gelinler neden görümceler tarafından sevilmezler ???

sizinkinin yaptığı çirkinlik.

sizinkinin yaptığı çirkinlik.
Diyorum ya 10 yıl olcak aynı değişen bişey yok gelir huzursuzluk çıkarıp gider hepimiz birbirimizin suratına bakarız tadımız kaçar. Niye yazıyorum bunları size onu da bilmiyorum :) kafanızı şişirdim yıl olcak 2016 gelin görümce tartışıyoruz basit insanlar işte yapcak bişey yok

Ben de görümceyim. Gelinimizle arkadaş olmaya çalıştım, onu kardeşime karşı korudum, hatta boşanmalarını engelledim. Sonuç olacak birinin görümcelik yapması gerekiyormuş deyip kendisi bana görümcelik yaptı ve şuan görüşmüyoruz. Yani görümcesinin evliliğini kıskanıp iftira atan bir gelin daha gördünüz mü? Ben gördüm.

Yani sorunlu insanlar

benimki de öyle..en son oğlumun diş buğdayında geldi hoşgeldin diye öpecektim birden banyo boş mu diye gitti. içeri girdi herkesi öptü beni öpmedi giderken de hiçbir şey demeden gitti.. kendisi kaybeder oğlum için tutuşuyor göremiyor bu tavrı yüzünden ..

Kıskançlık çekemiyorlar halbuki iyi olmak var iyi anlaşmak var ama böylesini tercih ediyorlar

sorun sadece görümce değil elti de aynı şekilde. benim görümcem yok eltim var. ben şimdiye kadar kendisine hiç küsmedim kavga etmedim bi laf etmedim bana yakışmaz çünkü. ama kendisi aileden birilerine küstüğü için benle de küser sonra onlarla barışır bir anda benimle de konuşmaya başlar falan. böyle kendi kendine takılıyor
görümce ve eltide kesinlikle bir kıskançlık durumu oluyor. özellikle ilk gelin gelen diğerini kıskanıyor. görümcede de kardeşini kıskanma durumu var. yani kim ne derse desin bu insanların içindeki fesatlıktan kaynaklanıyor bence. büyük aile olmak ne kadar güzel bir şey. kötü gününüzde yanınızda olacak bir sürü insan var. ama insanlar bu fesatlık yüzünden bu avantajları düşünemiyor varsa yoksa laf sokma, kavga, gürültü bilmem ne

Bende gorumce adayiyim , basta ondan kaynakli sorunlar oldu saygisizlik yapti bize ama oturup konustum destek oldum simdi aramiz iyi..bize hatta basta anneme saygisizlik yapmadigi surece kardesimle napiyosa yapsin ilgilendirmez beni. Herkes yerini bilmeli bence. Giyim kusam,hizmet vs biz bu tur seyler beklemiyoruz. Kardesim oyle sevmis begenmis bize kabul etmek duser.( saygi derken tanismadan hepimize hakaretli msjlar yollamisti)

Bitane gorumcem var. Basta oda vahildi cocuktu bende 21 yasindaydim. Hic anlasamazdik. Simdiyse kankayiz ,dertlesiriz beraber gezeriz,her gittigimizde sabaha kadar oturup kahve icip konusuruz..
Eskiyi amdikca guleriz halimize..abisine yani esime ben tepki veririm gorumcemle sorun yasarsa. Ben abla oldum ona o ise kardes oldu bana

Hersey saygida bitiyor. Konusarak cozulmeyecek sorun yok bence. Herkes yerini ve haddini bilmeli asil sorun bu..

Aynen öyle ben genelde sessiz kalıyorum çünkü kavga etmek istiyo ama ben kimseyle kavga edemem

Bu işin görümcelik, eltilik , gelinliği yok bence..

İnsanlıkla alakası var.

Birinin insani yönü zayıf ise herşeyi yapar. Burda görümcelere takılmışlar ama gelinden eziyet görenlerin de sayısı epeyce fazla..

O yüzden ben şaşırmadım.

Görümcem yok bilemiyorum ama bekar abim var.
Evlerimiz yan yana, canım ciğerim her şeyim abim.
Kızımın kıymetlisi, benimde öyle. Bu yaşımda hala sırtına çıkarım, oynarız boğuşuruz.
Eşimlede çok iyi anlaşırlar, abi kardeş gibiler bende ileride abimin eşiyle öyle olurum inşallah.
Abimin evlenmesini, çocuklarının, bir düzeninin olmasını çok isterim.
Ama eskisi gibi olamayız diye çok korkuyorum.
Burada okuduğum bazı konularda hanımlar eşlerini görümcelerinden kıskanıyorlar.
Görümcem abisine sarıldı, onunla gezmeye gitti, boğuştular gülüştüler v.s.
İki kardeşin doğduklarından beri alışık oldukları düzene müdahale etmek olmaz mı bu şimdi.

İki kardeş arasına kimse giremez keşke benim eşimle ablası da iyi anlaşsalar.

Acaba karismak mi iyi yoksa hic karismayacan mi benim gorumcelerde cok sinir bozucu esim olduğu zaman iste kadinin elinde herseyi yaptirmak kadin erkegin dedigini yapmak zorunda diye bide diyorki sakin yalnis anlama kardesim burda oldugu icin demiyorum diyor ya ben eşimle tartisdigimda gelsin konussunlar cok istemistim o zaman kendimi.cok kotu hissetmistim benle iki ay konusmadilar en azindan gelip bana sende şöyle yapıyorsun diye demesini isterdim ama sen öyle yazinca acaba hic karismamak mi lazim ki

Olmaz çünkü senin gorumcen yokmus eger olsaydi surekli gorumcenle ilgilenen sarilan gulusen esiniz olsa size hic yüz vermese hoşunuza gidermi

Olmaz çünkü senin gorumcen yokmus eger olsaydi surekli gorumcenle ilgilenen sarilan gulusen esiniz olsa size hic yüz vermese hoşunuza gidermi
Olur mu hiç öyle şey yahu..
Ne demek karısına yüz vermemek. Biz abimle o kadar güzel vakit geçiririz, ve bu vakitlere eşimde dahil olur.
Biz iki kardeş bir olup eşimi saf dışı etmiyoruz ki abimin eşini dışlayalım.
Abim evlenmiş olsa ben onu eşinden uzaklaştıracak değilim ya, yada abim beni eşimden mi uzaklaştırıyor.
Aksine çoğu zaman eşim abimi çağırır, gel oturalım film izleyelim, pizaa yiyelim v.s. gibi.

Iyide onlar erkek anlasabilirler ama abin evlenirse esi bence kiskana bilir kadinlar daha cok naziktir alingandir eger kiz kardesine ilgi gösterirse kiskanabilir diye düşünüyorum

Aman amannn görümce dedin yarama tuz Bastın bende de iki tane büyüğü ile pek problemin olmuyo ama küçük tam bi baş belası çok iyi olduğumuz zamanlar da oldu sonradan bi cozurttu manyak kavga arasında yada tatlılıkla konuştuğumuz sıralarda sebebini kendisinden duymuştum abisi eskisi kadar vakit ayırmıyormuş bunlara mesafeli olmuş birazdaha ( hiç değil aslında ama)
Önceden her haftasonu gezmeye götürürmüş de falan filan ben abisini bunlardan uzaklaştırmışım cart curt sevmiyorum hiç birini

Iyide onlar erkek anlasabilirler ama abin evlenirse esi bence kiskana bilir kadinlar daha cok naziktir alingandir eger kiz kardesine ilgi gösterirse kiskanabilir diye düşünüyorum
Ama bu çok kötü değil mi?
Görümcem yok ama eltim var, benden 5 sene sonra evlendi 4 yıllık evli.
Şu zamana kadar hiç sorun yaşamadık, güzelde vakit geçiririz,
Görümcem olsa onunla da iyi geçinmeye çalışırdım. abisinden neden kıskanayım.
Beni saf dışı etmeye çalışmadıktan sonra eğlencelerine beni dahil ettikten sonra neden rahatsız olayım ki.
Böyle okudukça çok üzülüyorum. İnşallah kafa dengi biri olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…