aynen güzelim ben ne kaar iyi olursam olayım ne gelinimize nede görümceme yaranamıyorum. aileler herşeyi onlara yapıyor bize bir iğne almıyorlar ama yok yok bir güler yüz istiyoruz oda yok.
seni çok iyi anlıyorum benim kayınvalidem geline kaynanaya eltiye hep tepkilidir.
Anlamıştım başta ama bana öyle geldi galiba diyodum.
Ama nişanlandıktan sonra gerçekten doğruymuş hissettiğim, laflarıyla belli etti.
Ama içindeki fesada karşı oğluna olan sömürüsüne devam etti.
Oğlu hep annesnin bana iyi davrandığını gördü yokken yaptıklarını görmedi anlattıysamda inanmadı
Aslında biliyorum inanıyor ama benle kötü olmaktanda vazgeçmiyor.
Saolsun annesi mahvediyor hayatımızı bizde teşekkür ediyoruz iyiliklerimizle
Ben kurtarcam ya dünyayı, melek olmakta aptallık işte.
Kötü olsam el istinde tutardı ya neyse ALLAHIn rızası var...
Sabır diliyorum sadece..
Anlamaya çalışmayın anlayamazsınııııız. Anlamanız için beyninizin onların ki gibi çalışması gerekiyor.
Ama gün olur devran döner kendileri de gelin oluuur, kendilerinden daha beterleri ile karşılaşırlar.
Abisini çok seven abisinin mutlu olmasını isteyen kardeş herşeye burnunu sokmaz bunu bilir bunu söylerim.
Son cümleye içtenlikle katılıyorum
Seven iyi olmasını ister herşeye burun sokup anayı kardeşi fitlemez.
Dilerimki ben böyle olmayım, olmamak için çok örnek geçti
Saolsun görüğmcemle kayınvalidem bana iyi bir örnek oldular.
Kötü görümce olmaktan kurtardılar beni, tabi kardeşim kızarkadaşıyla evlennirse.Eğer kötüye denk gelirse yapacak birşey yok.
Yine kapar çenemi otururum.
Demek ki iş kocada bitiyor. Siz istediğiniz kadar yırtın kendinizi koca eşini savunmuyorsa görümce daha da atağa kalkar. Eşim kız kardeşinin ne olduğunu bildiği için hemen azarlar o da süt dökmüş kedi gibi olur ama abiiiiiiii der kalır zemuszemus
Bu da doğru b,r tespit..
Ama benim eşim ablasına üzme karımı demişti yarım saat evvel.
Tam yarım saaat sonra bana sokacak laf bulamayınca kardeşimin namusuına imayla dil uzattı !!!
Rabbim ahımı bırakma ....