gelinler neden görümceler tarafından sevilmezler ???

bir görümce olarak söylüyorum bir tane gelinimiz var ve çokta severimde ama kızarım da gereksiz tripleri , bazen eleştirileri olur bide evli olduğum için her lafından biri sen çıktın artık bu aileden olur bende kızarım ama bir şey söylememde bazen tüm dertlerimi sadece ona anlatırım her türlü destekçimdir iyisiyle kötüsüyle severim onu...
ama gelinimiz varken ve ben yorgunken abimin sürekli, benden bişey istemesi sinirimi bozardı bu da bir gerçek yani eşine güzellikle der bana sıra gelince höd höd gelde sinir olma yani, sorun gelinlerle değil bence ne şekilde davranmasını bilmeyen abiler veya erkek kardeşlerde ...
birde biz kadınlar evlendik ya benim kocam diye sahipleniveriyoruz hemen sanki kocalar ortalık malıydı kimsesizdi geçmişi ailesi yoktu , şunu yapsın, söyle desin, beni savunsun etsin , ailesi bir kenara atsın ama öyle olmuyor işte o ....
ben bugün eşim için aileme sırtımı dönmem ve ondanda asla bu kadar buyuk fedakarlık beklemem o benim ailemi idare edecek bende onunkini bu kadar basit.

evime gelmek istemezse çocuğu getir göreyim derse ki durum böyle olacak gibi
Halasi sonuçta görmek ister kendi kardeşin nasıl görmek isterse oda ister. Eğer görmek isterse eşiniz götürür getirir arada sırada.

benle zaten konuşmuyor. çocuğu getir diye eşime söylerler.
Eşine de benim olmadığım yerde çocuğumun işi ne? Çocuğumu küslüklerine alet edemem. Bizim ilişkimiz başka hala yeğenin ilişkisi başka görmek istiyorsa eve gelsin diyeceksin canım zor mu bunları demek? Verme bebişini daha küçük sensin birkaç saat bile olsa bi yere yollamamalısın o ne saçmalık

Benim yazdigimdan yanlis sonuc cikarip tepki vermissiniz..

Ben gorumceler hakli yada naparlarsa yapsin iyi gecinin mi yazdim?

Herkes haddini ve durmasi gereken yeri bilmeli ,sevmesede saygi duyulmali dedim.
Sizin gorumceniz ne haddini bilmis ne saygi gostermis...

daha görümce bile sayılmaz ama benim sevgilimin kız kardeşi beni şimdiden sevmiyo.
aman sevmezsen sevme sen de ona gülerek laf sok haddini bilsin

Belki de bazı gelinler önyargılı, birbirini doldurarak, kendisine Prenses muamelesi yapılmasını bekleyerek gidiyordur.
Herkes burda tek taraflı anlatıyor. Bana altın almadılar, gittim hastayım deyip odasından çıkmadılar, bana böyle demediler. Ne bekliyorsun? Hasta da olsa sen geldin diye kırmızı halı mı sersin, sana altınlar mı serpsin.. Çok kendini bir şey sanan da var velhasıl.
Diğer yanda nasılsa gelin ezelim diye kıskançca, kardeşinin nişanlısına yaptığını kıskanan manyakça insanlar var.
Herkes yerini haddini bildikçe, erkek dengeyi korudukça sorun çıkmayacaktır.
Erkekler bir anda nişanlı manyağı ailesini yok sayan tipler de olabiliyor.

Ben yengeme bu yasıma kadar tek kelıme etmedım Ama Allah var yukarıda cok kotu davranısı gerçekten hak ediyor.. Ben de yeğenlerim hatrına Halalarını kötü tanıımasınlar dıye kötü cevap vermıyorum.Hak ettikleri gibi muamele göstersem varya..

Bazı görümceleri de anlıyorum yani..Benım sansıma görümcelerim bir melek.. Düğün zamanı ablam bana görümcelik yaptı bir nevi, onlar benım ablam gibiydi.. Haklarını helal ederler inşalllah..

hayır sakın yanlış anlamayın beni.. sadece paylaşmak istedim ne yapabilirim diye

Benim yok ama bazen olsaydı bi tane iyi olurdu diyordum
Yorumları okuyunca vazgeçtim düşüncemden

hayır sakın yanlış anlamayın beni.. sadece paylaşmak istedim ne yapabilirim diye
Ok anladim.

Allah yardimciniz olsun..
Kiskaniyor sizi belli ama ,insan abisini karisindan ve yegenini annesinden neden kiskanir anlamiyorum. Cok var boyle hasta ruhlu insanlardan.. esinizin tutumu onemli destek oluyorsa size takmayin kafaniza o care bulsun bu duruma

Tek çocuk eşim ama onunda zorlukları var ya [/
çok şükür eşim Yanımda. Aslında çook zeki bir kız üniversiteyi 2.le bitirmiş iş hayatında başarılı niye böyle anlamıyorum.. Eşim onlara da yumuşak davranıyor tepkili değil onlarada banada..

Ben de iki tane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…