gelinler neden görümceler tarafından sevilmezler ???

bu tamamen kişilik bozukluğundan kaynaklanıyor. ben hem gelin hem görümce olarak iki tarafıda sevmiyorum. kıskanç fesat kişilerle anlaşamıyorum ben kıskanmıyorum onları neden kıskanıyorlar diye çok düşündüm. nedeni belliydi onlar hep hazıra konmuşlar aileler yardım etmiş. ama biz eşimle herşeyimizi kendimiz aldık. kendi ayakalrımız üzerinde durabilen bir çiftiz. herşey karşılıklıdır bizlere nasıl davranılırsa bizde öyle davranırız. anlaşma tek taraflı değildir.

benim 2 gorumcemle aram iyi degildir. bir defasinda kucuk gorumce ile tartisma yasadik ve agzina geleni soyledi. ve neden benden nerfret ettigini de soyledi.aynen sunlari soyledi: ben onun babasinin aldigi ehliyet ile geziyormusum arabayla, kardesi calisiyor ben yiyormusum, surekli annemin evine gidiyormusum, nerde pazar orda ben misim, annemle oglen oturmalarina gidiyormusum.............. hahahahahaah alin size bir gorumcenin agzindan neden gelin lerden nefret ettiklerinin sebebi. ne sacma deilmi, bende su an ona inat olsun diye bunlari daha cok yapiyorum orta yerinden catlasin adi yaratik kötükedihüso simdi onunla kusuz ama annemle ayni binada oturduklari icin beni surekli goruyor ve daha da catliyor kiskancliktan. 2 hafta once istanbula gittik esimle hafta sonu. oda bunu duymus dun oda gitmis istanbula:roflol:

Balımnur a katılıorum, kişiliği bozuksa sorunlar çok oluyor.
Geline eve girene dek hep kızlar pohpohlanmış, yeni bir kız i,stemiyorlar.
Çünkü şımartılamaıyorlar eskisi kadar.
Sonra anneyi babayı kardeşi çok güzel dolduruyor, tüm herşeyi mahvediyorlar.
ıstisnalar hariç.
Ama görümcelerde genel bu sorun var, yapıcı olan çokta görümce var.
Gelin köpekse görümce melekte olsa yaranamz oda ayrı bir bakış açısı.
Ama görümcelerin içinde bir şeytan yaşıyorsa onuda hiç kimse iyi yapamaz.
O şeytanla etrafı yakar tutuşturur !!!

benimde bire bir sorunum yok
ama kıskandığını hissediyorum
kız nişanlandı acayip değişti
şimdi yüzümüze bakmıyor
kolaymı koca adayı buldu.

Anlamaya çalışmayın anlayamazsınııııız. Anlamanız için beyninizin onların ki gibi çalışması gerekiyor.

Ama gün olur devran döner kendileri de gelin oluuur, kendilerinden daha beterleri ile karşılaşırlar.

Abisini çok seven abisinin mutlu olmasını isteyen kardeş herşeye burnunu sokmaz bunu bilir bunu söylerim.

benimde görümcen fena değildir aydayılda bi görüşürüz ama bi sorunumuz yok ama kızlar onun bi görümceleri var tam bi canavarlar(tam tamına 5 taneler) hepside birbirinden pislikler benim görümcem temmuzda evlendi düğün alışverişine gitmiştik anam bunlar bi başladı yok gelinliğin modelini biz seçicez senin beğendiğini biz beğenmeyiz yok çiçeği böyle olsun duvağı böyle olsun görümcemde bişey diyemiyo hemen devreye girdim bunları söyleyen görümcesi 35 yaşında daha bekar bende dedim bu onun düğünü bırakında o beğensin senin düğünün olursa sende kendi gelinliğine beğenirsin artık bunları dedim kadın resmen morardı :roflol::roflol:

Desene bundan sonra bir de senin bu sözlerin için görümcene bubi tuzakları kuracaklar. :1ninca:

Offf 5 tane birbirinden beter görümce. Allah ona yardım etsin.

Desene bundan sonra bir de senin bu sözlerin için görümcene bubi tuzakları kuracaklar. :1ninca:

Offf 5 tane birbirinden beter görümce. Allah ona yardım etsin.

yok görümceminde canına tak etti artık kocasına ya şunları durdur yada boşanalım dedi kocasıda tamam dedi şimdi 5 taneside süt dökmüş kedi gibiler tık bile diyemiyolor :roflol::roflol:

oofffff 5 tane mi dusunemiyorum bile sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

yok görümceminde canına tak etti artık kocasına ya şunları durdur yada boşanalım dedi kocasıda tamam dedi şimdi 5 taneside süt dökmüş kedi gibiler tık bile diyemiyolor :roflol::roflol:
Demek ki iş kocada bitiyor. Siz istediğiniz kadar yırtın kendinizi koca eşini savunmuyorsa görümce daha da atağa kalkar. Eşim kız kardeşinin ne olduğunu bildiği için hemen azarlar o da süt dökmüş kedi gibi olur ama abiiiiiiii der kalır zemuszemus

bence sihirli cümle bu..
abisini seven,gelin onun tepesine çıkmadıktan,haklarını taciz etmedikten sonra geçinmeye çalışır. insan çok sevdiği birinin üzülmesini,sıkıntıya girmesini neden istesin ki..

bir örnek vereyim; benim abim bekar,2miz de üni.deyken bir kız arkadası vardı.uzun bir ilişkiydi.tanışmıştık bizde..
kız bana karşı baştan beri tavırlıydı.. abim sırnaşıktır bana karşı..bir de ayrı şehirlerde okuyorduk,özlüyordu. sürekli yanaklarımı sıkıp,öperdi. bunun için triplere girerdi kız..çok detay verip baş ağrıtmayayım..
bir gun abım yemek almaya gitmişti dışarı.abımın fotolarına bakıyordum.ay ne iğrenç çıkmış abim burda dedim ve güldüm. kız bana bir çemkirdi.. sen kim oluyorsun da iğrenç diyorsun benim erkek arkadasıma.. hiçbir resimde çirkin çıkamaz o diye..aklımla kalmadım. ben şaka yapmıştım,senin sevgilinse benim de abim,onun hakkında kötü birşey demem ben dedim.
kaldı ki bizim ilişkimiz böyle kardeşimle..esprili.. yanında söylesem güler geçerdi..
başkası olsa dakikasında ispitler..ama kız tek çocuktu.belki de kardeş sevgisini anlayamıyor,ileride 3müz kardeş olunca anlar diye düşündüm.
ve ayrıldılar 2 sene oldu abim bu meseleyi hala bilmez.. söyleyip de niye üzeyim,huzurunu kaçırayım ki.. abimle iyiyse eşi benim için misyonunu yerine getiriyor demektir.kendi adıma pek birşey beklemeye hakkım oldğunu sanmıyorum

bizim gelinimiz var......dolasıyla görümce oluyorum hehheh

onlar mutlu olsunlarda huzurlu olsunlar iyi haberlerini alalım

ne iç işlerinie ne dış işlerine ne ben ne annem hiç karışmadık....bizene kendi hayatları kendi düzenleri....
biz böyle yaptıkça saygı gördük saygı gördükce arada sevgi oldu....

ne gelinimiz bize karşı nede bizim ve özellikle benim saygısızlıgım kırıcı bir lafım oldu....

sorun olur bir şey olur arada kalırım diye bazen sustum bazen görmezden geldim

hiç bir zamanda senin hatan şu yada başka tarzda hatır kırıcak bir laf etmedim....arkadaş gibi olduk öylede devam ediyor...

sonuçta benim abim olmasa el kızıda gelmezdi. dimi...
nasıl bizlerde bir gün evleniceksek kaynana yada görümcemiz olcaksa bana yapılmasını istemedigim bir şeyi ben başkasına yapmam yapmamam...

olay budur...

aynen güzelim ben ne kaar iyi olursam olayım ne gelinimize nede görümceme yaranamıyorum. aileler herşeyi onlara yapıyor bize bir iğne almıyorlar ama yok yok bir güler yüz istiyoruz oda yok.
seni çok iyi anlıyorum benim kayınvalidem geline kaynanaya eltiye hep tepkilidir.
Anlamıştım başta ama bana öyle geldi galiba diyodum.
Ama nişanlandıktan sonra gerçekten doğruymuş hissettiğim, laflarıyla belli etti.
Ama içindeki fesada karşı oğluna olan sömürüsüne devam etti.
Oğlu hep annesnin bana iyi davrandığını gördü yokken yaptıklarını görmedi anlattıysamda inanmadı
Aslında biliyorum inanıyor ama benle kötü olmaktanda vazgeçmiyor.
Saolsun annesi mahvediyor hayatımızı bizde teşekkür ediyoruz iyiliklerimizle
Ben kurtarcam ya dünyayı, melek olmakta aptallık işte.
Kötü olsam el istinde tutardı ya neyse ALLAHIn rızası var...
Sabır diliyorum sadece..
Son cümleye içtenlikle katılıyorum
Seven iyi olmasını ister herşeye burun sokup anayı kardeşi fitlemez.
Dilerimki ben böyle olmayım, olmamak için çok örnek geçti
Saolsun görüğmcemle kayınvalidem bana iyi bir örnek oldular.
Kötü görümce olmaktan kurtardılar beni, tabi kardeşim kızarkadaşıyla evlennirse.Eğer kötüye denk gelirse yapacak birşey yok.
Yine kapar çenemi otururum.

Bu da doğru b,r tespit..
Ama benim eşim ablasına üzme karımı demişti yarım saat evvel.
Tam yarım saaat sonra bana sokacak laf bulamayınca kardeşimin namusuına imayla dil uzattı !!!
Rabbim ahımı bırakma ....

ben de var bi tane görümce allaha şükür evlendiğimden beri 9 aydır görmüyorum yüzünü
hayatımda bu kadar şirret bu kadar aşşağılık bi kadın görmedim
nikahıma 10 gün kala nişanımız bozuldu onun yüzünden baştan beri uyuzluk yapardı zaten ama son noktaya babam daha fazla tahammül edemedi ve attı nişanı eşimin kabahati olmadığı çok sevdiği halde.
babamı arayıp kızını kaç liraya satıyosun parası neyse verelim bitsin bu iş diyecek kadar
şerefsizleşebildi o kadar yani.

onun yüzünden telli duvaklı çıkamadım evimden kaçtım nişanlıma.
bütün heveslerimi katletti ahım bedduam o kadar büyük ki ona.
kendini de görsen kul hakkı iman der durur... hikaye...
evine barkına uğraamaz kardeşlerinde aylarca kalır
kocasından inek erkek diil diye bahseden
kocasına sormadan altına araba çekebilecek bütün malı mülkü
üstüne yapabiecek kadar cüretkar, erkeklerle ineternette sohbet eden bunu da maifet gibi söylebilecek
kadar utanmaz ama kötü gelin ben..

en son eşimle kanlı bıçaklı oldular bu olaydan sonra
sonrasında da ailesinden hiçbiriyle görüşmedik.

ne laflar işittim kulağımla ne çingeneleğim
ne edepsizliğim kaldı. duyduklarımı söylediğimde dinlemeseydin dedi kabahatli ben oldum.
açığım diye ne laflar etti. kapalı bi tanecik gelinleri evli ve 12 yaşında oğlu varken internetten tanıştığı
adama kaçabildi. allah işte dağına göre kış veriyo.

şu an karşıma çıksa ellerimle parçalarım onu.
bekliyorum bi gün kapıma gelsin kapının arkasında bi kızlcık dalım var ona ithafen...

çok sevdiği biricik kardeşi altın yumurtlayan tavuğuydu onun için
sömürmelik bi iyi niyet timsali.
o kadar zorluklar yaşadı eşim hastalandı. motoru çalındı
bi kez aranmadı sevmek lafı hikaye onlar artık el kızı oğullarının gözünü açtı diye kudurdu bu kadar.

ne kadar da dolmuşum. yıllar geçse unutmucam bu nefreti.

Arkadaş gibi olmak varken neden köprüleri yıkacaksınız abinizi de huzursuz edeceksiniz ki değil mi?

Ben fazla arkadaş edinmeyi sevmem 1-2 tane arkadaşım olsun yeter ama görümcemle de arkadaş olmayı isterdim hem eşimin kardeşi hem dert ortağım olurdu ve çokda güzel olurdu daha bi aile gibi olurduk ama bir baktım cadı ammman dedim uzak durayım, deli gibi kendi dediği olmayınca nereye saldıracağını bilemiyor. Abisinin parasıyla kocasına şirin görünmeye çalışıyormuş geçen gün aradı ---abimle aramızı açtın ..... babam üzüntüsünden kahroldu annem yemiyor içmiyor -- dedi.

Ben de -- hadi oradan manyak daha düne kadar arkamızdan enayiler deyip gülmüyormuydunuz muhatap olmayın benimle git saldıracaksan abine saldır hasta --- dedim kapattım. Eşimi aramış o da --benim alın terimi kocana mı peşkeş çekiyorsun ruh hastası -- demiş kapatmış telefonu. şimdi kuduruyordur kudursun ben iyi niyetli davranıyordum kavga gürültü olmasın iyilik olsun diyordum boşnaymış ooooooooooooh şimdi içim rahat onların içi içini yiyor zemuszemus hihoyyyt

valla gorumcelerinde sevildiğini pek soyleyemiyecegim..

gorumceyim,ufak tefek seyler dısında yengemle bir alıp veremedigim yok çok şükür..bazen kendi kendime kızsam da asla ona belli etmem,onu üzmem..küçükler büyüklerine saygı gostericek,büyüklerde küçüklerine sevgi..bu kadar basit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…