- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi minikkedicik
-
Kendi durumumdan örnek vermek istedim. Bu şekilde olunca nasıl iyi geçim olabilir ?Bende gorumce adayiyim , basta ondan kaynakli sorunlar oldu saygisizlik yapti bize ama oturup konustum destek oldum simdi aramiz iyi..bize hatta basta anneme saygisizlik yapmadigi surece kardesimle napiyosa yapsin ilgilendirmez beni. Herkes yerini bilmeli bence. Giyim kusam,hizmet vs biz bu tur seyler beklemiyoruz. Kardesim oyle sevmis begenmis bize kabul etmek duser.( saygi derken tanismadan hepimize hakaretli msjlar yollamisti)
Bitane gorumcem var. Basta oda vahildi cocuktu bende 21 yasindaydim. Hic anlasamazdik. Simdiyse kankayiz ,dertlesiriz beraber gezeriz,her gittigimizde sabaha kadar oturup kahve icip konusuruz..
Eskiyi amdikca guleriz halimize..abisine yani esime ben tepki veririm gorumcemle sorun yasarsa. Ben abla oldum ona o ise kardes oldu bana
Hersey saygida bitiyor. Konusarak cozulmeyecek sorun yok bence. Herkes yerini ve haddini bilmeli asil sorun bu..
Kendi durumumdan örnek vermek istedim. Bu şekilde olunca nasıl iyi geçim olabilir ?
Eşim beni ilk ailesiyle tanıştırmaya götürdüğünde görümcem yoktu evde dışarı çıkmış(bence evde olmalıydı) ilk karşılaşmamızda çok belli zoraki hoşgeldin dedi o kadar. nasılsın vs hiç konuşma yok. giderken güle güle öpmek yok.ne zaman gitsem hiç konuşmazdı(abartmıyorum) oda da tek kaldığımızda(bilerek çıkmazdım belki konuşuruz diye) yine konuşmazdı ben laf attığımda evet yada hayır net cevaplar verir telefonuyla uğraşırdı yüzüme bakmadan..düğün hazırlıklarımızda hiç olmadı aramadı,sormadı..ben aradığımda cevap vermedi sonradan da dönmezdi..yılbaşı doğum günü gibi günlerde hediye aldım gönderdim nezaketen tşk bile etmedi..biz evlendik düğünde 5 karış suratla oturdu..sonlarında 10 dk kadar oynadı.bize davet ederdim gelmezdi yemeğe çağırdım.yemekten önce salonda uzanıyordu yemek bitti gitti yine koltuğa uzandı hiç yardım yada konuşması olmadı..taa kiiii ben hamile kalana kadar. Hamile olduğumu öğrendi %100 değişti. whatapp tan her Allahın günü yazmalar bebiş npy , ay çocuğum olsa bu kadar sevinemem, rüyamda gördüm sizi bana göstermiyordunuz çok korktum,her hafta sonu onlayım,herşeyini halası yapar,bir şey derseniz halasına koşar ben varım,ben yetereim vs.. neyse dedim herşeye doğum oldu bu bebeğime anne gibi davranıyor ben alınca küser gider. kucağıma alınca ayy versene şunu bana der.kv ne olacak seviyor işte der. emziremem yanlarında utanırdım o da sorun oldu ilk başlarda..ilk 40 gün burnumdan geldi. oğlum salonda yatıp kalkıyordu o gelince rahat görsün diye. uyuyunca niye uyuttun göremiyorum derdi. uyandırırdı.. şalını sürterdi yüzüne.. onlara gittiğimizde arka odaya götürür biz odaları karıştırmaya gidiyoruz derdi.. oğlum daha 2 aylıktı..sonra ben cıngarı koparttım yeter artık diye eşime..görümcem her Allahın günü akşam eşimle yazışırdı onla konuşmaktan biz evde konuaşamazdık (abartmıyorum) bebiş nsl napıyorsunuz,özledim.. ilk evlilik yıl dönümümüzde bize geldiler kv le sonra da aaayyyy yolda geldi aklımıza bu gün evlilik yıldönumunuzdu di miiii.. gülücükler....neyse en son kurban bayramında gittim kvlere daha gitmedim.. kv görümcem yüzünden ağzına geleni söyledi bana (normalde çok şikayetçidir kendisinden herkese söyler) uyuyan çocuğu uyandırmasın siz söyleyin dilinden siz anlarsınız dedim diye ne olmuş yani uyuyorsa hafta da bir geliyor kızım bir günde uyumasın demiştir... 2 hafta önce diş buğdayı yaptım hoşgeldin diye öpecektim banyo nerde diye banyo ya gitti içeri girdi herkesi öptu beni öpmedi.. giderken de kv ve görümcem öpmedi hoşçakal bile demediler.. şimdi bu durumda fikrinizi merak ediyorum
Ayyy seninki de yani içimi baydı. Boşver yüz verme görüşme. Böyle yeğenini görmek isterse gelir 1 saat oturur gider abisine yeğenine el olur kendi hareketleriyle işte. Gıcıklar..Kendi durumumdan örnek vermek istedim. Bu şekilde olunca nasıl iyi geçim olabilir ?
Eşim beni ilk ailesiyle tanıştırmaya götürdüğünde görümcem yoktu evde dışarı çıkmış(bence evde olmalıydı) ilk karşılaşmamızda çok belli zoraki hoşgeldin dedi o kadar. nasılsın vs hiç konuşma yok. giderken güle güle öpmek yok.ne zaman gitsem hiç konuşmazdı(abartmıyorum) oda da tek kaldığımızda(bilerek çıkmazdım belki konuşuruz diye) yine konuşmazdı ben laf attığımda evet yada hayır net cevaplar verir telefonuyla uğraşırdı yüzüme bakmadan..düğün hazırlıklarımızda hiç olmadı aramadı,sormadı..ben aradığımda cevap vermedi sonradan da dönmezdi..yılbaşı doğum günü gibi günlerde hediye aldım gönderdim nezaketen tşk bile etmedi..biz evlendik düğünde 5 karış suratla oturdu..sonlarında 10 dk kadar oynadı.bize davet ederdim gelmezdi yemeğe çağırdım.yemekten önce salonda uzanıyordu yemek bitti gitti yine koltuğa uzandı hiç yardım yada konuşması olmadı..taa kiiii ben hamile kalana kadar. Hamile olduğumu öğrendi %100 değişti. whatapp tan her Allahın günü yazmalar bebiş npy , ay çocuğum olsa bu kadar sevinemem, rüyamda gördüm sizi bana göstermiyordunuz çok korktum,her hafta sonu onlayım,herşeyini halası yapar,bir şey derseniz halasına koşar ben varım,ben yetereim vs.. neyse dedim herşeye doğum oldu bu bebeğime anne gibi davranıyor ben alınca küser gider. kucağıma alınca ayy versene şunu bana der.kv ne olacak seviyor işte der. emziremem yanlarında utanırdım o da sorun oldu ilk başlarda..ilk 40 gün burnumdan geldi. oğlum salonda yatıp kalkıyordu o gelince rahat görsün diye. uyuyunca niye uyuttun göremiyorum derdi. uyandırırdı.. şalını sürterdi yüzüne.. onlara gittiğimizde arka odaya götürür biz odaları karıştırmaya gidiyoruz derdi.. oğlum daha 2 aylıktı..sonra ben cıngarı koparttım yeter artık diye eşime..görümcem her Allahın günü akşam eşimle yazışırdı onla konuşmaktan biz evde konuaşamazdık (abartmıyorum) bebiş nsl napıyorsunuz,özledim.. ilk evlilik yıl dönümümüzde bize geldiler kv le sonra da aaayyyy yolda geldi aklımıza bu gün evlilik yıldönumunuzdu di miiii.. gülücükler....neyse en son kurban bayramında gittim kvlere daha gitmedim.. kv görümcem yüzünden ağzına geleni söyledi bana (normalde çok şikayetçidir kendisinden herkese söyler) uyuyan çocuğu uyandırmasın siz söyleyin dilinden siz anlarsınız dedim diye ne olmuş yani uyuyorsa hafta da bir geliyor kızım bir günde uyumasın demiştir... 2 hafta önce diş buğdayı yaptım hoşgeldin diye öpecektim banyo nerde diye banyo ya gitti içeri girdi herkesi öptu beni öpmedi.. giderken de kv ve görümcem öpmedi hoşçakal bile demediler.. şimdi bu durumda fikrinizi merak ediyorum
Aynen öyle ben genelde sessiz kalıyorum çünkü kavga etmek istiyo ama ben kimseyle kavga edemem
Acaba karismak mi iyi yoksa hic karismayacan mi benim gorumcelerde cok sinir bozucu esim olduğu zaman iste kadinin elinde herseyi yaptirmak kadin erkegin dedigini yapmak zorunda diye bide diyorki sakin yalnis anlama kardesim burda oldugu icin demiyorum diyor ya ben eşimle tartisdigimda gelsin konussunlar cok istemistim o zaman kendimi.cok kotu hissetmistim benle iki ay konusmadilar en azindan gelip bana sende şöyle yapıyorsun diye demesini isterdim ama sen öyle yazinca acaba hic karismamak mi lazim ki
Onun sorunları varmış yahu. baksanıza daha en başından rengini belli etmiş.Kendi durumumdan örnek vermek istedim. Bu şekilde olunca nasıl iyi geçim olabilir ?
evime gelmek istemezse çocuğu getir göreyim derseAyyy seninki de yani içimi baydı. Boşver yüz verme görüşme. Böyle yeğenini görmek isterse gelir 1 saat oturur gider abisine yeğenine el olur kendi hareketleriyle işte. Gıcıklar..
benim için mi yorumunuz anlamadım ama benim için ise :) :) ben hep adım attım şimdi düzelir şimdi düzelir diye olmayınca bende kestim. evime ve çocuğumun geleceği hakkında plan yapınca hoşgörüm kalmıyor maalesefŞimdi olaya aynı mesafeden bakarsak ben taraflardan birinin karşılıksız sevgi beslediğini görmedim. Bu bir enerjidir; iki uçlu. Başka bir deyişle kalp kalbe karşıdır.
Senin de onu sevdiğini sanmıyorum.
işte sonuçta aynı paydada buluşuyorsunuz. Ama bunu yapan senin kendi kardeşin, annen falan olsa bir şekilde tolere ediliyor.benim için mi yorumunuz anlamadım ama benim için ise :) :) ben hep adım attım şimdi düzelir şimdi düzelir diye olmayınca bende kestim. evime ve çocuğumun geleceği hakkında plan yapınca hoşgörüm kalmıyor maalesef
ama kendi ailen ve kardeşin le karşı tarafı aynı tutamazsın ki.. gözümü açmışım onlarlayım Allah uzun ömürler versin inşallah daha da oluruz.. ilk defa gittiğin , yeni tanışacağın bir aile böyle davranılırsa ve devamında (1,5 yıllık evliyim) değişmezse kendi ailem gibi göremem kiişte sonuçta aynı paydada buluşuyorsunuz. Ama bunu yapan senin kendi kardeşin, annen falan olsa bir şekilde tolere ediliyor.
Sadece snein için değil herkes böyle.
10 kişiden 1 kişi sever. O da karşılıklıdır.
Elbette öyle. Gör demiyorum zaten. Görmen de mümkün değil ki..ama kendi ailen ve kardeşin le karşı tarafı aynı tutamazsın ki.. gözümü açmışım onlarlayım Allah uzun ömürler versin inşallah daha da oluruz.. ilk defa gittiğin , yeni tanışacağın bir aile böyle davranılırsa ve devamında (1,5 yıllık evliyim) değişmezse kendi ailem gibi göremem ki
Diyorsun tabi gelininiz ne yapti bilemem ama bencede çok karismamak lazimŞimdiki aklım olsa iyiliğine de kötülüğüne de karışmam. İyi olurlarsa kıskanmam, kötü olurlarsa üzülmem. Bana ne. Hayatımda daha önemli insanlar varken onlara mı kafa yoracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?