- Konu Sahibi minikkedicik
-
Kıskançlık ...Tabi her görümce için geçerli değil bu.
Abilerini ya da erkek kardeşlerini ,gelinin onlardan kopardığı paronoyası ile böyle bir hal takınıyor olmalılar.
gelinler tarafından sevilmeyen görümceler ne olacakzemuszemus şaka bi yanada erkek kardeşlerini kıskandıkları için sanırım
eltiler neyi paylaşamıyor onu anlamadım????? olmazsa bunla ilgili ben bir topik açayım.. kaydirigubbakcemile5
görümcelere sorsak aynını gelinler için söylerler..ben görümce değilim bu arada tahmin yürütüyorum.
abimle ilişkimi çekemiyor derler..
kayınvalide-gelin-görümce üçgeninde genelde olan şey paylaşılamayan erkekler..
tabi bazan taraflardan biri ya da ikisi oldukça masum olabılıyor.
ama türkiyede genellemeye vursak...
hepsinin kötüsü de iyisi de mevcut..
genel sorun ise oğul-abi-koca olan kişi..
ben bu mevzuyu çözdüm de..
eltiler neyi paylaşamıyor onu anlamadım????? olmazsa bunla ilgili ben bir topik açayım.. kaydirigubbakcemile5
insanlar çok mutlu demek ki..hiç sorunları yok chesscim.benim aklıma bile gelmez eltimi kıskanmak herhalde..neticede ortada ortak bir payda bile yok kaydirigubbakcemile2 bu arada eltim yok. ileride olacak inşAllah.. kaydirigubbakcemile2onlarınki tammen kıskançlık herhalde, ya karşılıklı ya tek taraflı, gözlemlediğim bu, bi yarış havası oluyor sanırım aralarında hayatın her alanında:hulya:
eltim yok ama ilerde olucam inşallah, ilerde eltimi kıskancam diye bi düşüncem yok vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şayet ortada bir problem yoksa ve durup duruken gelin size taır alırsa emin olun ki bi çekememe vardır.
oğul onların oğlu ben koca diye aldım sadece neyi çekemiyorsunuz anlamıyorum işte.
eltilerle ilgili de topik var okuyunonu da çözersiniz
herşeyin başı kıskançlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?