- Konu Sahibi minikkedicik
-
Ama görümcelerde genel bu sorun var, yapıcı olan çokta görümce var.
Gelin köpekse görümce melekte olsa yaranamz oda ayrı bir bakış açısı.
Ama görümcelerin içinde bir şeytan yaşıyorsa onuda hiç kimse iyi yapamaz.
O şeytanla etrafı yakar tutuşturur !!![/QUOTE]
aynen güzelim ben ne kaar iyi olursam olayım ne gelinimize nede görümceme yaranamıyorum. aileler herşeyi onlara yapıyor bize bir iğne almıyorlar ama yok yok bir güler yüz istiyoruz oda yok.
benimde bire bir sorunum yok
ama kıskandığını hissediyorum
kız nişanlandı acayip değişti
şimdi yüzümüze bakmıyor
kolaymı koca adayı buldu.
benimde görümcen fena değildir aydayılda bi görüşürüz ama bi sorunumuz yok ama kızlar onun bi görümceleri var tam bi canavarlar(tam tamına 5 taneler) hepside birbirinden pislikler benim görümcem temmuzda evlendi düğün alışverişine gitmiştik anam bunlar bi başladı yok gelinliğin modelini biz seçicez senin beğendiğini biz beğenmeyiz yok çiçeği böyle olsun duvağı böyle olsun görümcemde bişey diyemiyo hemen devreye girdim bunları söyleyen görümcesi 35 yaşında daha bekar bende dedim bu onun düğünü bırakında o beğensin senin düğünün olursa sende kendi gelinliğine beğenirsin artık bunları dedim kadın resmen morardı :roflol::roflol:
Desene bundan sonra bir de senin bu sözlerin için görümcene bubi tuzakları kuracaklar. :1ninca:
Offf 5 tane birbirinden beter görümce. Allah ona yardım etsin.
benimde görümcen fena değildir aydayılda bi görüşürüz ama bi sorunumuz yok ama kızlar onun bi görümceleri var tam bi canavarlar(tam tamına 5 taneler) hepside birbirinden pislikler benim görümcem temmuzda evlendi düğün alışverişine gitmiştik anam bunlar bi başladı yok gelinliğin modelini biz seçicez senin beğendiğini biz beğenmeyiz yok çiçeği böyle olsun duvağı böyle olsun görümcemde bişey diyemiyo hemen devreye girdim bunları söyleyen görümcesi 35 yaşında daha bekar bende dedim bu onun düğünü bırakında o beğensin senin düğünün olursa sende kendi gelinliğine beğenirsin artık bunları dedim kadın resmen morardı :roflol::roflol:
Demek ki iş kocada bitiyor. Siz istediğiniz kadar yırtın kendinizi koca eşini savunmuyorsa görümce daha da atağa kalkar. Eşim kız kardeşinin ne olduğunu bildiği için hemen azarlar o da süt dökmüş kedi gibi olur ama abiiiiiiii der kalır zemuszemusyok görümceminde canına tak etti artık kocasına ya şunları durdur yada boşanalım dedi kocasıda tamam dedi şimdi 5 taneside süt dökmüş kedi gibiler tık bile diyemiyolor :roflol::roflol:
Anlamaya çalışmayın anlayamazsınııııız. Anlamanız için beyninizin onların ki gibi çalışması gerekiyor.
Ama gün olur devran döner kendileri de gelin oluuur, kendilerinden daha beterleri ile karşılaşırlar.
Abisini çok seven abisinin mutlu olmasını isteyen kardeş herşeye burnunu sokmaz bunu bilir bunu söylerim.
yok görümceminde canına tak etti artık kocasına ya şunları durdur yada boşanalım dedi kocasıda tamam dedi şimdi 5 taneside süt dökmüş kedi gibiler tık bile diyemiyolor :roflol::roflol:
bizim gelinimiz var......dolasıyla görümce oluyorum hehheh
onlar mutlu olsunlarda huzurlu olsunlar iyi haberlerini alalım
ne iç işlerinie ne dış işlerine ne ben ne annem hiç karışmadık....bizene kendi hayatları kendi düzenleri....
biz böyle yaptıkça saygı gördük saygı gördükce arada sevgi oldu....
ne gelinimiz bize karşı nede bizim ve özellikle benim saygısızlıgım kırıcı bir lafım oldu....
sorun olur bir şey olur arada kalırım diye bazen sustum bazen görmezden geldim
hiç bir zamanda senin hatan şu yada başka tarzda hatır kırıcak bir laf etmedim....arkadaş gibi olduk öylede devam ediyor...
sonuçta benim abim olmasa el kızıda gelmezdi. dimi...
nasıl bizlerde bir gün evleniceksek kaynana yada görümcemiz olcaksa bana yapılmasını istemedigim bir şeyi ben başkasına yapmam yapmamam...
seni çok iyi anlıyorum benim kayınvalidem geline kaynanaya eltiye hep tepkilidir.aynen güzelim ben ne kaar iyi olursam olayım ne gelinimize nede görümceme yaranamıyorum. aileler herşeyi onlara yapıyor bize bir iğne almıyorlar ama yok yok bir güler yüz istiyoruz oda yok.
Son cümleye içtenlikle katılıyorumAnlamaya çalışmayın anlayamazsınııııız. Anlamanız için beyninizin onların ki gibi çalışması gerekiyor.
Ama gün olur devran döner kendileri de gelin oluuur, kendilerinden daha beterleri ile karşılaşırlar.
Abisini çok seven abisinin mutlu olmasını isteyen kardeş herşeye burnunu sokmaz bunu bilir bunu söylerim.
Demek ki iş kocada bitiyor. Siz istediğiniz kadar yırtın kendinizi koca eşini savunmuyorsa görümce daha da atağa kalkar. Eşim kız kardeşinin ne olduğunu bildiği için hemen azarlar o da süt dökmüş kedi gibi olur ama abiiiiiiii der kalır zemuszemus
bizim gelinimiz var......dolasıyla görümce oluyorum hehheh
onlar mutlu olsunlarda huzurlu olsunlar iyi haberlerini alalım
ne iç işlerinie ne dış işlerine ne ben ne annem hiç karışmadık....bizene kendi hayatları kendi düzenleri....
biz böyle yaptıkça saygı gördük saygı gördükce arada sevgi oldu....
ne gelinimiz bize karşı nede bizim ve özellikle benim saygısızlıgım kırıcı bir lafım oldu....
sorun olur bir şey olur arada kalırım diye bazen sustum bazen görmezden geldim
hiç bir zamanda senin hatan şu yada başka tarzda hatır kırıcak bir laf etmedim....arkadaş gibi olduk öylede devam ediyor...
sonuçta benim abim olmasa el kızıda gelmezdi. dimi...
nasıl bizlerde bir gün evleniceksek kaynana yada görümcemiz olcaksa bana yapılmasını istemedigim bir şeyi ben başkasına yapmam yapmamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?