük mükemmel bir adam değil, yengeme neler yaşattığını tahmin ediyorum. Çok kötü değildir abim esasında ama ne bileyim ben gene de yengem bir tanedir bu dünyada.
Kesinlikle nazar değmesin. Allah böyle insanlar, böyle ilişkiler versin hepimize.
Aha bak buda gelin kaynana problemnin bir boy küçüğü. Benim görümcemde beni nedense sevmedi, hoş artık hiçbi halt yapamaz bana. Ama benim bir yengem var, abin mi yengen mi deseler yengem derim. z ablam olsa bu kadar olur. En byük desteğim, sırdaşımdr. Ne konuşursak konuşalım hiçkimseye anlatmaz. Benim yengem bir melektir. Ama doğruya doğru abimi de tanıyorum, dört dörtlük mükemmel bir adam değil, yengeme neler yaşattığını tahmin ediyorum. Çok kötü değildir abim esasında ama ne bileyim ben gene de yengem bir tanedir bu dünyada.
ne güzel keşke herkes sizin gibi art niyetsiz yaklaşsa gelinlere
Ben de hiç anlamam görümceler neden gelinleri sevmez. Hadi kaynanayı anlarımda onlara ne oluyorsa.
Küçük kaynanalar. :) Tüm görümceler için bu geçerli değil ama. Ablamın bir görümcesi var ablamla benden daha iyi anlaşırlar. Ablamın kayınvalidesi oğullarını parmağında oynatmayı çok sever, Allahtan oğulları uymuyor ona. Eniştemin yanında ablamı öper sarılır ablam odadan çıkınca biz odada olsak dahi başlar ablamın arkasından konuşmaya. Ama kendi kızı hemen savunmaya geçer yengesini(ablamı yani)
Anne sen çok kötü kalplisin senin yengelerime yaptıkların hep benden çıkıyor bir de hacca gidip geldin hala yalan söylüyorsun diye kızar annesine.
Benim de acaip bir görümcem var bir tuhaftır. Abisinin evinde yani bizim evimizde söz sahibi olmak ister telefona açar abisine saçma sapan konuşur abisi de azarlar kapatır suratına telefonu ben ise hiç muhatap olmuyorum. Çeşit çeşit insan var işte
büyük görümcemle çok şükür iyiyiz.abla kardeş gibiyiz(Allah bozmasın).küçük görümcemle aynı yaştayız.onla pek diyaloğumuz yok.çok kıskançlık yapar.
bizimkide öle azarlayacak yer arar abisini .sinir eder beni
9 senelik evliliğim boyunca hem kaynanamdan hem de görümcemden çektim. Gelinim ya, el kızı dendi, İzmir kızı diye neyimi gördülerse küçümsemeye kalktılar, hatta artık dokunmadığı için heryerde söylüyorum, gelin kısır diye dedikodmu bile yaptılar. Ne eçti ellerine bilmiyorum? Ben ne yapmıştım onlara bilmiyorum? Şimdi boşandık eşimle, ne isterse yapsınlar, artık benden uzak cehenneme direk olsunlar....
Zaten bu tip insanlar anlaşılmaz yaşanır... Kendinizi üzmeyin, eşinizle aranıza girip sorun çıkarmasına fırsat vermeyin, tabi sizden çok eşinizin fırsat vermemesi gerekiyor, bırakın konuşup dursun. Sonuçda kendi çenesi yorulacak, sizinki değil di mi kızlar?
herkes ettiğini çeker bacım
bu dünyanın öbür dünyası da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?